4 Eylül 2009 Cuma

Dünyanin Sonundaki Kita Divx Film İndir

Jean Lemire ve günümüz araştırmacıları, bilim adamları ve film yapımcılarından oluşan ekibi, 430 günde Antarktika'yı keşfetmek üzere eşsiz bir maceraya doğru yola çıkarlar. Gezegenin geri kalanından izole olmuş, bağlantısını koparmış bir yere...
Burada penguenler, foklar, balinalar ve albatroslar kuralları koyar. İnsanlarsa geçici ziyaretçilerden başka bir şey değildir. Antarktika yer yüzünün gerçek anlamda bozulmamış tek kıtası ve bir yıldan fazla bir süredir Sedna IV ekibi dünyanın en korkulu denizlerine yelken açıyor. Gezegenin bu az bilinen kısmını bekleyen yeni tehditlere tanıklık etmek için.
Ekibimiz önlerinde giden muazzam keşifçilerin izinden giderek ve macera arayışı hevesiyle yeni keşifler ve daha iyi bir gelecek peşinde koşuyor. Kişiliklerinin ne kadar güçlü olduğunu ölçmek için sınırlarını zorluyorlar. Bu cesur ve epik macerayı yakalayıp evinize getirmek için...
http://www.sinemakeyfi.com/data/img/The-Last-Continent-1.jpg

Terra'yi Kurtarmak Divx Film İndir

Bulutların üzerindeki yerçekimsiz kentte yaşayan Terra’lılar, çevresel felâketten kaçarak gelen ve gezegenlerini işgâl eden insanları Tanrı gibi karşılarlar. Sadece, cesur bir kız olan Mala mücadeyi sürdürmektedir. Mala işgâlci uzay gemilerinden birinin pilotu Jim’i kurtarır. Dünyalıların işgâli üzerine Mala ile pilot Jim, iki ırkın birlikte var olmasının çaresini bulmak zorundadırlar.

http://www.sinemakeyfi.com/data/img/Terra-1.jpg

Tıkanma Film İndir İzle

Fight Club / Dövüş Kulübü'nün yazarı Chuk Palahniuk'un aynı adlı romanından uyarlanan Tıkanma, modern aileyi ve bencil toplum düzenini yerden yere vuran, çarpık bir mizah anlayışıyla örülü, gayet sivri bir komedi-dram. Bu bağımsız yapımın anti-kahramanı Victor, bir seks bağımlısı. Üstüne üstlük, annesi Ida, Alzheimer hastası. Victor, annesinin hastane masraflarını karşılamak için pahalı lokantalara gidip sonradan para sızdırmak için boğazına yemek kaçmış numarası yapıyor. Victor'un hayatı, annesi için yeni bir tedavi yöntemi öneren doktor Paige'le tanıştığında değişiyor.

http://www.sinemakeyfi.com/data/img/Choke-1.jpg

Kan Gölü Divx Film İndir

Anaokulu öğretmeni Jenny ve sevgilisi Steve, romantik bir hafta sonu için orman içinde bulunan bir göl kenarına giderler.
Fakat bu sakin ve huzurlu yerde ortaya çıkan gençler kendilerini bu genç çifte kanıtlamak için güç gösterisine girip şiddet uygulamaya başlayınca, olaylar kendiliğinden gelişir ve kedi- fare kovalamacası vahşete dönüşür.
İngiliz korku ve gerilim filmi olan Kan Gölü, sadece korkutma boş içerikli filmlerden öte şiddeti de sorguluyor.

Zeytinin Hayali Online İzle

Senaryosu 1940’lı yıllarda Kudüs’ün Ayn Karim köyünde doğan bir kızın gerçek hayat hikayesinden uyarlanan "Zeytinin Hayali", Ella Çizgi Film tarafından iki yılda tamamlandı. Ülkemizde gerçekleştirilen en kaliteli iki boyutlu Çizgi Sinema Filmi olma özelliği taşıyan film, 2002 yılında Filistin’in Cenin kentinde Faris, ailesi ve arkadaşlarının aralarında geçen olayları anlatıyor.
Faris, ninesi Meryem, babası Doktor İbrahim, annesi ve kardeşleriyle birlikte Filistin’in Cenin şehrinde yaşar. Faris, okulunun en başarılı öğrencilerindendir. Karate derslerine devam eden Faris’in Serap adında küçük bir sincabı vardır. Faris’in Ninesi Meryem, yeri geldikçe küçükken başından geçen olayları hatırlayıp torununa anlatmaktadır. Birgün Faris Ninesi Meryem’e sürekli ilgilendiği zeytin fidanının sırrını sorar. Meryem bu fideciği, babasının Ayn Karim’de bir gün tarlada çalışırken kendisine hediye ettiğini anlatır...

Hayatin Tuzu Divx Film İndir

“Hayatın Tuzu” 2008 yılının Nisan ayında, Bitlis ve çevresinde çekildi. 35 mm. formatında ve sesli olarak gerçekleştirilen film, Türkiye’deki ilk gösterimini yaptığı Bursa Film Festivali’nde “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü. 16. Adana Film Festivalinde Umut Vaad Eden Kadın Oyuncu Ödülü(Asiye Dinçsoy) elde etti.
Medine, altmışlı yaşlarına merdiven dayamış dul bir kadındır. Artık birer yetişkin olan çocukları ise hâlâ annelerinden kopamamıştır. Şehsuvar, Bitlis’in tarihi camilerinden birinde imam, Sırrı tütün fabrikasında işçidir. İstanbul’da işleri kötü giden küçük oğlan Harun, bir süre için Bitlis’e gelmiştir. En küçük çocuk Meryem ise ÖSS hazırlık öğrencisidir. Bitlis şehri, tüm bu insanları cendereye almış gibidir..
http://www.sinemakeyfi.com/data/img/Hayat%C4%B1n-Tuzu-1.jpg

Blades of Glory Divx Film İndir

Birbirine rakip iki patenci, dünya şampiyonasında kavga edince altın madalyaları ellerinden alınır. Bununla da kalmaz, spor hayatları sona erer. Bir kaç yıl sonra tekrar yarışmalara katılabilmeleri için yasal bir boşluk farkeden iki rakibin, anca çiftler kategorisinde birlikte yarışırlarsa şansları olacaktır. Buz pateni sevenler için güzel gösteriler de içeren bir film.
http://www.sinemakeyfi.com/data/img/Blades-of-Glory-1.jpg

Bekçi Divx Film İndir

Dursun büyük bir sitede bekçilik yapan, hayatı boyunca beklemiş bir adamdı. Dış dünya ile ilişkisini çoktan kesmişti, düzenli bir ilişkisi olmasına rağmen bir hayat kadınıyla, onun AİDS (HİV) olduğunu bilerek beraber olur. Yıllar sonra site sakinleri ve yönetici onun hastalığını anlayıp işine son verirler. O da ölümü beklemek yerine ölüme gitmeyi tercih eder. Deniz kıyısında bir çuval dolusu taşa bağlı bir şekilde son sigarasını içerken onun hayatına son verecek olan taş onu yeniden hayata bağlar, ama aynı taş başkasının da ölümünün sebebidir. Dursun cinayet işlemiştir. O anda beklemek istediği, şeylerin değiştiğini anlar, artık insanların ölümünü bekleyecektir. Beklemek onun için hiç bu kadar kanlı olmamıştı. Yaşamı o anda değişen dursun zamanla bir seri katile dönüşür, işlediği cinayetlerinde bir süre sonra ona bir haz vermediğini anlar.
http://www.sinemakeyfi.com/data/img/Bekci-1.jpg

Balls Of Fury Divx Film İndir

Masa tenisinde dünyaca ünlü Randy Daytona, hayatının baharında bir aksilik sonucu ününü yitirir ve yıllarca tanınmayan işsiz bir adam olarak yaşar, ta ki FBI Ajanı Rodriguez karşısına çıkana kadar. Ajan, Randy'ye bir suç örgütünün başında bulunan pinpon kralı Feng'i yakalamak için gizli bir görev verir. Randy ününü geri kazanmak için var gücüyle çalışacaktır. Absürd esprileriyle komik olmayı başarabilen filmlerden olduğunu söyleyebiliriz.
http://www.sinemakeyfi.com/data/img/Balls-Of-Fury-1.jpg

Age and Beauty Dixv Film İndir


An ill man’s dying wish reunites four old friends.
Yönetmen: Michael Klier
Tür: Drama
http://www.imdb.com/title/tt1091664/
Ülke: Germany
Dil: German
Süre: Germany:95 dk
Oyuncular (ilk 5): Henry Hübchen, Burghart Klaußner, Armin Rohde, Sibylle Canonica, Peter Lohmeyer

Banlieue 13 Ultimatum Divx İndir


Yönetmen: Patrick Alessandrin
Yapım Yılı: 2009
Firma: Europa Corp.
Süre: 1 saat 41 dk
http://www.imdb.com/title/tt1247640/
Dil: Fransızca
Ülke: Fransa
Tür: Aksiyon
Görüntü: Renkli
Oyuncular: David Belle, Cyril Raffaelli, Philippe Torreton, Daniel Duval, Elodie Yung, MC Jean Gab’1, Laouni Mouhid, Fabrice Fletzinger, Pierre-Marie Mosconi, Sophie Ducasse

Sleep Dealer DVDRİp İndir


Her yıl birbirinden iddialı bağımsız filmlerin yarıştığı Sundance Film Festivali’nin bu yılki galibi olan “Sleep Dealer” dağıtım şirketlerinin de ilgisi çekmeye başladı. Yönetmenliğini Alex Rivera’nin yaptığı bilimkurgu filmi, Amerika’daki uzaktan kumandayla kontrol edilen robot işçilerle beraber, Tijuana’dan taşeron verilen Meksikalı göçmenlerin bulunduğu kurgusal bir yerde geçiyor. Filmle ilgili bir açıklama yapan yönetmen Rivera, “Bilimkurgu her zaman 1. Dünya ülkelerinin öyküsünü anlatır. Oysa tüm dünyanın bir geleceği var ve ben dünyanın geri kalanının geleceğine bakmak istedim.” diyor.
http://www.imdb.com/title/tt0804529/
Yapım: 2008 ~ ABD, Meksika
Tür: Bilim Kurgu
Yönetmen: Alex Rivera
Senaryo: David Riker, Alex Rivera
Yapımcı: Álvaro Curiel, Anthony Bregman, Jessica Levin
Görüntü Yönetmeni: Lisa Rinzler
Müzik: Tomandandy
Süre: 1 saat 30 dk
Gösterim Tarihi: 17 Nisan 2009 (ABD)

Train Divx Film İndir


Amerikan Kolej Ligi sporcuları, farkında olmadan kendileri için kabusa dönüşecek bir tren yolculuğuna çıkmak üzeredirler…
http://www.imdb.com/title/tt1015474/
Yapım: 2009
Yönetmen: Gideon Raff
Senaryo: Gideon Raff (writer)
Gösterim Tarihi: 2 May 2009 (Japan) more

Kill Theory Divx Fİlm İndir

Yönetmen: Chris Moore
Oyuncular : Don McManus, Ryanne Duzich, Teddy Dunn, Daniel Franzese
http://www.imdb.com/title/tt0893532/
Orijinal Dili : Eng
Yapım Yılı : 2009
Ülke : USA

File size : 1.42 GiB (1/3 DVD)

Duration : 1hr 25min 14sec

Format settings: BVOP, No Qpel, No GMC, Default Matrix.

Bit rate : Xvid @ 1941 Kbps

Resolution: 720 x 384

Frame rate : 23.976 fps

Audio Language: English

Audio Format : 6 channels AC-3 @ 448 Kbps

Karanlik Orman Divx Film İndir


Fransız bir çift 70’lerin sonuna doğru İspanya’nın Bask bölgesinde yaşayan bir arkadaşlarını ziyaret etmeye giderler. Gerilim, onları ormanda beklemektedir. Ormanda buldukları genç bir kızı kurtarmak isterken, genç kızın kaçmasını istemeyen yerel köylülerle giriştikleri gerilim dolu saatler onlara unutulmaz dakikalr yaşatacaktır. Gölgeler Ormanı / The Backwoods, tansiyonu yüksek bir gerilim filmi.
http://www.imdb.com/title/tt0473333/
Yönetmen : Koldo Serra
Tür : Drama-Gerilim
Orijinal Dili : Eng
Ülke : UK
Oyuncular : Gary Oldman, Paddy Considine, Aitana Sánchez-Gijón, Virginie Ledoyen

Bernard and Doris Divx Film İndir

IMDB Puanı:6.6/10
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen:Bob Balaban
Senaryo:Hugh Costello
Yapımcı:Bob Balaban, Jonathan Cavendish, Mark Kassen, Adam Kassen
Görüntü Yönetmeni:Mauricio Rubinstein
Müzik:Alex Wurman
Süre:1 saat 45 dk
Konusu:Tütün milyarderi Doris Duke ve onun tüm mirasını bıraktğı gay hizmetçisiyle olan ilişkisini konu alan hoş bir film..

Gölgeler Ormani Divx Fİlm İndir

filmini izle
Yapım:2006 ~ Arjantin
Tür:Aksiyon, Gerilim, Dram
Yönetmen:Koldo Serra
Senaryo:Jon Sagalá, Koldo Serra
Yapımcı:Guillaume Benski
Görüntü Yönetmeni:Mario Suances, Juanjo Gracia
Müzik:Leonard Cohen
Süre:2 saat 33 dk
Konusu:Fransız bir çift 70lerin sonuna doğru İspanyanın Bask bölgesinde yaşayan bir arkadaşlarını ziyaret etmeye giderler. Gerilim, onları ormanda beklemektedir. Ormanda buldukları genç bir kızı kurtarmak isterken, genç kızın kaçmasını istemeyen yerel köylülerle giriştikleri gerilim dolu saatler onlara unutulmaz dakikalar yaşatacaktır.

Sleep Dealer Divx Film İndir

Açıklama : Sleep Dealer (Altyazılı) - filmini izle
IMDB Puanı:6.2/10
Yapım:2008 ~ ABD, Meksika
Tür:Bilim Kurgu
Yönetmen:Alex Rivera
Senaryo:David Riker, Alex Rivera
Yapımcı:Ã lvaro Curiel, Anthony Bregman, Jessica Levin
Görüntü Yönetmeni:Lisa Rinzler
Müzik:Tomandandy
Süre:1 saat 30 dk
Gösterim Tarihi: 17 Nisan 2009 (ABD)
Konusu:Her yıl birbirinden iddialı bağımsız filmlerin yarıştığı Sundance Film Festivaliâ nin bu yılki galibi olan Sleep Dealerâ dağıtım şirketlerinin de ilgisi çekmeye başladı.
Yönetmenliğini Alex Riveraâ nin yaptığı bilimkurgu filmi, Amerikaâ aki uzaktan kumandayla kontrol edilen robot işçilerle beraber, Tijuanaâ an taşeron verilen Meksikalı göçmenlerin bulunduğu kurgusal bir yerde geçiyor.
Filmle ilgili bir açıklama yapan yönetmen Rivera, Bilimkurgu her zaman 1. Dünya ülkelerinin öyküsünü anlatır. Oysa tüm dünyanın bir geleceği var ve ben dünyanın geri kalanının geleceğine bakmak istedim.â diyor.

Gifted Hands: The Ben Carson Story İndir

Açıklama : Gifted Hands: The Ben Carson Story (Altyazılı) - filmini izle
IMDB Puanı:7.6/10
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Dram
Yönetmen:Thomas Carter
Senaryo:John Pielmeier
Yapımcı:David A. Rosemont
Görüntü Yönetmeni:John B. Aronson
Müzik:Marty Davich
Konusu:Bir başyapıt adayı film.Filmde bir çocuğun hayatını kurtarmaya çalışan bir cerrahın başarı ve kayıp yönündeki düşünceleri seriliyor.Umudun hala var olduğu ancak ölmediği tek yerden bahsediliyor.Kalp..

While She Was Out Divx Film İndir

1


While She Was Out - Türkçe Altyazı

Yapım:2008 ~ ABD, Almanya, Kanada
Tür:
Dram, Gerilim, Korku

Yönetmen:Susan Montford
Senaryo:Edward Bryant, Susan Montford
Yapımcı:Tim Mcgrath, Jeff Rice, Kirk Shaw, Mary L. Aloe, David Roessell, Susan
Müzik:Paul Haslinger
Süre:1 saat 30 dk

The Damned United Online Film İzle

Tür : Dram, Spor Konu:İngiliz futbolunun gelmiş geçmiş en iyi hocalarından olan ve 2004 yılında hayata veda eden Brian Clough’un Leeds United’ın başında, sadece 44 gün süren teknik direktörlük döneminin anlatmaktadır.iyi seyirler...
http://img2.pict.com/f1/dc/39/1463675/0/damnedunited.jpg

Akil Defteri Divx Film İndir

Akıl Defteri - Momento [ 2002 ] Türkce Alt Yazılı Online izle Tür : Dram-Aksiyon Konusu : Günümüzde, Los Angeles. Pahalı kıyafetler giyen ve eski bir Jaguar kullanan Leonard Shelby ucuz, adı sanı duyulmamış motellerde yaşamakta ve su gibi nakit para harcamaktadır. Başarılı bir iş adamı gibi görünmesine karşın, tek işi intikam peşinde koşmaktır: Amacı, karısını tecavüz ettikten sonra öldüren adamı bulup cezalandırmaktır. Polisin şüphelerini ciddiye almaması üzerine, Leonard’ın yaşamı her şeyi tüketen bir adalet arayışına dönüşmüştür. Karısının katilini bulmanın zorluğu bir yana, Leonard’ın ender rastlanan ve tedavisi olmayan bir bellek kaybından muzdarip olması işini iyice güçleştirir. Leonard, o korkunç olaydan önceki yaşamının ayrıntılarını hatırlamasına karşın, onbeş dakika önce nerede olduğunu, nereye niçin gitmekte olduğunu anımsayamamaktadır... Dip Not : Christopher Nolan’ın yönettiği “ Akıl Defteri ”, 20. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nin “ Dünya Sinemasının Genç Yıldızları ” kapsamında yer almıştı...

Zeytinin Hayali Divx Film İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/z/Zeytinin-Hayali.jpg

Meryem Nine Filistin’in Cenin şehrindeki evlerinde, oğlu Doktor İbrahim, gelini ve torunlarıyla birlikte yaşarlar. Büyük torunu Faris, okulun en başarılı öğrencilerindendir. Babası onu karate derslerine göndermektedir. Faris’in Serap adında küçük bir sincabı vardır. ...

Faris ve arkadaşları sokakta misket oynarlar. Bu sırada aralarında komik olaylar gelişir. Birgün Faris Ninesi Meryem’e sürekli ilgilendiği zeytin fidanının sırrını sorar. Meryem bu fideciği, babasının Ayn Karim’de bir gün tarlada çalışırken kendisine hediye ettiğini anlatır. ...

Askerler Meryem’in komşuları Ebu İsa’nın evinde arama yapmaktadırlar. Askerler eşyaları kırar döker ve giderler. ...

İbrahim annesine Komutan Timsah’tan bahseder. Meryem Timsah’ın adını duyunca yıllardır sakladığı sırrı açıklar. Timsah’ın babasını nasıl öldürdüğünü anlatır. ...

Hayatin Tuzu Divx Fİlm İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/h/Hayatin-Tuzu-1251710809.jpg
Film bir anne, dört çocuğu ve onları çevreleyen yaşamı konu alıyor. Bitlis şehri ise her haliyle bu hikâyede önemli bir rol oynuyor.

Medine (Güzin Çorağan), altmışlı yaşlarına merdiven dayamış dul bir kadındır. Artık birer yetişkin olan çocukları ise hala annelerinden kopamamıştır. Kırklı yaşlarındaki Şehsuvar (Levent Ülgen) Bitlis’in tarihi camilerinden birinde imam olarak çalışmaktadır. Ortanca oğlu Sırrı (Bülent Düzgünoğlu) tütün fabrikasında, meşhur Bitlis sigarasının üretildiği bölümde çalışmakta ve mutsuz olduğu bu hayattan kurtuluşu kendi işini kurma hayallerinde bulmaktadır. İstanbul’da korsan CD satarak hayatta kalmaya çalışan ve işleri kötü giden küçük oğlan Harun (Görkem Kanbolat) bir süre için Bitlis’e gelmiştir. En küçük çocuk Meryem (Asiye Dinçsoy) ise üniversiteli olabilmek için uzun süreden beri dershaneye giden yıllanmış bir ÖSS hazırlık öğrencisidir.

Medine’nin dertleştiği tek komşusu Süheyla, Harun’un eski aşkıdır ve mutsuz bir evliliği vardır. İki kadın, ortak tutkuları olan çiçek yetiştirmek için ilginç bir yöntem uygular. Şehsuvar, altı yaşında ölen ve hiç fotoğrafı bulunmayan bir kız çocuğunun yaşlı dedesi için çocuğa çok benzeyen bir suret aramaktayken, çalıştığı tarihi caminin onarımında bir sır ortaya çıkar. Sırrı, fabrikadaki işini aksatmak pahasına dükkan ararken, gizemli bir yer keşfeder. Harun elinde kalan CD’leri Bitlis’te satmaya çalışır. Bu arada kaçakçılık için şehre gelen yabancılar, kahvehanelerde haber okuyan eski ve yeni kuşak seyyar haberciler, fabrikada üretilen Bitlis sigaralarının üzerine yazılmış gizemli mesajların sahibi, belediye mezbahasında kesimden kaçan yaralı bir inek ve peşindeki görevliler eşliğinde boğucu ama bir o kadar da sıra dışı bir yaşamdır asıl izlediğimiz.

Engebeli yapısıyla tepelerin arasında sıkışıp kalmış Bitlis şehri, tüm bu insanları cendereye almış gibidir.

Orphan Divx Film İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/o/Orphan-1249637180.jpg

Evdeki Düşman Divx Film İndir

Doğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve John’u perişan etmiştir. Hayatlarını normale döndürmek için bir çocuk evlât edinmeye karar verirler. Yöredeki bir yetimhanede gittiklerinde Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler, ama Esther göründüğü gibi değildir. Kate, John’a ve diğerlerine Esther’ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır.