6 Haziran 2009 Cumartesi

Darbe Filmi DVDrip Kaydet

http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/p/Push-1242830917.jpg

Davetsiz Filmini Divx İzle Kaydet BEdava

http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/d/Davetsiz-1242998787.jpgAnna, annesinin ölümünden sonra kaldırıldığı psikiyatri kliniğinden eve geri dönmüştür. Ablası Alex (Arielle Kebbel) onun geri döndüğüne çok sevinmiştir. Tabi Anna’nın bilmediği bir şey vardır; o yokken babası bir kadınla nişanlanmıştır. Rachael adındaki bu kadının Anna’yı rahatsız eden gizemli bir yanı vardır. Eve geri döndükten sonra her şeyin iyiye gideceğini ümit eden Anna rüyalarında görmeye başladığı çocukların aslında birer hayalet olduklarını öğrendiğinde işler daha da kötüye gitmeye başlar. İki kız kardeş bir yandan Rachael’ın gerçekte kim olduğunu öğrenmeye çalışırken bir yandan da hayaletlerle dolu olan bu evde hayatta kalmaya çalışacaklardır.

Aşk Uğruna Divx Film İndir İzle

http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/a/Ask-Ugruna-l-1242831017.jpgLisa (Diane Kruger) ve Julien’in (Vincent Lindon) mutlu bir evlilikleri vardır ve oğulları Oscar ile birlikte Fransa’da şehrin civarında bir evde huzurlu ve sakin bir hayat yaşamaktadırlar. Ama bir sabah hayatları büyük bir sarsıntıya uğrar; olayla hiç bir ilişkisi olmamasına rağmen polis Lisa’yı cinayet suçu iddiasıyla tutuklar. 20 yıl hapis cezasına mahkum edilir. Ama Julien karısının suçsuz olduğuna inanmaktadır ve onu bu durumdan kurtarmak için elinden gelen herşeyi yapacaktır. Delil toplamak ve bürokratik işlerle uğraşmak için geçecek zamana daha fazla katlanmak istemez. Julien bu karmaşa ve üzüntü içinde her şeyi göze alır ve tek çare olarak Lisa’yı mahkumiyetten kurtaracak çılgın bir plan hazırlar.

Peşinde Ölüm Var Divx İndir Divx Film İndir İzle

http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/p/Pesinde-Olum-Var-1243504197.jpgGenç bir kız ailesinden bir çok kişiyi ve arkadaşlarını hayal edilemeyecek kadar acımasız yöntemle öldüren bir “lanet” tarafından izlenmektedir.
Genç kız lanet tarafından kurban edilmeden önce bu canice gizem ardındaki sırrı bulmaya çalışmaktadır.

Körlük Filmi Divx İndir İzle Bedava

http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/k/Korluk-1242377590.jpgBir göz doktorunun normal bir tempoda akan yaşamı, gözlerinin birdenbire kör olduğu şikayeti ile başvuran bir hastası tarafından alt üst olur. Körlük bu göz doktoruna da bulaşır. Nedeni bilinmeyen bir şekilde tüm kent halkında görülmeye başlanan bu olağandışı körlük yalnızca doktorun eşinde rastlanmaz. Olan biteni canlı olarak gören doktorun eşi, yaşanılan kaos ortamında kendisini ve ailesini kurtarmaya çalışır.

Terminatör 4: Kurtuluş DVDRip İndir

http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/t/Terminator-4-Kurtulus-1242633675.jpg

Yıl 2018.

Mahşer Günü gelip, modern uygarlığı yıkarak geçti. Bir Terminatör ordusu kıyamet sonrası dünyada kol geziyor, terk edilmiş şehirlerde ve çöllerde saklanan insanları öldürüyor ya da yakalıyor. Ama hayatta kalan insanlardan oluşan küçük grupların organize olarak kurduğu Direniş hareketi, yeraltı sığınaklarında saklanıyor ve fırsat bulduğunda kendilerinden sayıca çok üstün düşman kuvvetlerine vuruyor.

Terminatörleri kontrol eden Skynet, 14 yıl önce bilinç kazanmış ve bir anda yaratıcılarına baş kaldırıp habersiz dünyaya nükleer kıyımı getirmiş bir yapay zekâ.

Mahşer Günü’nün geldiğini gören yalnızca bir kişi var. Kaderi, insanlığın kaderiyle bağlantılı olan tek kişi: John Connor (Christian Bale).

Dünya şimdi Connor’un hayatı boyunca uyarıldığı geleceğin eşiğinde. Ama yepyeni bir şey, insanlığın bu savaşta bir şansı olduğuna dair inancını sarstı: bu garip, yeni dünyada uyanmadan önce son hatırladığı, idam sırasını beklemek olan Marcus Wright’ın (Sam Worthington) ortaya çıkışı.


Connor, Marcus’un güvenilir biri olup olmadığına karar vermek zorundadır. Ancak Connor ve Marcus, Direniş’i tamamen bitirmek için yeni stratejiler geliştiren Skynet’in bitmek bilmeyen saldırılarına karşı koyabilmek için ortak bir zeminde durmalı, Skynet’e sızıp düşmanla yüz yüze gelmelidirler.