20 Haziran 2009 Cumartesi

Prison Break Final Break Filmi Divx İndir İzle

IMDB Puanı: 8.9/10
Yapım: 2005 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Macera, Polisiye, Suç
Yönetmen: Bobby Roth, Brett Ratner, Kevin Hooks
Senaryo: Paul Scheuring, Matt Olmstead, Karyn Usher, Nick Santora, Zack Estrin
Yapımcı: Paul Scheuring, Brett Ratner
Müzik: Ramin Djawadi, Ferry Corsten

Çoğu erkek Fox River hapishanesi’nden kaçmak için herşeyi yapabilir. Michael Scofield ise içeri girmek için herşeyi yapmaya hazır. Ağabeyi Lincoln işlemediği bir suç için ölüm cezasına çarptırılmıştır ve onu kurtarmanın tek yolu içeri girmektir. Hapishanenin planının haritalarıyla donanmış ve imkansız derecede karışık bir kaçış planıyla Michael kendisini hapsettirir ve zamanla yarış başlar. artık kurnaz olmalı, risk almalı ve hapishanenin en adi ve teklikeli suçlarının yardımıyla hedefine ulaşmalıdır.

Başka Semtin Çocukları Divx İzle Kaydet

Başka Semtin Çocukları

Vizyon tarihi : 24 Nisan 2009
Yönetmeni : Aydın Bulut
Oyuncuları : Mehmet Ali Nuroğlu , Eyşan Özhim , İsmail Hacıoğlu
Senaryo Yazarı : Serkan Turhan, Aydın Bulut
Film Müzikleri : Cem Yıldız
Görüntü yönetmeni : Tolga Çetin
Filmin Türü : 11 Kısa Film
Filmin Süresi : 95 dk.
Yapıldığı Yıl : 2008
Filmin Çevrildiği Ülke : Türkiye
Dağıtıcı Firma : Medyavizyon


Başka Semtin Çocukları Filminin Konusu Film iki yakın arkadaşın Gazi Mahallesi ndeki yaşamlarını bir başka yaşamın hayallerini ve yaşadıkları çöplükten kurtulma düşleri gerçekleştirebilmeleri için katlanmaları gereken bedeli ele alıyor.

Polisiye bir kurgu ile zenginleştirilen hikaye Güneydoğu daki bir operasyonda gösterdiği kahramanca tutumundan dolayı asrkerlikten erken terhis edilen Semih'in
yaşadığı yere döndüğü günde kardeşinin ölüm haberini almasıyla ve kardeşini katledinin peşine düşmesi ile deva ediyor.

Dilberin 8 Günü Filmi Divx İndir

Dilber in Sekiz Günü

Vizyon tarihi : 24 Nisan 2009
Yönetmeni : Cemal Şan
Oyuncuları : Nesrin Cavadzade , Fırat Tanış , Osman Akça , Necmettin Çobanoğlu
Senaryo Yazarı : Cemal Şan
Film Müzikleri : Nail Yurtsever
Görüntü yönetmeni : Cengiz Uzun
Filmin Türü : Dram
Filmin Süresi : 146 dk.
Yapıldığı Yıl : 2008
Filmin Çevrildiği Ülke : Türkiye
Dağıtıcı Firma : Medyavizyon

Dilber in Sekiz Günü Filmi Konusu:

Doğu'da kurak topraklarda yoksul bir köyde ailesi ile birlikte yaşayan Dilber çocukluğundan beri aşık olduğu Ali'yle evlilik hayali kurmaktadır. Aile ile Dilber'in arasında kuvvetli bir bağ olmasına rağmen Ali nin babası Ali'yi başka bir kı ile evlilik sözünü çok yakın bir arkadaşına vermiştir.
Dilber bu işi kabul etmez ama ilk talibi ile evlenmek durumuna düşer. Bu sırada aksayan, topal bir kişi köye doğru gelmektedir.

Körlük Divx İndir DVDRip Kaydet

Bir göz doktorunun normal bir tempoda akan yaşamı, gözlerinin birdenbire kör olduğu şikayeti ile başvuran bir hastası tarafından alt üst olur. Körlük bu göz doktoruna da bulaşır. Nedeni bilinmeyen bir şekilde tüm kent halkında görülmeye başlanan bu olağandışı körlük yalnızca doktorun eşinde rastlanmaz. Olan biteni canlı olarak gören doktorun eşi, yaşanılan kaos ortamında kendisini ve ailesini kurtarmaya çalışır.
http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/k/Korluk-1242377590.jpg

Kuzey Divx İndir Divx İzle

http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/k/Kuzey-II-1244547163.jpg
Kuzey, geçirdiği sinir krizinin ardından kayak sporunu bırakıp hüzünlü bir inziva hayatı sürmeye başlayan Jomar’ı anlatan ve romantik doğa manzaraları içinde ilerleyen bir yol komedisi. Beş yıl sonra Jomar kar motosikletine binip, yeni bir başlangıç yapmak için gerçekliğe, eski kız arkadaşının ve o zamana dek varlığından bihaber olduğu oğlunun yanına, kuzeye doğru tuhaf ve dramatik bir yolculuğa çıkar.

Adamım Benim DVDRip İndir

http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/a/Adamim-Benim-1241210430.jpg
evlenmek üzere olan bir adam, aktif bir biçimde düğünde sağdıcı olacak bir erkek arkadaş arayışına girişir.

Hain Filmini Divx DVDrip indir

http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/t/Traitor-1243503918.jpg
FBI ajanı Roy Clayton yeni bir araştırma davasına bakarken tehlikeli bir komplo teorisi ile karşılaşır. Bunun ardından araştırmalarını kuvvetlendiren Clayton, olayın arkasında eski Amerikan Özel Operasyon biriminin başı olan Samir Horn'un olduğundan şüphelenir.

Jackie Chan Kanli Hesaplaşma Divx Filminin İndir

http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/k/Kanli-Hesaplasma-2-1242587220.jpg
Steelhead, Tokyo’ya giden kız arkadaşı Xiu Xiu’dan haber alamayınca onun peşinden yola koyulur. Tokyo’ya ulaştığında buradaki Çinli göçmenlerin çetelerin baskısı altında olduklarını görür. Kız arkadaşı Xiu Xiu ise Japon kimliği edinmiş ve Eguchi ile evlenmiştir. Eguchi, bir rakibini yenmesine yardım eden Steelhead’e güvenir ve gece kulüplerinin yönetimini verir. Fakat bu huzurlu yaşamı uzun sürmez

Aşk Ateşi Divx Film İzle İndir

http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/t/The-Burning-Plain-1241783189.jpg
Sylvia (Charlize Theron), hayatındaki her şeyi değiştiren kırılma noktasının peşinde, geçmişine doğru yoğun ve duygusal bir yolculuğa çıkan gizemli bir kadındır. Bir restoranda işletmeci olan Sylvia, içindeki ateşi, işindeki soğukkanlılığıyla maskelemektedir. Maria ise Meksika’da babası ve en yakın arkadaşıyla mutlu mesut bir hayat sürmektedir. Ancak trajik bir kaza her şeyi değiştirir. Mariana ve Santiago, New Mexico sınırındaki ebeveynlerinin ani ölümünden sonra beklenmedik bir şekilde aşık olurlar. Terk edilmiş bir karavanda, Gina (Kim Basinger) ve Nick (Joaquim de Almeida) arasında yaşanan yasak aşkın fırtınası, Sylvia ve diğer karakterlerin hayatlarını bambaşka bir şekle sokar.

Lanetli Ev Filmini Divx izle İndir

http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/t/The-Haunting-in-Connecticut-1243935023.jpg
Dehşet verici gerçek bir hikayeye dayanan Lionsgate filmi “The Haunting in Connecticut” bir ailenin karanlık doğaüstü güçlere karşı verdiği tüyler ürperten gerçek mücadeleyi konu alıyor. Campbell ailesi Connecticut’ın sakin bir köşesine taşındıktan kısa süre sonra, Viktorya tarzı şirin evlerinin rahatsız edici bir geçmişi olduğunu öğrenirler: Evleri akıl almaz olaylara tanık olmuş bir cenaze evinden dönüştürülmüştür; daha da önemlisi evin sahibinin medyum oğlu Jonah, ruhani varlıkların diğer tarafa geçebilmesine fırsat yaratan şeytani bir ulak görevi görmüştür.

Şimdi, ölülerle iletişim kurabilen Jonah, masum ve her şeyden habersiz aileyi farklı türde bir dehşete boğmak üzere dönmüştür ve korkunç şeyler olmak üzeredir.

12 Tuzak Divx Film İndir kaydet

http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/1/12-Tuzak-1242587474.jpg
Milyonlarca dolarla kaçmaya çalışan Miles Jackson'ı, New Orleans polisi Danny Bexter durdurmayı başarır.
Ancak Miles'ın kız arkadaşı yanlışlıkla öldürülür. Hapse giren Miles bir yıl sonra hapisten kaçmayı başarır ve
Danny'nin peşine düşer. Danny ile alay ederek ona 12 tane çözülmesi imkansız görevler verir. Danny'nin bu
12 raundu geçmesi sonucu kız arkadaşı Molly'nin hayatı kurtulacaktır.

Konusuna alışkın olduğumuz filmin başrolünde güreşçi John Cena ve yönetmen koltuğunda aksiyon filmlerinden
bildiğimiz Renny Harlin var.

Soldaki Son Ev Divx İndir Kaydet

http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/s/Soldaki-Son-Ev-1243426400.jpg
Collingwood ailesi bir dağ evinde rahatlamanın ve stres atmanın iyi olacağı düşüncesiyle yola çıkıp kendilerine bir tatil planı hazırlarlar. Ailenin kızı Mari de gittikleri bu dağ evinde tanıştığı Paige ile iyi bir arkadaşlık kurar. Ancak her şey bu arkadaş grubunun bir çete tarafından kaçırılması ile değişir. İlk filmle benzer bir işkence ve alıkoyma sonrasında Mari kaçmaya çalışırken çete üyelerinden birisi tarafından öldürülür (ya da öldürüldüğü sanılır). Buradan itibaren ilk çevrilen referans filmle paralel doğrultuda ilerleyen konu, çete üyelerinin kaçarlarken kendilerine sığınacak ev olarak Collingwood ailesinin evini seçmesi ile yeni bir boyut kazanı. Ancak bu ev, öldürdükleri kızlardan Mari’nin kendi evidir. Başta kızları Mari’nin başına gelen felaketten habersiz olan anne ve baba durumun farkına vardıklarında artık sonun başlangıcı başlamıştır. Bir anda avcı pozisyonundan av durumuna düşen çete üyeleri dehşet verici intikamın kurbanlarına dönüşürler.

Teklif Filmini Divx İndir

http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/t/Teklif-1245064126.jpg
Bir kitap editörü, ülkede kalabilmek için erkek asistanıyla evlenmek zorundadır. Yeni çift, çocuğun ailesi ile tanışmak üzere Alaska'ya yolculuk yaptıklarında, sürpriz bir düğünle karşılaşırlar ancak peşlerindeki göçmenlik bürosu yetkililerini başlarından savmak için bu plâna sonuna kadar bağlı kalmak zorundadırlar.

17 Yeniden filmi Divx Film İndir

http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/y/Yeniden-17-1242634090.jpg

Hayatta ikinci bir şans yakalasanız ne yapardınız?


1989 yılında lise son sınıf öğrencisi olan Mike O’Donnell (Zac Efron) okulun basket takımının yıldızıdır. Üniversite bursu ve parlak bir gelecek avucunun içindedir. Ama o her şeyi elinin tersiyle itip, bebek beklediğini yeni öğrendiği kız arkadaşı Scarlet’la yaşamaya karar verir.


Yaklaşık 20 yıl sonra, Mike’ın (Matthew Perry) şaşalı günleri kesinlikle geride kalmıştır. Scarlet’la (Leslie Mann) evliliği paramparçadır, işteki terfi onu es geçmiştir, ergenlik çağındaki oğlu onun bir zavallı olduğunu düşünmektedir, ve lisede bir inekken sonradan teknoloji milyarderi olan en iyi arkadaşı Ned’in (Thomas Lennon) yanında yaşamaya mecbur kalmıştır.


Ama Mike’a ikinci bir şans verilir ve mucizevi bir şekilde 17 yaşına geri döner. Mike’ın görünümü belki 17 yaşında gibidir, ama otuz küsur yaşındaki tavırları 2009 yılının son sınıf öğrencileri arasında hiç de havalı olmaz.

Inhabited Island 2 Filmi Divx Film İndir İzle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXBagEmJ5COb6Yuk-lvvoILJ9tau0QrR64rA_Mh0q8-iMLNQ8M2quDwQ2aI_C8UsondVAV30AWdbqZgPe7OKFm0JCDCVhw-20SrKUS8QWFG6n44o84Navk3DE7-pbJNDRplLDiddmJz74/s200/island2.jpg

Yakar Top Divx İzle

Peter LaFleur, uyumsuz ve ezik tiplerden oluşan üyeleriyle, güncelliğini yitirmiş bir gösterişsiz bir spor kulübünün karizmatik sahibidir.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiM1mCS5c6HzlknfnqNi_ibElkihnIQMNxoLgMrnYn2yjA4QKIjPBA8F-JuOSIshMFE9lgLSrg8rS31S7J3w3FfV-ZrXtEbaBRX-pjKCkIEN-Zoi9gVlm4vsiAdRUVEOcdE7vbMIbMmmZI/s200/yakartop.jpg

Seni Görüyorum.com Fİlm İzle Divx İndir İzle

Tür: Komedi
Açıklama: Colby Allen başlarda farkına varmadığı bir ilki yapararak evine yerleştirdiği gizli kamerayı internette yayınlar. Sonrasında bu fikrin ilerisinin olduğunu görür ve kimseye danışmadan evin tüm (tüm) odalarına gizli kamera yerleştirir. Seni görüyorum.com (I See you.com) adını verdikleri internet sitesinden kısa zamanda büyük paralar kazanır. Colby’nin ailesinin paraya ihtiyaç duydukları bir zamandadır ve bu terbiyesizliği açıklayacağı en uygun andır. Aslında film burda başlar, yada şunu söylemek daha yerinde olur; “filmin bitiş öyküsü burada başlıyor”. Hayatında sırasıyla bir çok yanlış kararlar veren ve sonuda yanlış olduğunu inkar ettiği bir evlilikle mücadele etmeye çalışan evin babasının, bu reality showu kabul etmesi herşeyin başı, aynı zamanda da sonu olmuştur. Komedi dışında filmi kendi anlatımıyla dinlememiz seyirciye bir dramı değil, sıradan birinin sıradışı hikayesini dinliyormuşsun hissini veriyor. Bir adamın yanlış ve etik olmayan kararları. Sanki bir senaryo değilde adamın birinin anlattığı ve sizinde kulan misafiri olduğunuz bir durum gibi. Bu hisse kapılmamın nedeni ise, filmin bir çok yerinde aile babasının düştüğü son durumu gösterirken hikayesini anlatıyor olmasıydı. İlginç bir komedi filmiyle karşı karşıya kaldım. Beni bu filme bağlayan başlıca neden filmin adı ve internet hobimdi. İzledikten sonra bu filmi (Seni Görüyorum.com- I See You.com) vasat kategorisine göndermeyi düşünmedim değil. Ancak ilgi çekici ana konusu ve akıcılığı, filmi durmadan izlememi sağladıysa ana sayfada yerini bulması, sizin yorumlarınızı bu bölümde alması gerekiyordu diye karar verdim. Son olarak meraklısına filmin oyuncu kadrosunu verip bitiriyoruz. Seni Görüyorum.com- I See You.com filminin yönetmeni Eric Steven Stahl.