31 Ağustos 2009 Pazartesi

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi Divx


Unutulmaz video oyunu aradan geçen yıllar sonra efsanevi kadın savaşçı Chun-Li’nin macerasıyla devam ediyor. Chun-Li (Kristin Kreuk) olağanüstü dövüş yeteneklerine sahip genç bir kadındır. Babası, o küçükken Shadaw Law’un acımasız lideri Bison (Neal McDonough) tarafından kaçırılmış ve hapsedilmiştir. Annesini de kanserden kaybedince, Chun-Li hayatta bir başına kalmıştır. Artık tek amacı yıllardır görmediği babasına ulaşıp onu Bison’un elinden kurtarmaktır. Gen (Robin Shou) adlı dövüş ustasını bulmasını söyleyen eski Çince yazılmış bir mektup bulduktan sonra Chun-Li harekete geçmeye karar verir ve Bangkok’a doğru yola çıkar. Ancak dövüş ustasını bulmak pek de kolay olmaz. Haftalar sonra birkaç haydutun yaşlı bir adama saldırdığını gören Chun-Li onlarla tek başına dövüşür. Onları uzaklaştırmayı başarır ancak gücünü de sonuna kadar tüketir. İşte bu sırada Gen ortaya çıkar ve bitkin düşmüş Chun-Li’yi evine götürür. Dövüş ustası, babasını bulmakta genç kadına yardım edeceğini söyler. Bison’un izini süren sadece Chun-Li değildir. Interpol polisi Charlie Nash (Chris Klein) ve dedektif Maya (Moon Bloodgood) da Bison’un peşindedir. Onların da yardımını alan Chun-Li artık bol aksiyonlu bir maceraya hazırdır.
http://www.imdb.com/title/tt0891592/
Tür : Bilim Kurgu / Gerilim / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 27 Mart 2009
Yönetmen : Andrzej Bartkowiak
Senaryo : Justin Marks
Görüntü Yönetmeni : Geoff Boyle
Yapım : 2009, Kanada / Hindistan / ABD / Japonya , 97 dk.
Oyuncular : Kristin Kreuk (Chun-Li) , Chris Klein (Charlie Nash) , Neal McDonough (Bison / Vega (Japon)) , Robin Shou (Gen) , Moon Bloodgood (Det. Maya Sunee) , Josie Ho (Cantana)

Polytechnique Divx Fİlm İndir


It is also directed and written by the same guys who brought us Next Floor. The film depicts the Montreal Massacre of 1989, where a young man murdered 14 women at Montreal’s Polytechnique school. It was the deadliest school shooting of the 20th century, and remains to this day the deadliest massacre in Canadian history.
http://www.imdb.com/title/tt1194238/
Yönetmen: Denis Villeneuve
Tür: Suç,Dram,Tarih
Ülke: Canada
Dil: Fransızca
Süre: 77 dk
Oyuncular (ilk 5): Maxim Gaudette, Sébastien Huberdeau, Karine Vanasse, Evelyne Brochu, Pierre-Yves Cardinal

Midnight Chronicles Divx İndir


In the world of MIDNIGHT, it is a time of overwhelming darkness. After three ages of scheming and war, the dark god Izrador has finally defeated the heroes and armies of the free races. Now, he rules the world of Aryth with an iron fist. Enslaved under the Shadow, the race of men leads an oppressed existence, and the elves and dwarves have retreated to distant forests and mountains, where their desperate resistance is slowly succumbing to the unyielding might of the Shadow. Investigating the disappearance of a legate priest, the infamous Mag Kiln has been ordered by the church to travel to the small Erenlander town of Blackweir.
http://www.imdb.com/title/tt1079372/
Yönetmen: Christian T. Petersen
Tür: Fantastik
Ülke: ABD
Dil: İngilizce
Süre: USA:100 dk
Oyuncular (ilk 5): Charles Hubbell, Matt Amendt, Steve Sweere, Dawn Brodey, Sam L. Landman

The Final Destination: Death Trip 3D Divx İndir


Nick ve arkadaşları bir hafta sonu araba yarışı seyretmeye gittiklerinde, gözünün önüne birkaç dakika içinde olacak facia canlandığında arkadaşlarını apar topar toplayıp dışarı çıkartır. Arkadaşları ne olduğunu anlayamadan Nick’in öngördüğü olaylar gerçekleşir. Onlar ve orda olması gereken birkaç kişi daha kurtulmuştur. Ama kaderden ne kadar süre kaçabileceklerdir?
http://www.imdb.com/title/tt1144884/
Tür : Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi : 28 Ağustos 2009
Yönetmen : David R. Ellis
Senaryo : David R. Ellis , Eric Bress , Jeffrey Reddick
Görüntü Yönetmeni : Glen Macpherson
Müzik : Brian Tyler
Yapım : 2009, ABD
Oyuncular : Krista Allen (Ally) , Nick Zano (Hunt) , Mykelti Williamson , Shantel VanSanten (Lori) , Bobby Campo (Nick) , Stephanie Honore (Gearhead’s Girlfriend)


You Will Be Mine Online İzle

Konusu:Film çocukluktan beri arkadaş olan iki kızı konu almakta. Marie, Lyon’da piyano eğitimi almak için ailesinden ayrılır; babası ölmüş ve annesi tarafından da terk edilmiş olan Emma’nın yanına taşınır. Ama Marie, enteresan, tahakkümlü ve baskıcı ev arkadaşının koymuş olduğu bir takım kurallarla yaşamak zorunda kalır
http://www.filmdiziseyret.net/ar/a/youwillbemine.jpg

Hayalet Dünya Divx Film İndir

cinema izle

Hayalet Dünya - 2006 - Türkçe Dublaj

Eylül Şafağı Divx Film İndir

http://www.zirzir.net/image/eylul-safagi.jpg

Feel The Noise Divx İndir

filim

Feel The Noise - Ritmi Yakala - 2007 - Türkçe Dublaj

Tür :
Dram

Yönetmen : Alejandro Chomski
Senaryo : Albert Leon
Görüntü Yönetmeni : Zoran Popovic
Müzik : Andrés Levin
Yapım : 2007, ABD , 86 dk.
Oyuncular
Omarion Grandberry (Rob) , Giancarlo Esposito (Roberto) , Victor Rasuk (Javi) , Charles Duckworth (Nodde) , James McCaffrey (Jeffrey Skylar) , Meredith Ostrom (Noelia) , Zulay Henao (CC)

Kızıl Nehirler 2 Divx Fİlm İndir

online

Kızıl Nehirler 2 - 2000 - Türkçe Dublaj

Yönetmen Mathieu Kassovitz
Oyuncu Jean Reno Vincent Cassel Nadia Farès Dominique Sanda
Yapımcı Şirket TriStar

Yıl 2000

The Grudge Old Lady in White Divx İndir

Yönetmen: Ryûta Miyake Tür: Korku Ülke: Japan Dil: Japanese Oyuncular (ilk 5): Chie Amemiya, Takako Fuji, Marika Fukunaga, Akiko Hoshino, Mihiro Konusu: Bir evde bir oglan vahşice ve yöntemli birşekilde ailesindeki 5 kişiyi öldürür ve sonra da kendini asar. Arkasında da garip bir bayan sesinden, gelen…”Git…git artık..” diyen bir kaset bırakır. Bu ses aile faciasına kurban giden bir kızın sesidir..japan ların yaptığı bir korku film i japanların korku filmlerindeki başarıları zn ortada izlemenizi tavsiye ederim...
http://pic.leech.it/i/21fcb/43620d45grudge.jpg

The Poet - Şair Divx Film İndir

http://i29.tinypic.com/s4z22w.jpg

The Poet - Şair

The Poet - Şair

Altin Cocular Divx Film indir

rmvjft


IMDb: 6,5
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Romantik
Yönetmen:Daniel Adams
Senaryo:Daniel Adams
Senaryo (Kitap):Joseph C. Lincoln
Yapımcı:Daniel Adams, Michael Mailer, Ethan Gilmore, Brian Gilmore, Howard Katz, Matt Janes
Müzik:Jonathan Edwards
Süre:1 saat 37 dk
Gösterim Tarihi:17 Nisan 2009 (ABD)
Oyuncular: Charles Durning | David Carradine | Bruce Dern | Roger Dillingham Jr. | Lila Dupree | Jonathan Edwards | Donald Foley | Julie Harris | Mariel Hemingway | Peter Jordan | Lauri Kriva | Stephen Russell | John Savage | Christy Scott Cashman | Jason Alan Smith | Angelica Torn | Rip Torn | Joseph Guglielmo |
FİLMİN KONUSU 20. yüzyılın başında emekli olmuş üç denizci, bir kadını tuzağa düşürüp evlenme planları yaparak zengin olma hayali kurarlar.

Butterfly On A Wheel Divx İndir

poster2


IMDb:6,7
Yönetmen: Mike Barker
Yapım Yılı:2007
Türü:Gerilim/ Korku
Oyuncular: Pierce Brosnan, William Vince, David Valleau, Michael Potkins, William Morrissey, Ron Mcleod, Marina Grasic, Beau St. Clair, Bruce Davey
Konusu:Neil ve Abby Warner, çocuklarıyla birlikte zengin ve mutlu bir yaşam süren bir karı kocadır. Ancak bu mutlu ailenin hayatı bir anda kızlarının psikopat biri tarafından kaçırılması ile altüst olur. Fidyeci adam ise aileden, sadece para değil, hayatı boyunca elde ettikleri her şeyi isteyince Neil’ın hayatını tam bir kâbusa dönecektir. Sürpriz sonuyla izleyenleri hayrete düşüren bu filmi sakın kaçırmayın!

Echelon Conspiracy Divx İndir

2dl7t37
Ekleyen : OceanGirL
Tür : Aksiyon, Gerilim, Gizem
Yönetmen : Greg Marcks
Senaryo : Michael Nitsberg, Kevin Elders
Yapım : 2009 ~ ABD , 1 saat 45 dk
Oyuncular Shane West, Edward Burns, Ving Rhames ve Martin Sheen
Konusu:Alıcıları rast gele seçilmiş olarak gönderilen hediye bir telefon. Bu telefonun en büyük özelliği ise tüm sistemlerin dışında bağımsız olarak çalışması ve bigi sahibi olması. Hükümetlerin bu telefonu almak için birbiriyle yarışır.
Genç yönetmen Greg Marcks‘ın 3. filmi olan Echelon Conspiracy’in başrollerinde Shane West, Edward Burns, Ving Rhames ve Martin Sheen‘i görüyoruz.

Pretty Cool Film Sansürsüz Divx İndir

2173
Ekleyen : OceanGirL
Tür:Romantik Komedi
Yönetmen Rolfe Kanefsky
Senaryo Rolfe Kanefsky
Görüntü Yönetmeni Paul Deng
Müzik
Christopher Farrell
Yapım : 2007
Ülke : Amerika

Flashbacks of a Fool Divx Film İndir


Yapım: 2008 ~ İngiltere
Tür: Dram
Yönetmen: Baillie Walsh
Senaryo: Baillie Walsh
Yapımcı: Damon Bryant, Lene Bausager, Genevieve Hofmeyr, Claus Clausen
Görüntü Yönetmeni: John Mathieson
Müzik: Richard Hartley
Süre: 1 saat 50 dk
Gösterim Tarihi: 17 Ekim 2008 (ABD)


Başrolünü en yeni James Bond olarak da tanıdığımız Daniel Craig’in oynadığı Flashbacks Of A Fool, aşk, kaybetme ve affedilmeyi anlatan, çarpıcı bir hikâye… Joe Scott ( Daniel Craig) sönmekte olan bir Hollywood yıldızıdır. Seks, uyuşturucu, harcanmış şöret ve hedonizm dolu hayatı en yakın çocukluk arkadaşı Boots’un ölüm haberiyle sarsılır. Bu haber Scott’u 1970’li yıllara, sakin, küçük bir İngiliz kasabasına götürecektir. Joe henüz hayatının başında bir gençtir, masumiyet dolu bir yazdır ve tüm hayatı, bir trajedi tarafından değiştirilmek üzeredir…

SOUL MEN Divx Film İndir


Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Dram, Komedi,
Müzikal Yönetmen: Malcolm D. Lee
Senaryo: Matthew Stone, Robert Ramsey
Yapımcı: Charles Castaldi, David T. Friendly, Steve Greener
Görüntü Yönetmeni: Matthew F. Leonetti Müzik:Stanley Clarke


20 yıldır konuşmayan iki soul müzik efsanesi Louis ve Floyd, yakın zamanda ölen baş şarkıcılarına hitafen efsanevi Apollo Tiyatrosu”nda konser vermek için yola çıkarlar. Floyd”un kızı olduğuna inanılan genç güzel bir kadın da bu şovda onlara katılacaktır. Gönülsüz olarak yapılan bu birleşme sonucunda, ayrı geçen yirmi yılın üstesinden gelmek ve konsere gitmek için önlerinde beş günleri vardır. Filmin oyuncuları Bernie Mac ve Isaac Hayes 2008 Ağustos”unda hayata veda etmiştir ve bu film, hayranlarının onların son performanslarını görmesi için tek fırsattır.

23 Numara Jim Carrey Divx İndir

Filmin Türü : Drama, Gerilim
Orijinal Adı : The Number 23
Yapımcı Firma : Contrafilm
Yapım Yılı : 2007
Yapım Ülkesi : ABD
Orijinal Dili : İngilizce
Filmin Süresi : 95 dakika
Vizyon Tarihi : 02.03.2007
Yönetmen : Joel Schumacher
Senaryo : Fernley Phillips
Oyuncular : Jim Carrey, Virginia Madsen, Logan Lerman, Danny Huston, Lynn Collins

23 sayısını koyu bir saplantı hâline getiren Walter Sparrow (Jim Carrey), bir zamanlar ideal olan hayatını gerek kendisinin gerekse sevdiklerinin ölümüne yol açabilecek bir psikolojik işkence cehennemine dönüştürür. Walter bir türlü elinden bırakamadığı 23 Numara adlı gizemli romanın etkisiyle, karısı Agatha (Virginia Madsen) ve ergenlik çağındaki oğlu Robin’le (Logan Lerman) geleceğine devam edebilmek için geçmişindeki sırların kapısını açmaya mecbur kalır.

Kitap, Walter’a Agatha tarafından doğumgünü hediyesi olarak verilmiştir ve konu aldığı tüyler ürpertici ve gizemli cinayet, karanlık ve tuhaf biçimde adeta Walter’ın hayatını yansıtırmışçasına anlatılmaktadır. Kitaptaki ana karakter olan dalgın dedektif Fingerling’in (onu da Carrey canlandırıyor) hayatı, Walter’ın kendi geçmişini çağrıştıran anlarla doludur. Kitabın dünyası canlanmaya başladıkça, Walter onun en korkunç ve kışkırtıcı bölümünün girdabına kapılmaya başlar: Fingerling’in 23 sayısının gizli gücüne duyduğu saplantısına.

Bu saplantı kitaptan yayılıp, Walter’ı kontrol etmeye başlar. Hayatında her yerde bu sayıyı görmektedir ve Fingerling’le aynı korkunç suçu, yani bir cinayet işlemeye mahkum olduğuna inanmaya başlar. Kabus gibi hayaller Walter’ın aklını esir alır. Bu hayallerde karısı ve aile dostları Isaac French’in (Danny Huston) başına korkunç şeyler gelmektedir. Bu durumda Walter’ın kitaptaki gizemleri çözmek için umutsuzca çırpınmaktan başka şansı kalmaz.

Eğer 23 sayısının ardındaki gücü çözebilirse, geleceğini de değiştirebilecektir.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJDeeAthu-Xsb8KheNxTnj1gTA_9Yfm5C2tR8FcVDNZad_ZrZDe8UPME3i7OXYnSveYC95SHjyTMJenF7S-HB61P9TKFP9zEBMOOFxVqG54Wm57T6LBOk9OkNoUQcvuEeIW5yV4Gc277o/s400/23numara.jpg