28 Ekim 2009 Çarşamba

Testere 6 Divx Film İndir


Özel Ajan Strahm artık ölmüştür. Dedektif Hoffman ise Jigsaw’ın mirasını devralan yeni isim olarak ortaya çıkar. Peşindeki FBI kendisini bulmaya adım adım yaklaşınca Hoffman yeni bir oyun başlatmak zorunda kalır. Testere Serisi’nin yeni filminde 4. ve 5. filmin senaryolarını yazan Patrick Melton ve Marcus Dunstan ikilisi tekrardan senarist olarak karşımıza çıkıyorlar. Yapılan açıklamaya göre 6. film Jigsaw’ın büyük planının tamamiyle anlaşılacağı film olacak.
http://www.imdb.com/title/tt1233227/
Tür : Korku / Gerilim / Suç / Gizem
Yönetmen : Kevin Greutert
Senaryo : Marcus Dunstan , Patrick Melton
Görüntü Yönetmeni : David A. Armstrong
Yapım : 2009, Kanada / ABD / İngiltere / Avustralya
Oyuncular : Shawnee Smith (Amanda) , Tobin Bell (Jigsaw / John) , Betsy Russell (Jill) , Costas Mandylor (Mark Hoffman) , Karen Cliche (Shelby) , Tanedra Howard (Simone)

Gamer Divx Fİlm indir


Toplumdan uzak bir yaşam süren milyarder Ken Castle şimdiye kadar yapılanlar arasında en çok tartışma yaratmış olan oyun biçimini yaratmıştır: Slayers. Bu oyun milyonlara en derindeki arzularını ve fantezilerini tüm dünyanın gözü önünde sergileyebilme imkanı sağlayan ve olağanüstü popüler bir hale gelen çok-oyunculu bir online oyundur. Fakat oyun yeni ve korkunç bir boyut kazanmak üzeredir. İnsanlar insanları oynayacaktır… Bu geniş ölçekli online oyunun merkezindeki 1 numaralı oyuncu ise Slayers’ın yıldız ve kült kahramanı Kable’dır. Fakat Kable kendi başına değildir. Rock yıldızı statüsündeki genç oyuncu Simon Kable’ı kontrol etmekte ve her engele meydan okuyarak onu her hafta zaferden zafere koşturmaktadır. Ailesinden alınıp hapsedilen ve kendi iradesi dışında savaşmaya zorlanan günümüz gladyatörü, oyundan kaçabilmek için hayatta kalmak zorundadır. Kendi özgür iradesini ve kimliğini geri kazanması ve karısını, ailesini ve insanlığı Castle’ın acımasız teknoloji spiralleri daha da kontrolden çıkmadan önce kurtarması gerekmektedir.
http://www.imdb.com/title/tt1034032/
Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 2 Ekim 2009
Yönetmen : Mark Neveldine Brian Taylor
Senaryo : Mark Neveldine , Brian Taylor
Görüntü Yönetmeni : Ekkehart Pollack
Müzik : Robb Williamson , Geoff Zanelli
Yapım : 2009, ABD , 95 dk.
Oyuncular :Gerard Butler (Kable) , Amber Valletta (Angie) , Michael C. Hall (Ken Castle) , Kyra Sedgwick (Gina Parker Smit) , Logan Lerman (Simon) , Alison Lohman (Trace)

The Maiden Heist Divx Film indir


Yönetmen:Peter Hewitt
Yapım Yılı:2009
Ülke: Amerika
Tür:Komedi, Polisiye
Dil:İngilizce
http://www.imdb.com/title/tt1107860/
Firma:Dog Pond Productions
Müzik:Rupert Gregson-Williams
Senaryo:Michael LeSieur
Yapımcılar:Morgan Freeman, David Glasser, William H. Macy
Görüntü:Renkli
Oyuncular: Morgan Freeman (Charles), Christopher Walken (Roger), Marcia Gay Harden (), William H. Macy (George), Wynn Everett (Docent)

Karamazovi Divx Film indir


Bir tiyatro yönetmeninin liderliğindeki bir grup Praglı oyuncu, Dostoyevski’nin Karamazov Kardeşler romanının tiyatro uyarlamasını, bir fabrikanın sıra dışı ortamında düzenlenen alternatif bir festivalde sunmak için Krakov’a gelir. Provalar sürüp gider ve yıkık dökük fabrikanın eğreti sahnesinde inanç, ölümsüzlük ve kurtuluş konuları işlenirken, tuhaf bir biçimde Dostoyevski’nin bilindik temaları, tiyatro toplululuğunun kendi aralarındaki ilişkilerde de kendini göstermeye başlar. Böylece roman, oyun, film ve “gerçek hayat” arasında bir etkileşim ortaya çıkar.
http://www.imdb.com/title/tt1080716/
Yapım:2008 ~ ÇekCumhuriyeti, Polonya
Tür:Dram
Yönetmen:Petr Zelenka
Senaryo:Fyodor Dostoyevsky, Petr Zelenka, Evald Schorm
Yapımcı:Cestmír Kopecky
Görüntü Yönetmeni:Alexander Surkala
Müzik:Jan A.P. Kaczmarek

Unutulmaz Titanlar Divx Film indir

1971 yılı Virginia eyaletinin Alexandria kenti… Lise futbolu, yöre halkının herşeyidir. Eyalet yetkililerinin kararıyla siyahlarla beyazların lisesi birleştirilince, bu büyük futbol sevgisinin bir testten geçmesi kaçınılmaz hale gelir. Çünkü siyahlar ve beyazlardan karma yapılarak kurulan T.C. Williams High Titans takımının başına siyah koç Herman Boone ( Denzel Washington ) getirilmiş, takımın eski koçu Bill Yoast ise ( Will Patton ) onun yardımcılığına verilmiştir. Titanların başına Boone\’un getirilmesi riskli bir durum olsa da, Boone ve Yoast, birbirlerinde futbolun ötesinde ortak noktalar bularak birlikte çalışmayı öğrenirler. İkisi de onurlu, sağlam ve çalışma prensiplerine bağlı olan Boone ve Yoast, çok farklı altyapılardan geliyor olsalar da, birbirlerine öfke duyan siyah ve beyaz öğrencilerden oluşan takımı sürekli kazanan bir ekip yapmakla kalmayıp, takımın elemanlarını sorumlu ve özenli gençler haline getirmek için rehberlik ederler.Onların birlikte çalışma kararını, yöre halkının tutuculuğu ve hoşgörüsüzlüğü bile engelleyemeyecektir. Zirveye yükselme istekleri ve spora duydukları büyük sevgi, ömür boyu sürecek dostluklarının başlangıcını oluşturur. Bugün tarihe bakıldığında onların isminin hatırlanmıyorsa, bunun sebebi Virginia halkının sadece takımın başarısını hatırlayıp \’ Unutulmaz Titanlar \’ demesidir.
http://s4.tinypic.com/2ujry4p.jpg

What Happens In Vegas Div Film İndir

GOSTERİM TARİHİ: 09 Mayıs 2008
YAPIM :2008 / ABD
SURE :99 Dk ..
Oyuncular:Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Lake Bell, Rob Corddry, Krysten Ritter, Queen Latifah, Zach Galifianakis, Dennis Farina

Filmin hakkında..Parti delisi karizmatik Jack Fuller ve ticaretle uğraşan Joy McNally'nin tesadüfi olarak Las Vegas’ta paylaştıkları gürültülü bir haftasonu, onlar için hayal meyal anlardan çok hatırlanacak izler bırakır…Bu iki tatilci New York’lu, hiçbir acı hissetmedikleri o anda Vegas-stili bir evlilik sözleşmesine imza atmamış olsalardı, kim bilir belki herşey farklı olurdu… Ama burası Vegas ..

Üç milyon dolar kazanan çift… Ancak kazanan kim… Aslında Jack, Joy’un çeyrekliğini ödünç alarak kazandı… Ama Joy zaten makinenin başında oynuyordu… Ya da tam tersi miydi… Herneyse kime ait bu ganimet?