26 Haziran 2009 Cuma

Teklif DVDRip Divx Film İndir

Kitap editörü Margaret sınır dışı edilerek ülkesi Kanada'ya gönderilmesi gündeme gelince hemen aklını çalıştırır ve yıllardır çile çektirdiği ezik asistanı Andrew ile nişanlı olduğunu hükümet yetkililerine bildirir. Ancak asistanı bu yalana ortak olmak için kendince bazı koşullar öne sürer.
Zoraki çiftimiz, damat adayının ailesiyle tanışmak için Alaska'nın yolunu tutmak zorunda kalacaktır. Büyük şehirde daima kontrollü bir kadın olan Margaret, orada karşılaşacağı birbirinden komik durumlar karşısında sudan çıkmış balığa döner. Peşlerindeki göçmenlik bürosu yetkililerini başlarından savmak için düzenledikleri göstermelik nikah sırasında Margaret ile Andrew, bu plana sonuna kadar bağlı kalacaklarına istemeden de olsa yemin etmek zorunda kalırlar. Üstelik çok tehlikeli sonuçlara yol açacağını bile bile…

http://www.sinemakeyfi.com/data/img/The-Proposal-1.jpg

Transformers: Yenilenlerin İntikamı Filmi Divx Kaydet Seyret

Sam Witwicky (Shia LaBeouf), Transformers’ın kökenleri ve dünya üzerindeki tarihçesi konusunda yeni detaylar keşfeder. Topladığı bilgiyi ele geçirmek isteyen şeytani ruhlu Deceptionlar onun peşindedir. En büyük mücadele, Mısır’daki Giza piramitlerinde gerçekleşecektir. Çünkü aranan tapınak bu bölgededir. Ve macera başlar."
Filmde "Transformers"ın Mısır’ı piramitlerin inşa edilmesinden önce ziyaret ettiği gösterilecek. Filmde, Mısır’daki hiyeroglif yazılarının, helikopteri ve günümüzdeki diğer son teknolojik araçları çağrıştırdığına değinilecek.
http://www.sinemakeyfi.com/data/img/Transformers-Revenge-of-the-Fallen-1.jpg

Bir Kadının Seks Günlüğü Divx izle

Valérie Tasso’nun çok tartışılan romanından uyarlama…
Orta sınıf bir Fransız kızının seks macerlarının kronolojik şekilde anlatılışı, daha sonra fahişe oluşu ve son olarak nihai kurtuluşu.
Val iyi eğitimli, yöneticilik yapan, çekici, duygusal ve genç bir kadındır. Tüm bu olumlu özelliklerinin yanında Val’in hayatını oldukça zorlaştıran bir bağımlılığı vardır. Bir nemfoman yani seks bağımlısı olan bu genç kadın doyumsuz cinsel açlığını gidermek için farklı insanlarla ilişki içine girer. En saf duygularını ve en samimi itiraflarınıysa kişisel günlüğünde saklar. Kiminle ve ne zaman isterse birlikte olan bu genç kadın için seks bir yaşam biçimi haline gelmiştir. Bu yaşam tarzı onu aşkın ve hayat kadınlığının en uç noktalarına götürür.
http://www.sinemakeyfi.com/data/img/Diario-De-Una-Ninf%C3%B3mana-1.jpg