24 Ağustos 2009 Pazartesi

Street Fighter: Chun-Li Efsanesi Divx Film İndir

Chun-Li olağanüstü dövüş yeteneklerine sahip genç bir kadındır. Babası, o küçükken Bison tarafından kaçırılmış ve hapsedilmiştir. Annesini de kanserden kaybedince, hayatta bir başına kalmıştır. Artık tek amacı yıllardır görmediği babasına ulaşıp onu kurtarmaktır. Gen adlı dövüş ustasını bulmasını söyleyen bir mektup bulduktan sonra harekete geçmeye karar verir ve Bangkok’a doğru yola çıkar.

Zamanın Unuttuğu Ada Divx Film İndir

Bilim kurgu severleri memnun edecek sürükleyici bir aksiyon ve görsellik. Kahramanlarımız bermuda şeytan üçgeninde bir adaya çıkarlar ve burada dinazorlardan kaçmak istemetedir acaba bunu başarabilecekler mi? İzleyip kendiniz karar verin.
http://www.filmizle.eu/wp-content/uploads/2009/08/zamaninunuttuguada.jpg

Raaz, Gizem Devam Ediyor Divx Film Kaydet

Bu hindistan yapımı gerilim ve korku filminde gizem teması işlenmiş ve hint sinemasından kaliteli bir korku filmi örneği sunuyor. Yinede hint Bollywood sineması için alacak çok yol var.
http://www.filmizle.eu/wp-content/uploads/2009/08/raaz.jpg

Promise Me This Divx Film İndir

Filmin konusu:
Tsane, dedesi ve inekleri Cvetka ile bir tepede yaşamaktadır. Bir gün dedesi ölmek üzere olduğunu söyler, Tsane’a Cvetka’yı satması için söz verdirir. Tsane, eline geçen parayla kutsal bir heykelcik alacak ve en önemlisi eve bir gelin ile dönecektir. Tsane, ilk sözünü yerine getirir, fakat dedesi ölmeden bir eş bulabilecek midir? Tam bu sırada, okula her zamanki gibi geç kalan Jasna ile karşılaşır.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMmtLO-4dfteZ5vby5JvFsfDY14xk5ZrqTjydclDuibBlUGpox_B9KoEsomW-ykg-jcPZ38UlTjK1nlRY2kQvRNfevwRO2D2B-jNy65ilR6XtSIyileX1xz9Je3E-9aPfQqb0Jm9VDydw/s400/banasozver.jpg

I Want Candy Filmi Carmen Electra Divx İndir

Filmi özeti :
İki üniversite öğrencisi, film çekmeye soyunur ve şans eseri kendilerini finanse edecek bir yapımcı bulurlar. Ancak yapımcının bir şartı vardır: Filmin başrolünde, ünlü porno yıldızı Candy Fiveways’in yer alması. İkili, ne yapıp edip Candy’e ulaşır ve onu ikna ederler. Ancak bu sefer de, ailelerinden ve okul yönetiminden gizli olarak filmin çekimlerini tamamlamak gibi bir dertleri vardır.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9l_2l7R29k4GRn2Aar8vmEN6u3_tErkXrifAu9tOLhnnzaCkHCd39dltTfJWRgy3VTQ4PSY-9YabvyrahNNIspvQ_sUtyRj4DHuzHad4iFEAAqxElJl2xZWhgaSFXu47Kpw5RQjukGao/s400/sekerkizcandy.jpg