17 Ağustos 2008 Pazar

Domuzlar - Pigs 2007 TR Altyazılı


Tür:Komedi-Gençlik

Yapım:2007,Kanada


Süre:1 saat:48 dk.

Yönetmen:Karl DiPelino

2007 ABD yapımı olan bu film sizi gülmekten

öldürecek :D...Film hakkında uzun yorum yapan olursa o

kişinin yorumunu anasayfaya taşıyacağız...

iyi seyirler...

yorumlarınızı beklıyoruz..




Filmi izlemek için Tıklayın>>>


(Keywords:domuzlar filmi,pigs film,domuzlar filmizle,bedava ,beleş film izlekomedi-gençlik filmi izle,domuzlar sinema seyret,full,online izle,canlı pigs video izle,canlı filmler,izle,efilmizle.net,efilm,efilmizle)

Aşkla Seks - Sexo Con Amor +18


Tür:Erotik/komedi

Yapım:2003/Şili


Süre:1 saat 43 dk.


Konusu:Luisa, bir mahalle okulunda çocuklara cinsel ders vermeyi amaç edinen genç ve alımlı bir öğretmendir. Ancak çocuklarla başlayan bu dersler, ebeveynlerle devam edecektir. Çünkü hem Luisa’nın hem de bazı öğrencilerin ebeveynlerinin cinsel hayatları sürprizlerle doludur. Luisa, okulda göreve başladığı zamanlarda, öğrencilerinden birinin babası olan Jorge ile aşk yaşamaktadır. Yine bir öğrencisinin anne ve babası olan Emilio ve Macarena ise cinsel hayatlarında sorunlu bir dönem yaşamaktadır. Emilio karısını sevmesine ve ona sadık kalmasına rağmen cinsel hayatlarında aradığı mutluluğu bulamamıştır. Macarena kocası ile birlikte olamamanın sıkıntısını fazlası ile yaşamaktadır, öncelikle bunun jinekolojik bir sorun olduğunu düşünür ancak daha sonra problemin ikili arasında yaşanan psikolojik sorunlardan olduğu anlaşılır. cinetr.org Emilio kaçamağını ise o yaz tatil için evlerine kalmaya gelen karısının kuzeni ile yaşayacaktır.
Öğrencilerinden bir diğerinin babası olan Álvaro ise hepsinden farklı bir sorun yaşamaktadır. Hamile olan karısına iyi bir koca ve kızına iyi bir baba olmaya çalışan Alvaro’nun derdi ise obsesif seks takıntısıdır. Bu adam sürekli olarak başka kadınlarla birlikte olma isteği duymaktadır ve bu konuda kendini asla engelleyememektedir. Ona göre aşk aşktır, seks sekstir, yaşanması gereken bir şey varsa mutlaka yaşanmalıdır. Seks konusunda dersler veren ve kitaplar yazan profesör Jorge, kendi cinsel hayatındaki düzeni bir türlü kuramamıştır. Kaçamaklarını artık görmezden gelemeyen karısı tarafından kapının önüne konulan Jorge, aşk yaşadığı Luisa tarafından da terk edilince iyice yalnız kalır...



Filmi izlemek için Tıklayınız>>>


(Keywords:Aşkla seks filmi,aşkla seks izle,bedava film izle,Canlı aşkle
seks video film izle,sinema seyret,direkizle,filmizlesene,onlayn filmler,+
artı 18 onsekiz)