30 Kasım 2009 Pazartesi

Zombieland Divx Film İndir

Columbus akıllı olmasına rağmen tam bir korkaktır, Tallahassee ise onun tersine tam bir dövüş adamıdır. Bu iki farklı karakterin kaderi çevrelerini saran zombilerden kurtulmak için birleşir. Hayatta kalma mücadeleleri sırasında Wichita ve Little Rock ile karşılaşırlar. Şİmdi hepsinin önünde bir seçenek vardır: Bu tuhaf grubun elemanları ya birbirlerine güvenecekler ya da zombilere yem olacaklardır.http://film.com.tr/resim/filmler/zombieland/tepe.jpg

Aci Aşk KAlteli indir İzle

Eskişehir'de bir üniversitede edebiyat öğretmenliği yapmakta olan Orhan, evlenmeyi planladığı Ayşe'yle beklenmedik bir anda yollarını ayırıp İstanbul'a gelir ve Oya ile tanışır. Fotoğrafçılık yapan Oya ile belki de hayatının en mutlu günlerini geçirirken daha evliklerinin ilk günlerinde yaşadıkları kötü olaylar ile birlikte kendini zor bir aşk üçgeninin ortasında bulur. Bir yandan da yeni tanıştığı öğrencisi Seda, Orhan'ı çıkılması güç bir yola sürüklemektedir. Üç kadın arasında kalan ve hayatı alt üst olan Orhan'ı zor günler bekler...http://film.com.tr/resim/filmler/aciask/tepe.jpg

Başka Dilde Aşk Divx Film İndir

İşitme engelli bir gençle çağrı merkezinde çalışan bir genç kızın aşk öyküsü...http://film.com.tr/resim/filmler/baskadildeask/tepe.jpg

SüpüRRR Kaliteli İndir İzle

Oğuz, temiz kalpli, genç, üniversite mezunu ve işsiz bir delikanlıdır. Üç yıldır birlikte olduğu Naz'a deli gibi aşıktır ve Naz'ın çapkın patronu Alper'in genç kıza olan ilgisinden rahatsız olmaktadır. Yaşanan bir kavganın ardından ani bir karar ile Naz ile evlenmeye karar verir. Ancak Naz'ın babası Cemal Bey, saplantılı bir biçimde kızını milli formayı giyen birisine vermeye and içmiştir. Çaresizlik içinde kalan Oğuz, sporcu olmanın yollarını aramaya başlar, başarısız denemelerin ardından tam umudunu yitirmeye başladığı anda televizyonda hiç bilmediği bir spor dalı görür: Curling.

Oğuz ve çocukluk arkadaşları curling takımı kurarak kimsenin bilmediği bu spor ile kolay yoldan milli sporcu olmaya karar verirler. Ancak bu hiç kolay olmayacaktır. Alper'in kurduğu karşı takım ve işin resmiyete dönüşmesinin ardından curling oyuncusu olma fikri içinden çıkılmaz bir hal alır.

Rina Divx Film İndir izle

Adını, kış aylarında denizin dibinde yaşayan ve sadece yaz aylarında suyun üst kısmına çıkan Rina balığından alan film, bir adada yaşayan üç gencin öyküsünü anlatıyor..

Gecenin Kanatlari KAliteli İndir

12 Eylül darbesinden sonra gözleri önünde katledilen anne ve babasının intikamını almak için canlı bomba olmayı kabul eden Gece isimli intihar bombacısı bir kız ve milli takıma 400 metre koşucusu olmak için çalışan Yusuf'un kesişen yollarının hikayesi.
Fragmandan:
Ufuk çizgisi ne kadar uzaktaysa ayrılık o kadar yakındır...
İki aşk arasında kalan bir yürek
İki farklı dünya arasında zoraki bir seçim...
Ve bir kadın.
Bakışlar vardır insanı ağlatan,
Duygular vardır karşı koyulamayan...
Aşk kimi zaman uğrunda ölmeyi,
Kimi zaman çekip gitmeyi bilmektir.
Aşk başlangıç çizgisi ile final arasında geçen engelli bir yoldur...

No Ofsayt Divx Film İndir

Ali Tarantula 45 yaşlarında, eğitimi sınırlı, büyük kentte sıkışmış, kendi oturduğu yerde ‘kendinden menkul’ bir otoriteye sahip bir adamdır. Bir gün kafasını futboldaki ofsayt kuralına takar. Bu kuralın kaldırılması için Futbol Federasyonu'ndan futbol yazarlarına değin, işin tüm uzmanlarının kapılarına dayanır.

İşi ciddileştirip UEFA'ya giden Ali Tarantula, Avrupa'da kendisini destekleyenlerle karşılaşır.

http://film.com.tr/resim/filmler/noofsayt/tepe.jpg

Kırmızı Sis Kaliteli İndir İzle

canlı film izle

Freakdog
Türkçe Dublaj Filmler
Gerilim, Korku

Sinemalar.com Puanı:6.2/10 Yapım:2009 ~ İngiltere Yönetmen:Paddy Breathnach Senaryo:Spence Wright Yapımcı:Michael Kelly, Mark Huffam, Simon Bosanquet Görüntü Yönetmeni:Ruairi O\’brien Müzik:Stephen Warbeck Süre:1 saat 22 dk

Silent Wedding Divx Film İndir İzle

nunta_muta

IMDB : 8,4
Yapım:2008 ~ Fransa, Romanya
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen:Horatiu Malaele
Senaryo:Adrian Lustig, Horatiu Malaele
Görüntü Yönetmeni:Vivi Dragan Vasile
Müzik:Alexandru Andries
Filmin Websitesi:www.nuntamuta.ro

Dikkat! Altyazı küfür içermektedir.

Ada Divx Film İndir İzle

http://i47.tinypic.com/20avyb4.jpg

Licence to Web Divx Film İndir İzle

http://i45.tinypic.com/fm71x0.jpg

Vahşi Irk Divx Film İndir

http://i50.tinypic.com/k2xzzs.jpg

Ada: Zombilerin Düğünü Online İzle

Ozan Ayhan (Murat) , Esra Ruşan (Gamze) , Onur Buldu (Ömer) , Rüya Önal (Selen) , Kaan Keskin (Deniz) , Gülüm Baltacıgil (Ekin) , Canan Güven (Betül) , Biğkem Karavus (Davetli) , Tülay Bekret (Sevin) , Taner Birsel (Usta)
Birbirlerini uzun süredir tanıyan beş kişilik bir arkadaş grubu, ortak bir arkadaşlarının düğününe katılmak üzere Büyükada’ya gider.

Erhan, düğünü ve uzun aralıklarla bir araya gelebilen ekibin mutlu anlarını kayda alabilmek için yanında bir kamera getirmiştir ve sürekli çekim yapmaktadır. Film boyunca tüm izlenenler, bu kameraya yansıyanlardır.

Düğünün ilerleyen saatlerinde davetlilere saldıran bir grup zombi, ortalığı kan gölüne çevirir. Grup bir yandan adadan kaçabilmek için mücadele ederken, diğer yandan mahsur kalan arkadaşlarını kurtarmak için uğraşıyorlar.

Cansel Elçin, Nihat İleri ve Sırrı Süreyya Önder gibi isimlerin de konuk oyuncu kadrosunda yer aldığı film Türkiye’nin ilk zombi filmi olma özelliğini taşıyor.

Köfte Yağmuru İndir İzle

Yapım: 2009 – ABD
Tür: Aile / Animasyon / Fragman
Süre: 90 dk
Yönetmen: P. Lordhttps://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMcpKhe4Ho2YsICBehIqYIi3er9dEzbFgKp50pP8uZaDBzH2VrZPuj1OldujncsPYT9qRyAIzgB_LaY1oB5FWOi_f3cctvOWl4ONRiyPeUOOLyELpBGtxh2BmqvA8e_RUkGB8F6Wgwpj0/