28 Ağustos 2009 Cuma

True Blood Dizisi Tüm Bölümleri İndir

amerikan dizi endistürsinde true blod film bol bol seks sahneleri ieçerdiğinden oldukca popüler durumda

Ölümcül Nedenler Divx Film İndir

indiirmeden izle

Clean Break - Ölümcül Nedenler - 2008 - Türkçe Dublaj

Yapım:2008 ~ ABD
Tür:
Dram, Gerilim
Yönetmen:Robert Malenfant
Senaryo:Jacques Haitkin
Yapımcı:Manuel Corbi
Görüntü Yönetmeni:Jacques Haitkin
Müzik:Sean Murray

Ölümcül içgüdü 2 Divx Film İndir

bedava film izle




Public Enemy Number Two - Ölümcül içgüdü 2 - 2009 - Türkçe Dublaj

Tür : Gerilim - Aksiyon - Suç - Biyografi

Gösterim Tarihi : 1 Mayıs 2009
Yönetmen : Jean-François Richet
Senaryo : Abdel Raouf Dafri , Jean-François Richet
Görüntü Yönetmeni : Robert Gantz
Müzik : Marco Beltrami , Marcus Trumpp
Yapım : 2008, Fransa / Kanada , 130 dk.
Oyuncular Vincent Cassel (Jacques Mesrine) , Ludivine Sagnier (Sylvie Jeanjacquot) , Mathieu Amalric (François Besse) , Gérard Lanvin (Charly Bauer) , Samuel Le Bihan (Michel Ardouin) , Olivier Gourmet (Komiser Broussard)
Fransız gangsterlerin sonuncusu Jacques Mesrine, yaşamı boyunca bir numaralı halk düşmanı ilan edilmişti. ne kötü bir durum.Düzenli olarak kamuoyu anketlerinin en üstünde yerini aldı. Parisin göbeğinde polisin yakın mesafeden yoğun ateşi altındaki görkemli ölümü onun efsane statüsünü taçlandırdı.

Tortured - İşkence DivxFilm İndir

http://www.zirzir.net/image/iskence.jpg

Tortured - İşkence - Türkçe Dublaj

IMDb: 5,8
Türü
Gerilim

Dili :Türkçe
Slogan :Gerçeği bulmak için ne kadar ileri giderdiniz?

Saplanti Divx Film İndir

Yapım:2009 ~ ABD Tür: Dram, Gerilim Yönetmen: Steve Shill Süre: 1 saat 45 dk Filmin Özeti: Derek Charles (Idris Elba) büyük bir terfi almış varlıklı ve başarılı üst düzey yöneticidir, başarılı kariyerinin yanı sıra güzel karısı Sharon (Beyonce Knowles) ilede mutlu bir evliliği vardır. Herşey geçici bir personel olarak işe başlayan (Ali Larter) Lisa‘nın baştan çıkarıcılığına kapılması ve bir kaçamakla tehlikeye girecektir. “Derek” in artık aile ve iş hayatı kontrolü dışındadır.
http://www.xmanster.net/wp-content/uploads/2009/07/Obsessed-2009.jpg

The Belgrade Phantom Divx Film İndir

Yönetmen Jovan B. Todorovic
Senaryo Jovan B. Todorovic
Bogdan Petkovic
Kosta Pesevski
Görüntü Yönetmeni András Nagy
Yapım : 2009
Ülke : Macaristan
Tür : Belgesel, Aksiyon, Suç, Dram, Gerilim
Süre : 82 dakika
Konusu:1979. Yugoslav başkanı Tito Küba’da, uluslararası meseleleri
görüşürken, esrarengiz bir hayalet, Belgrad’ın kalbini kazanır.
Her gece, şehrin caddeleri boyunca çalıntı beyaz bir
Porsche araba ile olağanüstü sürme manevralarını sergiler.
Polise meydan okur.Caddelerde Onbinlerce kişi onu
desteklemektedir.Hayalet siyasal bir tehdiddir artık..
Polis kuralları onun koyduğu bir oyuna zorlanır.
http://www.filmdiziseyret.com/wp-content/uploads/thumba.jpg

Grizzly Park Divx Film İndir

Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Korku
Yönetmen:Tom Skull
Senaryo:Tom Skull
Yapımcı:Jeanne Stack, Belle Avery
Görüntü Yönetmeni:Matt Cantrell
Müzik:Anthony Marenilli
Süre:1 saat 30 dk
Konusu:8 Genç hafif suçlardan dolayı yakalanarak yargılanırlar. Yeni çıkan bir yasa gereği cezalarını kamu hizmeti yaparak kullanırlar. Sosyal hizmetli olarak kamuya hizmet edeceklerdir. Bu cezalarını tamamlamak üzere Grizzly Park isimli bir ormanlık alana temizlik yapmaları için gönderilirler.
Ancak ormanlık alanda seri bir katilin olduğundan haberleri olmadığı gibi Fgençler iççin tek tehlike seri katil değil aynı zamanda vahşi bir ayıda onları gözlemektedir, “California” ormanlarında geçen bu korku filminde korkuyu iliklerinize kadar hissedeceksiniz.
http://www.filmdiziseyret.com/wp-content/uploads/83788698907201693-1.jpg

Neden Evlendim Divx Film Kaydet

Yapım: 2007 ~ ABD
Tür: Dram, Komedi
Oyuncular: Janet Jackson, Richard T. Jones, Malik Yoba, Sharon Leal, Tasha Smith
Yönetmen: Tyler Perry
Senaryo (Kitap): Tyler Perry
Yapımcı: Reuben Cannon, Tyler Perry
Görüntü Yönetmeni: Toyomichi Kurita
Müzik: Aaron Zigman
KONUSU Çünkü Birbirimizin Cümlelerini Tamamliyoruz. Çünkü İki Birden Daha Kuvvetlidir.
Kolej günlerinden beri arkadaş olan dört evli çift yıllık buluşmalarını yapmak üzere Colarado’da bir araya gelir. Ancak içlerinden birinin genç bir kadınla ilişkisi olduğunun ortaya çıkması herkesin neşesini kaçırır. Bunun üzerine herkes kendi evliliğinin ne kadar kuvvetli olduğunu merak etmeye başlar. Eşler bir yandan aldatma, dürüstlük ve affetme kavramları üzerine düşünürken bir yandan da kendi hayatlarına gerçekçi bir bakış atacaklardır.

Mavi Fil Türlçe Dublajli İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/m/Mavi-Fil-1249725390.jpg
Khan Kluay; ormanın derinliklerinde bağımsızca büyüyen meraklı, yaramaz, genç bir filin hikâyesidir. Kayıp babasına ait doymak bilmez merakının sonucunda maceraya sürüklenir. Göğüs germek zorunda kaldığı güçlükler ve zorluklar onu daha güçlü biri yaparken, olaylardan almış olduğu dersler ise onu cesaretli ve gururlu enerjik bir file dönüştürür. Aynı zamanda çok da iyi kalplidir.

Khan Kluay, bu zorlu yolculuğunda birçok değişik hayvanla karşılaşır ve onların yardımları sayesinde hem bir sürü güçlüğün üstesinden gelir, hem de tüm zamanların en büyük fili olmasına yardımcı olur.

Hayvanlar âleminden başka, Khan Kluay aynı zamanda insanlarla bir arada yaşamayı öğrenir ve fillerle insanlar arasındaki ilişkiyi anlar. Bu deneyim onu, savaşçı olarak katıldığı savaşta kendini feda etmesine yol açar.

Her ne kadar bu maceraya kayıp babasını bulmak için atılmışsa da, Khan Kluay yolculuğu sırasında dostluk, cesaret ve fedakârlık gibi daha anlamlı şeyler öğrenir. Aynı zamanda yeni keşfettiği bu kavramların aslında babasının ruhuyla ona geçmiş olduğunu ve her zaman kendisinin içinde var olduğunu fark eder. Asıl bu, Khan Kluay’ın maceradan çıkarmış olduğu derstir...

Ariza Aile Divx Film İndir


IMDB [ http://www.imdb.com/title/tt1029134/ ] Puanı:6.4/10
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen:Craig Lucas
Senaryo:Elyse Friedman
Yapımcı:Jana Edelbaum
Görüntü Yönetmeni:Yaron Orbach
Müzik:Ahrin Mishan
Süre:1 saat 29 dk

Oyuncular:
Hilary Swank, Lauren Graham, Ben Foster, Ginnifer Goodwin, Matthew Perry, Brandon Hanson, Jennifer Gargano, Peter Conboy, Tom Pelphrey

Filmin Özeti:
Her ailede aileyi bir arada tutan bir birey vardır. Tanager ailesinde de bu görevi Morrie (Matthew Perry, Friends) üstlenmiştir. Morrienin kardeşi Jay (Ben Foster, 3:10 To Yuma) evsiz ve depresyondadır. Ablası Jay (Ginnifer Goodwin, Kadınlar Ne İster Erkekler Ne Anlar) arada fotoğrafçılık yapan ve sürekli ilgi görmek isteyen mutsuz bir kadındır. Eşi Betty (Lauren Graham, Gilmore Girls) yedi yıldır çocuk yapmak için Morrienin işlerini yoluna koymasını beklemektedir. Ama bir gün Morrienin kendi hayatı yavaş yavaş çökmeye başlayınca yıllardır desteklediği ailesinin gücü sınanacaktır

Bir Not
TV tarihinin en sevilen sit-com’larından biri olan Friends’in başarılı oyuncusu Matthew Perry’nin başrolde olduğu filmde Hilary Swank’ı (Milyonluk Bebek) da izleyebilirsiniz…

Günışığı Temizleme Şirketi

Lisede amigo kızlar takım kaptanı olan Rose Lorkowski, şimdi 30′larındadır. Çocuğunu tek başına yetiştiriyor ve geçinmek için ev temizliyordur. 8 yaşındaki oğlunu özel okula göndermek isteyince, evli olan sevgilisinin tavsiyesini dinleyip kazançlı olan başka bir işe girişir; bundan böyle suç mahallini temizleyecektir.
Aslında onu her zaman hayal kırıklığına uğratan kardeşi Norah’yı da onunla birlikte çalışmak için ikna ettikten sonra Sunshine Cleaning (Gün Işığı Temizleme) adlı küçük bir iş kurar.

Bu iş ikisinin de önceliklerini, hayattaki amaçlarını belirlemek açısından güzel bir deneyim olacaktır. Rose ve Norah zorluklarla yüzleşecek ve daha mutlu olabilmek, daha iyi yaşayabilmek için çabalayacaklardır.

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/g/Gunisigi-Temizleme-Sirketi-1250495319.jpg

Son Buluşma Divx Film İndir

Türkiye’nin bağımsızlığı için binlerce insanın şehit düştüğü, genç-yaşlı, kadın-erkek demeden düşmana karşı tek vücut direndiği Kurtuluş Savaşı’nın son tanıkları, Gazi Ömer Küyük, Gazi Yakup Satar ve Gazi Veysel Turan’ın günlük yaşamları ve savaş yıllarına dair anıları SON BULUŞMA’da gözler önüne seriliyor. Çorumlu Gazi Ömer Dede, önce Anıtkabir’i ardından son kalan diğer iki gazi, Yakup Satar ve Veysel Turan’ı ziyaret ediyor, savaş yıllarına dair anılarını paylaşıp birbirleriyle helalleşiyorlar. Tarihe tanıklıklarını kendi ağızlarından dinlediğimiz bu üç kahraman gazi, gerçek sinema türündeki belgesel yapım ile ölümsüzleşiyor.
http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/s/Son-Bulusma-1250068961.jpg

Son Durak 4 3D Divx Film İndir

Nick ve arkadaşları haftasonunda araba yarışı izlemeye giderler. Bu sırada Nick yarışın yapıldığı stadyumda çok büyük bir kaza meydana geldiğini, insanların öldüğünü ve stadyumun izleyicilerin üzerine yıkıldığını görür.

Nick bu gördüklerinin birazdan yaşayacakları bir felaket olduğunu farkederek,
12 kişiyi kendisi ile birlikte stadyumdan çıkmaya ikna eder ve böylece kazadan kurtulmuş olurlar.

Ama ölüm yarım kalan işini bitirmek için geri döner. Stadyum kazasından kurtulanları çok daha korkunç kazalar beklemektedir.

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/s/Son-Durak-4-1250080215.jpg

7 Kocalı Hürmüz Divx Film İndir

http://beyazperde.mynet.com/images/film/4899-nur-a.gif
Oyuncular

Nurgül Yeşilçay , Gülse Birsel , Haluk Bilginer , Erkan Can , Memet Ali Alabora , Sarp Apak , Cengiz Küçükayvaz , Öner Erkan , Cem Karakaya , Ezel Akay , Müjdat Gezen , Erol Günaydın , Zihni Göktay , Halit Akçatepe , Betül Arım , Pınar Çağlar Gençtürk , Nihal Menzil , Görkem Ece Ercan , Dilek Yorulmaz , Selen Görgüzel , Selahattin Taşdöğen , Çetin Sarıkartal , Aral Seskir , Vokaliz , Shaman (danslar)
1800'lü yılların sonlarında İstanbul Taşkasap’ta yaşayan Hürmüz, değişik mesleklerden altı kişiyle hiçbir yasal yanı olmadan evlenmiştir. Her kocasını haftanın bir günü ağırlamakta, gönüllerini hoş etmekte, onlardan hediyeler almakta ve ekonomik sorunlarını çözmektedir.

Ancak, onun gönlü berber eşinin dükkânında gördüğü doktordadır. Bir hastalık uyduran Hürmüz doktoru da evine getirtir. Doktor da ona âşık olur... Bu andan sonra doktor ve Hürmüz, kendilerini karmaşık olduğu kadar, gülünç gelişmeler karşısında bulurlar.

39. Dosya Divx Film İndir

Oyuncular

Renée Zellweger (Emily Jenkins) , Jodelle Ferland (Lillith Sullivan) , Ian McShane (Detective Mike Barron) , Kerry O’Malley (Margaret Sullivan) , Callum Keith Rennie (Edward Sullivan) , Bradley Cooper (Douglas J. Ames)
Case 39-39. Dosya, 3 kez Oscar adaylığı elde eden, Soğuk Dağ'la Oscar ödülü kazanan Renée Zellweger’in aile hizmetleri dairesinin memuru Emily Jenkins’i canlandırdığı bir korku filmi.

Emily pek çok şey görmüş geçirmiş olduğunu düşündüğü sırada, 10 yaşındaki Lilith Sullivan onun en yeni ve en gizemli vakası haline gelir.

Anne-babası Lilith’i öldürmeye çalıştığında, Emily’nin en çok korktuğu şey doğrulanmış olur. Emily, Lilith’i kurtarır ve uygun bir bakıcı aile denk gelene kadar onu yanına almaya karar verir.

Esas dehşet de o zaman başlar...
http://beyazperde.mynet.com/images/film/4884-39-dosya.gif

High Lane Divx Film İndir

Bir grup arkadaş eğlenceli bir tırmanış yapmaya karar verir. Tırmanış rotası kapalı olsa da yollarına devam ederler. Göze aldıkları bu tırmanış, gittikçe daha riskli ve tehlikeli bir hal alır ve kazalar birbirini izler. Yolun kapalı olmasının bir nedeni vardır. Önce Fred kaybolur, ardından hava kararmaya başlar. Yolculuk korkunç bir kâbusa dönüşür.

ya fragmanı izledim ne kadar kötü gözüküyor korku filmiyse ortalıkta en azından bir katil olur o da yok dağcılık yaparken ip kesiliyor bunlar asılı falan kalıyor saçma sapan bir film gibi

Ölümcül Deney Dejanerasyon Divx Film İndir

Dur durak bilmeyen bir aksiyon, çılgın anlar, Degeneration klasik bir Ölümcül Deney şovu.Bir zombi saldırıcı Harvardville Havaalanı’na kaosu getirir. 7 yıl önce Raccoon Şehri trajedisi sırasında karanlık işler yapmasıyla ünlü Umbrella Şirketi’ne karşı savaşmış olan Leon S. Kennedy ve Claire Redfield şimdi geri döndü.Yüksek oktanlı Ölümcül Deney stiliyle şimdi, Raccoon Şehrinde ailesi öldürülen ve bunun için intikam arayan zorlu bir savaşçıya karşı savaşmak için hazırlar. Ölümcül G Virüsü serbest bırakılmıştır ve mutasyona uğramış yeni canavar kana susamış haldedir.

Türkçe seslendirme

IMDB PUANI=7.0/10
TUR= Animasyon / 3 Boyutlu / Korku / Suc
YONETMEN = Makoto Kamiya
SENARYO = Shotaro Suga
MUZİK = Tetsuya Takahaski
YAPIM = 2008 / Japonya / ABD
SURE = 1 Saat, 37 Dk
http://i44.tinypic.com/2ekow0k.jpg

Aynalar korku Filmi İndir

Ben Carson (Kiefer Sutherland) önceleri hayatı yolunda giden bir polis memurudur. Meslektaşı olan NYPD polisini yanlışlıkla vurmasının üzerinden yaklaşık olarak bir yıl geçmiştir ve bu kaza hem işine mal olmuş hem de alkol ve öfke problemini doğurmuştur.

Ben, durumunun ailesi ve çocukları açısından da dayanılmaz hale gelmesiyle ablasının yanına, Queens’e, yerleşir.

Hayatını bir düzene sokup, ailesini bir araya getirme konusunda iyiden iyiye ümitsiz hale gelir ve Mayflower adlı alışveriş merkezinde gece bekçiliği yapmaya başlar. Bir zamanların zenginlik ve ihtişam sembolü olan mağaza, birçok masum insanın hayatına mal olmuş büyük yangın sonrası batmış bir hayalet gemiden farksız haldedir.

Mağazadan arda kalan ürkünç görüntüler arasında devriye gezen Ben, Mayflower duvarlarındaki süs aynalarla ilgili bir tuhaflık sezer. Aynalar üzerinde yanıp sönen ışıklar arasında Carson korkunç görüntülerle karşı karşıya kalır.

Aynalar geçmişe dair korkunç görüntülerle dolu olmakla beraber, gerçekleri de yanıltıcı biçimde göstermektedir. Aynadaki görüntüsü işkenceye uğramakta olan Carson’ın bedeni acıyı, işkenceye gerçekten maruz kalmışçasına hissetmektedir. Eski polis Ben, kendisini birden içindeki şeytanlarla ve görüntüsü tutsak alınıp kaslarının kasılıp vücudundan kanlar akmasına, nefesinin daralmasına sebep olan görüntülerle boğuşurken bulur.

Ben’in sempatik ama kuşkucu kardeşi Angela (Amy Smart) bu garip ‘kabus’ları kardeşinin stresine ve kazadan dolayı kendisini suçlu hissetmesine bağlar. Fakat NYPD’de sözde medikal araştırmacı olarak çalışıyor olan, boşandığı karısı Amy (Paula Patton) daha da acımasız davranacaktır. Kocasının kararsız davranışlarından korkmaya başlamıştır artık ve bu korku aileyi ondan daha da uzaklaştırır.

Hayatlarında birden daha da korkutucu şeyler belirir; günlük yaşamlarını da mahveden, aynaların arasında hapsolmuş yansımalar… Mayflower’da aniden ortalıktan kaybolan bir görevlinin izlerini sürmeye başlayan Carson, olayların gördüğü şeylerle bağlantılı olduğunu düşünmeye başlar ve fark eder ki şeytani ve ruhani bir güç kendisini ve ailesini tehdit etmek üzere aynaları bir yol olarak kullanmaktadır.

Ailesini bu beladan kurtarmak için aynaların arkasındaki sır perdesini çözmek zorunda olan Carson, şimdiye dek görülmüş en korkunç şey olan bu gücü yenmek için karısı Amy’i de ikna etmek zorundadır…
http://i37.tinypic.com/11gk9rl.jpg

GAREZ 3 Korku Filmi İndir

Garez Serisinin Devam Bölümü Olan Bu filmde Lanet Dahada büyüyerek İnsanları Öldürmeye Başlar.Lanet Bir Apartman Dairesinde Oturan İnsanları Öldürmekle Başlayacaktır.Laneti Durdurmaksa Lisa ile Rose Kalmıştır.Acaba durdurabileceklermi!

Türkçe alt yazı

Yapım : 2009, ABD
Tür : Gerilim / Gizem / Korku
Yönetmen : Toby Wilkins
Senaryo : Brad Keene
Oyuncular : Chuck Campbell, Patricia Belcher, Matthew Knight, Takako Fuji, Ohga Tanaka, Scott Reeves, Amelia Kinkade, Megumi Okina
Yapımcı : Takashi Shimizu, Sam Raimi, Robert G. Tapert, Joseph Drake, Doug Davison, Takashige Ichise, Nathan Kahane
Görüntü Yönetmeni : Anton Bakarski
Süre : 90 dk
Filmin Orjinal Adı : The Grudge 3
http://i43.tinypic.com/2i8f7tt.jpg

Kelebek Etkisi 3 Divx Film İndir



Yapım : 2009, ABD
Tür : Bilim Kurgu / Dram / Fantastik / Gerilim / Macera / Psikolojik
Yönetmen : Seth Grossman
Senaryo : Holly Brix
Oyuncular : Rachel Miner, Sarah Neubauer, Daniel Spink, Shawntay Dalon, Chantel Giacalone, Richard Wilkinson, Linda Boston
Yapımcı : A.J. Dix, J.C. Spink, Brendan Ferguson
Görüntü Yönetmeni : Dan Stoloff
Müzik : Adam Balazs
Süre : 1 saat, 56 dk.
Gösterim Tarihi : 16 Ekim 2009