11 Eylül 2009 Cuma

75 Dakika Divx Fİlm İndir

625791


Yönetmen: Brian Hooks & Deon Taylor
Yapım : 2007
Tür: Korku | Gerilim
Konusu:Dreyskill üviversitesinin final sınavları bitmiştir ve sıra parti yapmaya gelmiştir.
Bir grup arkadaş zengin bir sınıf arkadaşının partisine davet edilir…
Asla unutamayacakları eğlenceli olacağını düşündükleri hafta sonu partisi için malikaneye
doğru yola çıkarlar…
Bu partide klasik bir oyun olan ” 75 Oyunu ” nu oynamaya başlarlar.
Fakat eğlence olsun diye başlayan oyun yanlış bir arama sonucu bir anda hayatta
kalma mücadelesine döner…

Üç Gün İçinde Öleceksin film İndir

Yapım:2008 ~ Avusturya
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:Andreas Prochaska
Senaryo:Andreas Prochaska, Agnes Pluch
Yapımcı:Katharina Bogensberger, Helmut Grasser
Görüntü Yönetmeni:David Slama
Müzik:Matthias Weber
Dağıtım:Tiglon
Filmin Websitesi:www.in3tagen.com
Süre:1 saat 33 dk

Oyuncular:
Sabrina Reiter, Franziska Weisz, Michou Friesz, Andreas Kiendl, Anna Rot

Filmin Özeti:
Nina ve arkadaşları aldıkları bu cep telefonu mesajının aptalca bir şaka olduğunu düşünürler; ancak Nina’nın erkek arkadaşı ertesi sabah, ayaklarına beton bir blok bağlı şekilde göle atılmış olarak bulunur. Bir başka arkadaşlarının da vahşi bir saldırıya uğraması ile gençler hayatlarının tehlikede olduğunu fark ederler. Nina ve arkadaşları ölüm listesindedir. Peki ama neden? Nina, peşlerindeki kana susamış katilin kimliğini açığa çıkaracak bir ipucuna ulaşır. Ancak her geçen an ölümlere bir yenisi eklenmekte ve her geçen cinayet bir öncekinden daha vahşi bir biçimde işlenmektedir

Salgin Divx Film İndir

Yapım:2008 ~ Kanada
Tür:Bilim Kurgu, Gerilim, Macera
Yönetmen:Adam Weissman
Senaryo:Christian Ford, Mark Wheaton, Joshua Hale Fialkov, Thomas Schnauz, Roger Soffer
Yapımcı:François Sylvestre
Görüntü Yönetmeni:Daniel Villeneuve

Oyuncular:
Gil Bellows, Isabella Rossellini, Maxim Roy, Judd Nelson, Bruce Dinsmore

Filmin Özeti:
Ben ve Lisa Boston Daily gazetesi için çalışan ve birbirlerine kırgın iki muhabirdir. Hırslarına ve tutkularına uyacak hikayeler aramaktadırlar. Sonunda bulurlar da, çünkü belediye başkanı, yaratık istilasını umutsuzca durdurmaya çalıştığını iddia eden, çok korkmuş bir adam tarafından öldürülür. Üstelik bu istila devletin en üst kademesinden başlayarak hızla ilerlemektedir. Bu gidişi durdurmak için, Ben ve Lisa, korkutucu kaynağı süzmek zorundadırlar. İşleri çok zordur, çünkü her adımda karşılarına çıkan düşman insan görünümlü yaratıklar olmaya başlamıştır.

Çizmeli Kedi Divx Fİlm İndir

Bir değirmencinin küçük oğluna, sihirli çizmeler giyen ve konuşan, tuhaf bir kedi miras kalır. Kedi, dalavere ve mizah yoluyla değirmencinin küçük oğlunun tek aşkı dans etmek olan Prenses’in kalbini fethedip onunla evlenmesine yardım eder. Başka kötü karakterler de Prenses’le evlenmeyi arzu etmektedir ve bu düğüne mani olmak için ellerinden gelen her şeyi deneyeceklerdir...
http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/c/Cizmeli-Kedi-1-1250155852.jpg

İçten Gelen Divx Film İndir

İçten Gelen Küçük sakin bir kasaba olan Grovetown genç bir çiftin garip intihar olayıyla sarsılmaktadır... Başka intiharlar da ortaya çıkınca dinine bağlı protestanlardan oluşan kasabalılar kilisenin ve inançlarının korumasına sığınırlar. Kasabanın vaizinin oğlu ile arkadaşlık eden Lindsay (Elizabeth Rice), ise kasaba halkı kadar rahat değildir ve olanları aklından çıkaramamaktadır. Olayın gizemini araştıran Lindsay dini inancı olmayan bir aileden gelen Aidan (Thomas Dekker), ile arkadaş olur. Genç kız daha sonra şeytani ve açıklanamaz bir varlığın tüm bu olayların sebebi olduğuna kanaat getirir. Sanki gizli bir katil bir kurbandan diğerine dolaşmaktadır... Korku içindeki kasabalılar olan olayların intikamını kimden alacağını bilmez haldeyken Lindsay bilinmezlerin çözümünün Aidan’da olduğunu düşünür... İntiharlar bir veba salgını gibi artmaktadır.

Evimde Uzayli Var Divx Film İndir

1408 Divx Film İndir

Filmin Süresi : 94 dakika
Yönetmen : Mikael Håfström
Oyuncular : John Cusack, Samuel L. Jackson, Mary McCormack, Tony Shalhoub, Jasmine
Yapım Yılı / yeri : 2007 / ABD
Vizyon Tarihi : 28.09.2007


Filmin Konusu;
Ünlü korku romanı yazarı John Cusack sadece kendi gözleriyle gördüğü şeylere inanır.
Evler ve mezarlıklarda geçen doğan üstü olayları kötüleyen bir dizi çok satan kitap yazdıktan sonra Enslin’in hayaletlerden uzak ve yalnız geceleri, yeni projesi için gittiği kötülüğüyle ün salmış Dolphin Otel’in 1408 numaralı odasında kalmaya başladığında değişmeye başlar.
Yeni bir liste başı kitabın eli kulağındadır, ama birçok diğer Stephen King kahramanı gibi, öncelikle yaşayabilmek için şeytanlarıyla yüzleşmelidir.