13 Ağustos 2009 Perşembe

Rock’n Roll Teknesi Divx Film İndir


Rock’n Roll Teknesi ~ The Boat That Rocked
IMDB Puanı:7.6/10
Yapım:2009 ~ Almanya, İngiltere
Tür:Dram, Komedi, Müzikal, Romantik
Yönetmen:Richard Curtis
Senaryo:Richard Curtis
Yapımcı:Tim Bevan, Eric Fellner, Richard Curtis, Hilary Bevan Jones
Görüntü Yönetmeni:Danny Cohen
Dağıtım:UIP Filmcilik
Filmin Websitesi:www.theboatthatrocked.co.uk
Süre:2 saat 9 dk
Gösterim Tarihi:19 Haziran 2009 (Türkiye)

Oyuncular:
Philip Seymour Hoffman, Bill Nighy, Jack Davenport, Gemma Arterton, January Jones

American Violet (2009) Divx Film İndir




Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Dram
Yönetmen:Tim Disney
Senaryo:Bill Haney
Yapımcı:Bill Haney, Mark Donadio, Debra Longo
Görüntü Yönetmeni:Steve Yedlin
Filmin Websitesi:www.americanviolet.com
Süre:1 saat 43 dk
Gösterim Tarihi:17 Nisan 2009 (ABD)

Oyuncular:
Xzibit, Tim Blake Nelson, Alfre Woodard, Charles S. Dutton, Will Patton


The Informers (2009) Divx Film İndir


Yapım:2009 ~ ABD, Almanya
Tür:Dram, Gerilim, Polisiye, Suç
Yönetmen:Gregor Jordan
Senaryo:Nicholas Jarecki, Bret Easton Ellis
Senaryo (Kitap):Bret Easton Ellis
Yapımcı:Marco Weber, Bret Easton Ellis, Jere Hausfater, Vanessa Coifman
Görüntü Yönetmeni:Petra Korner
Filmin Websitesi:www.theinformers.com
Süre:1 saat 40 dk

Oyuncular:
Winona Ryder, Mickey Rourke, Amber Heard, Kim Basinger, Brandon Routh

Rüya Divx Film Kaydet

Rüya ~ Bi-Mong / Dream (2008)
Yapım:2008 ~ GüneyKore
Tür:Dram
Yönetmen:Kim Ki-duk
Senaryo:Kim Ki-duk
Yapımcı:Kim Ki-duk
Görüntü Yönetmeni:Kim Gi-tae
Müzik:Park Ji
Dağıtım:Tiglon
Süre:1 saat 35 dk
Gösterim Tarihi:31 Ekim 2008 (Türkiye)

Oyuncular:
Jo Odagiri, Na-yeong Lee, Kim Tae-hyeon, Lee Joo-seok, Park Ji-ah

Kan Gölü Filmi Online Bedava İzle

Bir grup gencin kendini kanıtlamak amacıyla şiddete başvurması sonucu altından kalkamayacakları bir haltlar işleyerek , paniklemeleri sonucu sadistleşirler.Bundan sonra çift ile aralarında kedi-fare kovalamaca oyunu başlar

Tikanma Divx Film Kaydet

Fight Club / Dövüş Kulübü'nün yazarı Chuk Palahniuk'un aynı adlı romanından uyarlanan Tıkanma, modern aileyi ve bencil toplum düzenini yerden yere vuran, çarpık bir mizah anlayışıyla örülü, gayet sivri bir komedi-dram. Bu bağımsız yapımın anti-kahramanı Victor, bir seks bağımlısı. Üstüne üstlük, annesi Ida, Alzheimer hastası. Victor, annesinin hastane masraflarını karşılamak için pahalı lokantalara gidip sonradan para sızdırmak için boğazına yemek kaçmış numarası yapıyor. Victor'un hayatı, annesi için yeni bir tedavi yöntemi öneren doktor Paige'le tanıştığında değişiyor.

Kiz Kardeşimin Hikayesi

Anna hasta değil; ama on üç yaşına dek sayısız ameliyat, nakil ve operasyon geçirdi, iğneler vuruldu. Hepsi ablası Kate'in çocukluğundan beri yakasını bırakmayan lösemiyle mücadele edebilmesi için. Kate ile tam doku uyumu olması için laboratuar ortamında genleri özel olarak seçilen özel üretim bir çocuk olan Anna, ablasına ilik verebilmesi için dünyaya getirilmişti - bu rolünü ve hayatını hiç sorgulamadı.. bugüne dek.

Büyük Oyun Filmi İndir İzle

Tür : Dram
Yönetmen : Atıl İnaç
Senaryo : Büyük Oyun , Avni Özgürel
Müzik : Tuluğ Tırpan
Yapım : 2009, Türkiye

Oyuncular

Suzan Genç , Selen Uçer , Serdal Genç , Serkan Genç , Rana Cabbar , Haktan Pak , Selim Bayraktar , Nalan Koruçim
ABD’ nin Irak’ı işgal sürecinde direnişçileri yakalamak için operasyon yapan askerlerin bastığı köyde bütün ailesini kaybeden Cennet hayatta bir başına kalmıştır.

Yaşamı boyunca köyünün dışına adım atmamış bu genç kız çaresizliğin dayattığıi cesaretle Kerkük'te berber olarak çalışan ağabeyi Azim'i bulmak için yola çıkar. Ama Kerkük'e vardığında ağabeyinin de bir patlamada yaralandığını ve Türkiye'deki bir hastaneye götürüldüğü öğrenir. Ağabeyine ulaşmak için Türkiye’ye gitmeye karar veren Cennet yaşadığı ağır travmanın ve kaybedecek birşeyi kalmamasının yarattığı kayıtsızlıkla çıktığı zorlu yolculukta güç bulduğu tek dayanağı öfkesidir.

Terör ve şiddetin hakimiyetinde olan dağlık Irak-Türkiye sınırını kaçakçı grubu ile geçmeyi deneyen Cennet tecavüze uğrar ve intiharı dener. İslamcı bir örgütün elemanları tarafından kurtarılan genç kız bu kişilerle birlikte geçtiği Türkiye’de ağabeyini bulma ümitlerinin tükendiği noktada farklı ve geri dönüşü olmayan bir yola girecektir...

Aşkin (500) Günü Divx Film İndir




(Vance)
Alışılmamış türde bir romantik komedi olan film, aşkın gerçek olduğuna inanmayan bir kadın ve ona aşık olan bir adamın hikayesini anlatıyor.

Tom Hansen, hayatından tamamen çıktığına emin olduğu zaman Summer Finn ile tanıştığı ilk günü hatırlar. Tom, kıza ilk gördüğü anda aşık olur. Hayatının geri kalan kısmını bu kızla birlikte geçirmesi gerektiğini biliyordur.

Ne var ki Summer ne aşka ne ilişkilere inanmamaktadır. Buna rağmen aralarında arkadaşlıktan öte farklı bir ilişki başlar. Birlikte geçirecekleri günler sıradışı, eğlenceli ve komik bir hikayeye tanıklık edecektir.

İlk defa Sundance Film Festivali'nde gösterilen film, hem eleştirmenlerden hem de seyirciden tam not aldı.



Tür : Komedi / Dram / Romantik
Gösterim Tarihi : 9 Ekim 2009
Yönetmen : Marc Webb
Senaryo : Scott Neustadter , Michael H. Weber
Görüntü Yönetmeni : Eric Steelberg
Müzik : Rob Simonsen , Mychael Danna
Yapım : 2009, ABD , 95 dk.Oyuncular

Joseph Gordon-Levitt (Tom Hansen) , Zooey Deschanel (Summer Finn) , Geoffrey Arend (McKenzie) , Chloe Moretz (Rachel Hansen) , Matthew Gray Gubler (Paul) , Clark Gregg

A Perfect Getaway Dvdrip İndir



İki çift (Zahn & Jovovich ve Olyphant & Sanchez) Hawai'de tatildeyken, bir grup piskopatın adadaki turistleri öldürdüklerini anlarlar.





Oyuncular

Steve Zahn (Cliff) , Timothy Olyphant (Nick) , Milla Jovovich (Cydney) , Kiele Sanchez (Gina) , Marley Shelton (Cleo) , Chris Hemsworth (Kale)


Tür : Korku / Gerilim
Yönetmen : David Twohy
Senaryo : David Twohy
Görüntü Yönetmeni : Mark Plummer
Müzik : Boris Elkis
Yapım : 2009, ABD , 97 dk.

39. Dosya Online Film İzle




ouglas J. Ames)
Case 39-39. Dosya, 3 kez Oscar adaylığı elde eden, Soğuk Dağ'la Oscar ödülü kazanan Renée Zellweger’in aile hizmetleri dairesinin memuru Emily Jenkins’i canlandırdığı bir korku filmi.

Emily pek çok şey görmüş geçirmiş olduğunu düşündüğü sırada, 10 yaşındaki Lilith Sullivan onun en yeni ve en gizemli vakası haline gelir.

Anne-babası Lilith’i öldürmeye çalıştığında, Emily’nin en çok korktuğu şey doğrulanmış olur. Emily, Lilith’i kurtarır ve uygun bir bakıcı aile denk gelene kadar onu yanına almaya karar verir.

Esas dehşet de o zaman başlar...


Tür : Korku / Gerilim
Gösterim Tarihi : 18 Eylül 2009
Yönetmen : Christian Alvart
Senaryo : Ray Wright
Görüntü Yönetmeni : Hagen Bogdanski
Müzik : Michl Britsch
Yapım : 2009, ABD / Kanada , 109 dk.

Pers Prensi: Zamanin Kumlari Divx Film İndir



Oyuncular

Haylaz bir prens olan Prens Dastan, istemeden de olsa gizemli bir prensesle güç birliği yapar. Birlikte, zamanı tersine çevirebilen Zamanın Kumları 'nı açığa çıkarabilecek ve sahibinin dünyaya hükmetmesini sağlayabilecek olan eski bir hançeri korumak üzere karanlık güçlere karşı bir yarış içine girerler.

Köstebek, Dört Nikah Bir Cenaze ve Harry Potter ve Ateş Kadehi'nden tanıdığımız Mike Newell'ın yönettiği Pers Prensi: Zamanın Kumları, Mayıs 2010'da sinemaseverlerle buluşacak.

Marakeş, Ouarzazate ve Erfoud, Fas'ta ve İngiltere'deki Pinewood Studios'daki büyük ölçekli bir platoda çekilen filmin yapımcısı olan Jerry Bruckheimer Films yapımları pek çok ödülün ve ödül adaylığının yanısıra, 41 kez Oscar ödülüne aday gösterilmiş ve 6 Oscar kazanmıştır. Ayrıca 23 kez Altın Küre'ye aday gösterilmiş ve dört kez ödül almışlardır.



Tür : Aksiyon / Fantastik / Romantik
Gösterim Tarihi : 28 Mayıs 2010
Yönetmen : Mike Newell
Senaryo : Carlo Bernard , Jordan Mechner , Doug Miro , Boaz Yakin
Yapım : 2010, ABD

Einstein’in Buyuk Fikri Türkçe Dublajli İzle




Belgesel niteliğinde sıradaki filmimiz E=mc2 formülünün nasıl ortaya çıktığını ve bunun baş mimarı Einstein’ı anlatıyor.








Asabiyim Filmi Türkçe Dublajli İzle


Yapım:2003 ABD
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen: Peter Segal
Senaryo: David Dorfman
Süre:1 saat 46 dk
Cast: Adam Sandler ,Jack Nicholson ,Marisa Tomei ,John Turturro ,Krista Allen


Senaryosu bana yetersiz gelmiş olsa da bir filmde Jack Nicholson’ı izlemek her zaman keyiflidir. Adam Sandler’ın canlandırdığı karakter planı Mutlu Gilmore filmi ile de yer yer çakışıyor. Asabiyet, Adam Sandler’da ironik de olsa sempatik duruyor ve tüm bunlar filmin eksiklerinin üstünü örtmeyi başarıyor.


Sansürsüz Bekarlığa Veda 2 Divx Film İndir


Yapım: 2008 ABD
Tür: Komedi
Yönetmen: James Ryan
Müzik: James Dooley
Süre: 1 saat 44 dk


Bu filmde çok güldüğümü hatırlıyorum. Çok güzel gelmişti bana. Çocuklara izletilecek bir film değil zaten yetişkinlere göre orasını söylemeye gerek var. Ama filmdeki esprileri anlamak için çok yüksek ıq sahibi falan olmakta gerekmiyor.



Mükemmel Uyku Filmi Divx İndir Bedava


YönetmenJeremy Alter
SenaryoAnton Pardoe
Görüntü YönetmeniCharles Papert
MüzikDavid Vanian
Trailer1,2,3,4
Yapım : 2009
Ülke : Amerika
Tür : Aksiyon, Dram, Gerilim
Süre : 99 dakika


Bİr adam,bir kadın,bir aşk sevdiği kadını kurtarmak içi geçmişteki karanlığına geri dönen bir adam ve kanlı hesaplaşmalar...

Özgür Dünya Divx Film İndir


İş yerinde gördüğü kötü muameleden bıkmış olan ve oğlunun geleceği için endişe eden genç kadın Angie, kendi işini kurmaya karar verir. Londra'da bir barın arka tarafında kurduğu ofiste göçmen işçilere iş bulacaktır. Angie başarı ve servet basamaklarını tırmanırken, biz de bir insanın dünyayı döndüren para illetiyle ne kadar ileri gidebildiğine tanık oluruz.


Neden izlenmeli:
Gerçeklerin değiştirilemez katılığından beslenen bir karamsarlık taşıyan film, Ken Loach’u tanıyanların tahmin edebileceği gibi politik film kategorisinden giriyor vizyona. Eleştirileni eleştirilenin gözünden anlattığı bu son filmiyle, söylemek istediğini anlatmak için tehlikeli bir yol seçmiş olsa da, Loach, kıvrak kamerasıyla istediği etkiyi vermeyi başarıyor. Politik sinemadan hoşlananlar, özellikle Ken Loach’un dolaysız anlatımını sevenler kaçırmasın..

The Hessen Affair Online Film izle


Film ‘in Adı: The Hessen Affair
Tür: Dram / Gerilim / Suç
Yönetmen: Paul Breuls
Görüntü Yönetmeni: Kees Van Oostrum
Senaryo: Ronald Roose, Nicholas Meyer
Oyuncular: Billy Zane, Noah Segan, John B. Lowe, Michael Bowen, Rudolph Segers, Will Woytowich, Lyne Renee
Yapım: 2008, Belçika / Kanada

Yapımcı: Paul Breuls, Catherine Vandeleene
Muzik: Stephen Warbeck


The Nines 3x3 Divx Fim İndir


Tür : Bilim Kurgu / Fantastik
Yönetmen : John August
Yapım : 2007, ABD
Süre : 100 dk.

The Nines oyuncuların farklı rollerde göründüğü 3 kısa filmden oluşan farklı bir film. Tutsak bölümünde, belalı televizyon yıldızı Gary (Ryan Reynolds) eski kız arkadaşının eşyalarını yakıp arabasını paramparça ettiği için ev hapsine mahkum olur. Dış dünyayla sadece halkla ilişkiler sorumlusu Margeret (Melissa McCarthy) ve mutsuz komşusu Sarah (Hope Davis) aracılığıyla bağlantı kurabilmektedir.

Ancak bazı gizemli olaylar sonrasında bu kadınlardan şüphe duymaya başlar. İkinci bölüm olan Reality Şov da, bir televizyon dizisinin yapım sürecini takip eden Perde Arkası programından bir bölüm aktarılır. Dizinin ilk bölümünü çeken Gavin Taylor (Reynolds) post-prodüksiyon sürecinde en yakın arkadaşı ve başrol oyuncusu Melissa (McCarthy) ile kanalın temsilcisi Susan Howard (Davis) arasında kalır. Son bölüm olan Bilmekte ise video oyunları tasarımcısı Gabriel (Reynolds) ve karısı Mary (McCarthy) arabaları bozulunca ormanda mahsur kalırlar. Kızlarının bir sırlarını keşfetmesi, onları geri dönüşü olmayan bir karara zorlar.

Komik ama aynı zamanda rahatsız edici olan 3x3, cevabı sorunun kendisi olan bir tür bilmece gibi düşünülebilir: Parçalar nasıl birleşiyor?

Bart Got A Room Online BEdava İzle

Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Komedi
Yönetmen:Brian Hecker
Senaryo:Brian Hecker
Yapımcı:Celine Rattray, *Galt Niederhoffer, *Stephen Benedek, *Ed Hart, *Tony Shawkat, *Daniela Lundberg Taplin, *JaiStefan, *Reagan Silber
Görüntü Yönetmeni:Hallvard Bræin
Müzik:Jamie Lawrence
Süre:1 saat 20 dk

..




Türk Caddesindeki Ev Divx Film İzle

Türk Caddesindeki Ev, Türk Caddesindeki Ev filmi izle


Tür: Suç filmi, polisiye, gangaster
Yönetmen: Bob Rafelson
Oyuncular: Samuel L. Jackson, Doug Hutchison, Milla Jovovich, Robert Welch, Stellan Skarsgård, Joss Ackland, Grace Zabriskie, Jonathan Higgins, Shannon Lawson,
Konusu:
Türk Caddesindeki Ev 1.bölüm izle :

Garez 3 Divx Film İndir

Garez 3, Garez 3 afiş, Garez 3 filmi


Garez 3 1.bölüm izle:


Hızlı Yarışcı Filmini Online İzle

hızlı yarışçı, hızlı yarışçı filmi, hızlı yarışçı afiş

Vizyon Tarihi:2008
Tür: Fantastik, aksiyon, spor, aile

Hızlı Yarışcı 1.bölüm izle:


Hızlı Yarışcı 2.bölüm izle:


Hızlı Yarışcı 3.bölüm izle:

Nerdesin Be Birader Filmi Download Et BEdava

Nerdesin be birader, Nerdesin be birader filmi, Nerdesin be birader afiş


Tür:Komedi,Macera
Oyuncular: George Clooney, Tim Blake Nelson, John Turturro, , John Goodman, Holly Hunter
Nerdesin be birader 1. bölüm izle:

Okul Kapaninca Filmi BEdava İndir

Okul Kapanınca, Okul Kapanınca filmi, Okul Kapanınca afiş


Tür: Gençlik filmi

Başa Bela Divx Film İndir

Başa bela afiş


Tür: komedi, gençlik filmi
Yönetmen: Theo Avgerinos

Konusu:
Üniversite bursunu kaybeden Darren, hayallerindeki kıza çıkma teklifini etme cesaretini kaybeder.
Üniversite bir sömestır daha okuyaacak parası bulunmamaktadır.
Darren okul parasını bulmak, sevdiği kızı elde etmek, New York un en büyük uyuşturucu kaçakcılarıyla başa çıkmak ve bir günde 50 tane ecstasy hap satmak zorunda kalır...