14 Nisan 2009 Salı

Hızlı ve Öfkeli 4 Filmini En Hızlı Sahneleri

Los Angeles sokaklarında yeni bir suç dalgası başlayınca kaçak yaşayan eski dolandırıcı Dom Toretto (Vin Diesel) ile ajan Brian O’Conner (Paul Walker) arasındaki eski husumet yeniden alevlenir. Ancak ortak düşmanlarıyla mücadele etmek zorunda kalınca ikisi arasında belli belirsiz de olsa yeni bir güven ortamı oluşmaya başlar. Ortak düşmanı safdışı etmenin başka yolu olmadığı için birbirlerine güvenmek zorundadırlar.

Omuz omuza mücadeleye girişen iki erkek intikam almanın en iyi çaresini bulmuştur: Direksiyon başındayken mümkün olan en yüksek limitleri zorlamak…
http://img.sinemalar.com/images/ss_buyuk/7880/Hizli-ve-Ofkeli-4-16.jpg
http://img.sinemalar.com/images/ss_buyuk/7880/Hizli-ve-Ofkeli-4-14.jpg
http://img.sinemalar.com/images/ss_buyuk/7880/Hizli-ve-Ofkeli-4-13.jpg

Okuyucu Full Online İzle BEdava İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/o/Okuyucu-1.jpg
Savaşın arka planı oluşturduğu bir ortamda geçen The Reader, cinsel maceralar yaşamaya hevesli bir adamın kendisinden yaşça büyük bir kadınla giriştiği gizli aşkın hikayesini anlatıyor.

Kehanet Bedava Online İzle İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/k/Kehanet-2.jpg
Bir okulun bahçesindeki zaman kapsülünün içinden 1959 yılında yani bundan 50 yıl önce sadece rakamlarla yazılmış bir mektup bulunur. İlk başlarda mektuptaki rakamlar anlamsız gibi gelse de, zamanla mektuptaki sayıların dünya üstünde yaşanan felaketlerin, suikastlerin, büyük kazaların sırrını saklıyor olduğu ortaya çıkar. Ne yazık ki mektupta bahsedilen tüm felaketler gerçekleşmemiştir ve gerçekleşmemiş olanların her biri gerçekleşme yolundadır..

Canavarlar Yaratıklara Karşı Divx İndir BEdava

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/c/Canavarlar-Yaratiklara-Karsi-1.jpgDünyaya dev bir astreoid düşer ve küçük bir kıza çarpıp onu dev bir canavara dönüştürür. Bunun üzerine ülkenin gizli ajanları onu da kaçırıp, yıllardır beraber yaşayan garip yaratıkların toplandığı gizli bir tesise kapatırlar. Fakat uzaylı bir tehdit karşısında çaresiz kaldıklarında yardım alabilecekleri tek yer vardır... Yaratıklar!