23 Nisan 2009 Perşembe

Meet The Spartans Filmimi İzle Bedava Kaydet Yükle DVDrip İndir

Meet The Spartans
Meet The Spartans izlemek için lütfen yazının devamını okuyunuz.

Sıcak Filmini İzle Divx Kaydet BEdava İzle İndir

Sıcak
..
Sıcak Filmini İzlemek için lütfen yazının devamını okuyunuz.

Film hakkında :
Batık gemilerin enkazını çıkaran bir denizcilik firmasında çalışan Yusuf, bir proje için öğretmen karısı Meryem’i de alarak Bozcaada’ya gider. Burada tanımadıkları bir kadının mektubunu bulurlar.

Bu esnada eski dalgıç Niko’nun karısı başka bir erkekle kaçmıştır ve kendini çıldıracak gibi hisseden asker Adem yardım için Niko’yu arıyordur. Bu dört kişi yağmurun tüm şiddetiyle boşaldığı gecede şans eseri bir araya gelir. Aralarından biri o gece ölümü tadacaktır.

80 tondan fazla yağmur suyu kullanılan filmde, 7 gece süren yağmur ve kaza sahneleri için her gece en az 6 saat yağmur suyu altında çekim yapıldı.

The Burning Plain Filmini izle İndir Divx iNDİR İZle

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 28 Kasım 2008
Yönetmen : Guillermo Arriaga
Senaryo : Guillermo Arriaga
Görüntü Yönetmeni : Robert Elswit
Müzik : Hans Zimmer
Yapım : 2008, ABD

Charlize Theron (Sylvia) , Kim Basinger (Gina) , Jennifer Lawrence (Mariana) , José María Yazpik (Carlos) , Joaquim de Almeida (Nick)
Amores Perros, 21 Grams, Babel gibi filmlere imza atan usta yazar Guillermo Arriga tarafından yazılan ve yönetilen bu film de diğer filmler gibi çoklu bölüm tarzında beyaz perdede karşımıza çıkacak.

İçinde anne ve kızın bulunduğu ikiye bölünmüş olan filmde Sylvia, çocukluğu çok zor geçen genç kadınla bağ kurmaya çalışıyor.

Guillermo Arriga, daha önceki filmlerinin yönetmenliğini yaptığı Alejandro González Iñárritu’dan ziyade bu filmi kendi için yazdığını ifade etti. 11 yıllık yazarlıktan sonra yönetmenliğe de soyunan Guillermo Arriga, bu yeni aşk filmiyle festivallerde yine isminden çok söz ettireceği kesin.

Mum And Dad izle Divx İndir BEdava Divx İzle

Yapım: 2008 ~ İngiltere
Tür: Korku
Yönetmen: Steven Sheil
Senaryo: Steven Sheil
Yapımcı: Lisa Trnovski
Görüntü Yönetmeni: Jonathan Bloom
Süre: 1 saat 25 dk

Film4FrightFest 2008′in bu sene en ses getiren filmi İngiliz yerli yapımımikro-bütçeli Mum and Dad oldu. Festivalcilerin oylarıyla en beğenilenikinci film seçilen Mum and Dad, birçok dev ismi ve dev bütçeli yapımıkıskandıracak bir ilgiyle karşılandı. Filmin mikro-bütçesi 100.000GBP.Bir sinema filmi için olabilecek en düşük bütçelerden biri, hele birkorku filmi festivalini kasıp kavuran bir film için! Mum and Dad,Londra’da Heathrow havaalanının çevresinde yaşayan yamyam bir aileyianlatıyor.

Heathrow’dan yakaladıkları yalnız çocukları evlerindehapsedip, ‘aile’lerinin bir parçası olmaya zorlayan ve aile kurallarınauymadıkları takdirde çeşitli işkencelerle onları cezalandıran, hattaişi yamyamlığa kadar götüren “işlevsiz” bir aile. Filmin cinselsapkınlık ve içerdiği vahşet öğelerinin yanında yer yer tadınıkaçırmadan esprili bir atmosferi de olduğunu söyleyelim. Ne de olsaİngiliz filmi. Öyle Frontiers gibi yeni dönem Fransız vahşet filmlerikadar sert değil. Zaten hem bütçesi hem konusu icabıyla biraz fazlaabartılı ve karikatürize karakterlerden oluştuğu için, filmin izleyiciüzerinde hafif esprili bir etki yaratması kaçınılmaz oluyor.

Into the Blue 2: The Reef izle Divx İzle Kaydet İndirmeden İzle

Yönetmen Stephen Herek
Müzik Robert Duncan
Yapım : 2009
Ülke : Amerika
Tür : Aksiyon
Süre : 92 dakika

Tutku Filmini İzle Divx İndir BEdava DVDrip İndir

Tür : Dram
Yönetmen : Steven Shainberg
Senaryo : Erin Cressida Wilson, Patricia Bosworth
Görüntü Yönetmeni : Bill Pope
Müzik : Carter Burwell
Yapım : 2006, ABD
Süre : 117dk.

Oyuncular :

Nicole Kidman (Diane Arbus), Robert Downey Jr. (Lionel), Ty Burrell (Allan Arbus), Harris Yulin (David), Jane Alexander (Gertrude), Emmy Clarke (Grace Arbus), Boris McGiver (Jack Henry), Emily Bergl (Alicia)
Konu :

1958 yılı New York’u… Diane Arbus (Nicole Kidman) kendisini eşine ve çocuklarına adamış, geleneksel bir evlilik hayatı sürdürmektedir. Diane’in ailesinin desteği sayesinde ayakta duran eşi Allan Arbus (Ty Burell) moda ve reklam fotoğrafçısıdır, Diane ise ona asistanlık yapmaktadır.
Diane’in dikkatini çeken yeni komşusu Lionel Sweeney (Robert Downey Jr.) aşırı kıllanma hastalığı olarak bilinen hypertrichosis hastasıdır. Diane Lionel’den çok etkilenir; onun sayesinde toplumdan dışlanmış insanların içine karışır ve farklı bir dünyayı keşfeder. Lionel’le kurduğu yakın ilişki Diane’in hem özel hayatını hem de sanatını derinden etkiler.

Orange Love Dublajlı İzle İndir BEdava Divx İzle İndir

Yapım Yılı: 2007, Ukrayna
Tür : Dram, Romantik
İMDb: 7.2 / 10
Yönetmen : Alan Badoyev
Süre : 92 dk
Oyuncular:Aleksey Chadov, Olga Makeyeva

Konusu:
“Aşk hakkında ne bilmek istiyorsun?” sorusunu izleyiciye yönelten Ukrayna yapımı aşk filmi.

Aleksei Chadov ve Olga Makeyeva’nın rol aldığı, bir erkek ve bir kadının aşklarını kaybetmemek adına Dünya ile ilişkilerini kesme çabalarını anlatan film…

What Doesn’t Kill You izle Dİv İndir BEdava KAydet YÜkle

Tür: Dram / Suç
Yönetmen: Brian Goodman
Görüntü Yönetmeni: Chris Norr
Senaryo: Brian Goodman, Paul T. Murray
Oyuncular: Donnie Wahlberg, Mark Ruffalo, Amanda Peet, Ethan Hawke, Angela Featherstone
Yapım: 2008, ABD
Yapımcı: Bob Yari, Rod Lurie, Marc Frydman
Muzik: Alex Wurman
Film Süresi: 1 saat, 40 dk.

BBC Planet Mağaralar Belgeseli İzle İndir Divx İzle indir

BBC Planet Earth - Caves - Mağaralar

Lanetli Ada Dublajlı İzle Divx İndir DVDRip İndir

Tür : Dram / Gerilim
Gösterim Tarihi : 3 Kasım 2006
Yönetmen : Neil LaBute
Yapım : 2006, ABD
Süre : 97 dk.

Oyuncular :
Nicolas Cage , Ellen Burstyn (Kardeş Summersisle)
Leelee Sobieski (Kardeş Honey) , Diane Delano (Beech)
Kate Beahan (Kardeş Willow) , Frances Conroy (Dr. Moss)
Michael Wiseman (Pete) , Erika-Shaye Gair (Rowan)
Molly Parker (Kardeş Rose/Kardeş Thorn)

Filmin Konusu :

Kaybolan bir kızla ilgili araştırma yapmak üzere geldiği kasabada kısa zamanda kendini bambaşka bir dünyada bulan polis dedektifinin öyküsü. Tuhaf, dini, pagan ritüellerinin arasında kalan dedektif, içinden çıkamayacağı bir karmaşanın tam ortasındadır.

Korku türünün kült filmlerinden kabul edilen 1973 yapımı Wicker Man’in yeniden çevrimi olan bu film, Neil Labute imzalı. Bu yeni versiyonda, günümüze uyarlanan bir takım değişiklikler mevcut. İlk filmin başarısının da etkisi ile Nicolas Cage’li bu yeni yapım, türünün sevenleri tarafından da merakla bekleniyor.

Chrysalis Limited izle İndir BEdava Yükle

Yapım:2007 ~ Fransa
Tür:Bilim Kurgu, Gerilim, Suç
Yönetmen:Julien Leclercq
Senaryo:Nicolas Peufaillit, Julien Leclercq
Yapımcı:Jean-philippe Blime, Franck Chorot
Görüntü Yönetmeni:Thomas Hardmeier
Müzik:François Roy, Jean-jacques Hertz, Antonín Dvorák
Süre:1 saat 34 dk

Konu : Dedektif David Hoffmann, 2025 yılında Paris’te işlenen seri cinayetlerin Dimitri Nicolov ile olan bağlantısını farkeder. Bu arada bir trafik kazası sonucu Manon adlı kızı ölümle pençeleşen cerrah Profesör Brügen kızının başından geçenleri araştırmaya başlar. Dedektif Hoffmann’ın partnerinin öldürülmesi ve seri cinayetlerin devam etmesi üzerine bir dizi kartel ve suç çetesine karşı beklenmedik olaylarla dolu savaş başlar.