21 Eylül 2009 Pazartesi

Kontes Online Divx İzle


Konu: 1560 doğumlu kontes, 14 yaşında iken nüfuzlu bir lord ile evlendirilir. Dönemin en güzel, akıllı ve güçlü kadını olarak anılan kontes, erkeklerin hakim olduğu ve sadece onların sözünün geçtiği bir dünyaya başkaldıran bir kadın olarak öne çıktı. Bir davette kendinden oldukça genç olan Istvan’a aşık olur ve tutku dolu bir aşk yaşarlar. Fakat bu mutlulukları uzun sürmeyecektir çünkü Istvan’ın babası Kont Thurzo oğlunu ondan ayırmak için planlar kurmaktadır. Kontesi, yaşı büyük olduğu için oğlu tarafından sevilemeyeciğine inandırır ve sonunda ancak bakirelerin kanıyla yıkanarak genç kalabileceğine inanmaya başlar. Bir sürü bakire kadın kaleye getirilir ve bir daha da görülmezler. Bu arada Erzebet de giderek daha çok delirir ve takıntılı hale gelir. Sevdiğinin babası tarafından kurulan politik bir komplonun kurbanı olduğunu farkettiğinde ise artık çok geçtir.

Teoman Fahişe Klibi İzle

Teoman Fahişe


Şarkıcı Teoman 2009 albümünde Fahişe adlı parçasına bir klip çekeceğini açıklamasının ardından geçtiğimiz günlerde de Fahişe Adlı parçasına çektiği klibin çekimlerinin bittiği haberini aldık. Teoman Fahişe Klibi ve tüm detaylarını önümüzdeki günlerde sitemize ekliyeceğiz fakat , Teomanın bu klibi sansürlenirmi yayınlanırmı bilinmez ama Fahişe lafından dolayı başı derde girebilir gibi gözüküyor… Klip yayınlanır yayınlanmaz sadece SİTEMİZDE !

Against The Dark Online İzle

Konu: Vampirlere karşı tek bir kahraman.
Dövüş ustası Tagart (Steven Seagal) bir katliam görevinde eski askerlerden oluşan özel bir harekat timine liderlik ediyor. Hedefleri: Vampirler. Kıyamet sonrası dünyayı vampirler kuşatmıştır ve kurtulan bir grup insan bir hastanede kapalı kalmıştır. Tagart onların tek umududur ve tek çözümün tüm vampirleri katletmek olduğunun farkındadır. Şimdi kana susamış vampirler insanlığa karşı son savaşlarını vermek üzeredir.
Steven Seagal hangi filmi kötüki bu filmde cok guzel olmus .

Assault on Precinct 13 Divx Fİlm İndir

Tür:Aksiyon / Polisiye / Dram

Yılın son gününe saatler kala, karlı hava ve güvensiz yol koşulları nedeniyle Detroit’in en eski karakolu Precint 13’teki birkaç polis dışında çalışmak zorunda olan kimse yoktur. Polislerin başında, hızlı bir polisken bir uyuşturucu baskınında yaralanıp masa başına çivilenen Sergeant Jake Roenick vardır. Görünüşe göre kolay bir görevi vardır: 1 Ocak sabahına kadar karakola bekçilik etmek.
31 Aralık’ın ilk saatlerinde, yakalanması neredeyse imkansız sayılan suç efendisi Marion Bishop, şehrin gizli bir köşesinde sıkıştırılır. Çatışmada bir polis ölürken, Bishop yakalanarak kelepçeleriyle hapishane arabasına konulur. Arabada uyuşturucu bağımlısı Beck, üçkağıtçı Smiley ve çete üyesi Anna da vardır. Şehri felç eden kar fırtınası yüzünden hapishane otobüsü bozulup güvenlik sistemi zarar görünce, suçlular gece geçici olarak hapsedilmek üzere Precint 13 karakoluna getirilir.
Roenick ve ekibini zor bir gece beklemektedir. Maskeli iki adamın otobüsün muhafızlarına saldırmasıyla işler iyice karışır. Saldırganlar Bishop’un peşinde gibidir. Şimdi Roenick, yardım gelene kadar suçluları ve bir avuç görevliyi organize ederek geceyi sağ salim atlatmak ve hayatta kalmak zorundadır. Az silah ve bol cesaretten başka elinde pek bir şey olmasa da…

Red Sands Divx Fİlm İndir

Afganistan’da süregelen savaş ülkeyi ikiye bölmüştüryol üzerinde askerler, derin bir geçitte eski zamanlardan kalma gizemli bir heykel bulurlar. bu kalıntıyı atış talimleri sırasında hedef olarak kullanırlar ve heykeli yok ederler. ancak farkında olmadan, intikam arayan ve korkunç bir savaşa neden olabilecek bir doğaüstü gücü de serbest bırakmış olurlar.
Askerler Etrafı araştırırlarken terk edilmiş bir kamp bulurlar. Kamptaki tüm eşyalar yerli yerinde olmasına rağmen ortalıkta kimse yoktur.Gece kum fırtınası çıkar ve karanlığın içinden bir kadın çaresizce kendini evin içine atar. Askerler başlangıçta çok masum görünen bu kadının gerçekte ne olduğunu çok geçmeden ölümcül bir şekilde anlayacaktırlar.

Kestirme-2009-Türkçe Altyazili

The Shortcut-Kestirme-2009-Türkçe Altyazılı
İmdb :http://www.imdb.com/title/tt1243955/
Yapım: 2009
Ülke:U.S.A
Tür: Gerilim, Gizem, Korku
Yönetmen: Nicholaus Goossen
Senaryo: Scott Sandler, Dan Hannon
Yapımcı: Brian Witten, Scott Einbinder, Scott Sandler, Ingo Vollkammer, Tyler Spindel
Müzik: Michael Suby
Süre: 1 saat 40 dk
Oyuncular: Andrew Seeley, Shannon Woodward, Dave Franco, Josh Emerson, Katrina Bowden

Totally Baked Sansürsüz İndir İzle


Totally Baked Unrated - 2007 - Türkçe Altyazılı
imdb http://www.imdb.com/title/tt0479181/
Yapım:2007
Ülke:ABD
Tür:Aksiyon, Fantastik, Komedi
Yönetmen:Lee Abbott
Senaryo:Neil Mahoney, Steven D. Binder, Craig Shoemaker
Yapımcı:Craig Shoemaker, Steven D. Binder, Peter Maez, Gregg Buskett, Rustam Branaman
Görüntü Yönetmeni:Dan Farnam
Müzik:Iliana Rose
Süre:1 saat 37 dk

8×10 Tasveer Divx Film İndir


Yapım: 2009 ~ Hindistan
Tür: Bilim Kurgu , Gerilim , Gizem
Oyuncular: Ayesha Takia , Akshay Kumar , Sharmila Tagore , Anant Mahadevan , Benjamin Gilani
Yönetmen: Nagesh Kukunoor
Senaryo: Nagesh Kukunoor
Süre: 2 saat 2 dk
http://www.imdb.com/title/tt1105709/
Filmin kısa özeti:Geçmişi görme yetenegi olan esrarengiz adamın bu yetenegini insanlara yardım etmek amacıyla kullanmasını konu alan hindstan yapımı 5.3 lük bir imbd ye sahip ilginç bir film..iyi seyirler

40 Divx Fİlm İndir

Diyelim önünüze pat diye bir çanta dolusu para düştü. Talih kuşu mu? Dualarınız kabul mu oldu? Bir çeşit yazgı mı? Yoksa hepsi birden mi?

İstanbul’un dolambaçlı sokaklarında geçen 40 işte bu soruların yanıtlarını arıyor. 12 milyon nüfuslu kentte birbirini tanımayan üç kişi kendilerine bir yol bulmaya çalışırken bir çantanın peşine düşerler.

İstanbul’da çekilmiş olan 40, sürükleyici bir öyküyü belgesel tadı veren bir sinema diliyle anlatıyor. Çok şey var bu öyküde: İnanç, aşk, talih, kader, insan kaçakçılığı..

Sinemada en yüksek dijital görüntüyü alabilen ve Hollywood'da birçok filmde kullanılmaya başlanan RED Kamera ile çekilen ilk Türk filmi olan filmin Hollywood'da yaşayan genç yönetmeni Emre Şahin, ABD`de History Channel’in en yüksek reytingli showunu yapıyor.

Çekimleri İstanbul’da 1 ay, Hollywood’da 1 hafta sürmesi planlanan filmin, 2009’da Ekim ayında gösterime girmesi planlanıyor. 40, aynı zamanda 46. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Ulusal Uzun Metraj Film Bölümü'nde yarışacak.

Filmin başrollerinden birini oynayan Uganda asıllı oyuncusu Ntare Mwine, Heroes dizisinde oynuyor.
http://beyazperde.mynet.com/images/film/4936-40-a.gif

Oobermind Online İzle

Şrek, Madagaskar ve Kung Fu Panda filmlerinin stüdyosundan!

Parlak zekalı ve acımasız zalim Oobermind 20 yıldır Dünya’yı fethetmeye çalışmaktadır. Ancak her seferinde, kurnaz can düşmanı pelerinli süper kahraman Metro Man tarafından engellenir. Ancak bir gün Oobermind şeytani planlarından birinin eşiğindeyken kazara Metro Man’i öldürdüğünde tüm bunlar değişir.

Birden bire yenmesi gereken bir düşman kalmayınca, morali bozuk kötü kalpli dahi monotonluğundan kurtulmanın tek yolunun yeni bir süper rakip yaratmak olduğuna karar verir. Metro Man’in hiç olmadığı kadar büyük, iyi ve güçlü bir düşman.

Ancak bir zamanlar iyi olan adam dünyayı yok etme savaşını başlattığında, Oobermind’ın karar vermesi gerekir: Kendi yarattığı bu şeytanı yenebilir mi? Dünyanın en zeki adamı bir kez olsun akıllıca bir karar verebilir mi? 'Kötü Kalpli Dahi' taraf değiştirip kendi hikayesinin Kahramanı olabilir mi?

Bionicle: Efsane Geri Dönüyor Divx İndir

Bir zamanlar tüm evrenin yöneticisi olan Mata Nui, bir gün bedeninden atılır ve kendini uzak ve ıssız bir gezegen olan Bara Magna’da bulur. İstemeden karıştığı bir Glatorian savaşını kazandıktan sonra gezegenin yerlileri olan Agori köyü sakinleri Mata Nui’den düşmanları Skrall ve Kemik Avcıları kabilesini yenmek konusunda yardım isterler. Yeni dostlarına yardım etmek için çalışmaya başlayan Mata Nui, öte yandan da vücuduna dönüp onu vücudundan süren kötü güçlerden intikam almanın yollarını aramaktadır… Ancak Kemik Avcıları kabilesiyle mücadele ederken ortaya çıkan sırlar maceranın bütün gidişatını değiştirecektir…
http://i37.tinypic.com/2dwdmqd.jpg

Sizi Seviyorum Filmi İndirmeden İzle

Sevgilinizin her gün değişmesi ve her sabah başka biri ile uyanmak bir rüya mıdır? Yoksa bir kabusa dönüşebilir mi? Emre Altuğ’dan sadakat ve ilişkiler üzerine kahkahalarla izlenecek bir romantik komedi…

Kanimdaki Barut Online İzle

Filmin hikayesi kısaca şöyle: Yıllarca tetikçilik yaparak hayatını kazanan Bülent, iki oğlunun gözleri önünde eşini öldürmüştür. Bu çocuklardan Duman, acısını içine gömüp hiçbir şeyi hatırlamak istemezken, Barut olayları sorgulayarak yaşadığı travmanın üstüne gider. Yıllarca hapis yattıktan sonra iki oğluyla aynı evde yaşamaya başlayan babayla oğulları yüzleşir ve sevgisizliğin onları ne hale getirdiği açığa çıkar. Filmin oyuncu kadrosu; Necmettin Çobanoğlu, Jülide Kural, Yüksel Arıcı, Pelin Batu gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra Şenay Aydın, Öykü Çelik gibi genç yeteneklerden oluşuyor.
Ayrıca film, dublajlı olarak Alman seyircisiyle de buluşacak.

Son Vampir Divx Fİlm İndir

Saya vampir anne ve insan ırkından bir babanın kızıdır. 16 yaşında, naif bir görüntüsü olsa da aslında 400 yaşındadır ve iki ırk arasında kalmanın acısını yaşar. Hayatını samuray becerilerini geliştirmeye ve dünyayı vampirlerden temizlemeye adamıştır, diğerleri gibi hayatta kalması kana bağlı olsa da.

El altından yürütülen bir organizasyon için çalışırken, Tokyo’ da üssü olan bir Amerikan ordusunun üzerine yollanınca, Saya tüm vampirlerin atası olan Onigen’ i yok etme şansı olduğunu düşünür. İnsan üstü güçlerini ve kılıcını kullanarak işe koyulur.

Bu esnada yüzyıllardır ilk defa bir insanla ilişki kurar ki o da Onigen’ in üzerinde en büyük etkiye sahip olan üssün generalinin kızıdır.

Veba Divx Film İndir

Başrollerini Chris Pine, Piper Perabo, Emily VanCamp ve Lou Taylor Pucci‘nin paylaştığı Carriers, gerilim türünde bir yapım. Filmde dünyanın büyük bir bölümünü etkisi altına alan yıkıcı bir kuş gribi salgını sonrası dört arkadaşın hayatta kalma mücadeleleri anlatılıyor.

Seytanin oteli 2 Divx Film İndir

Kâbus devam ediyor !



2006 yılının kışında Norveç dağlarının eteklerindeki Jotunheimen bölgesinde 4 genç korkunç bir şekilde ölür. Aralarından sadece bir genç kadın kurtulur. Bu genç kadın soğuk ve açlıkla mücadele ettikten sonra en yakın yerleşim yerine ulaşmayı başarır. Üstü kan içinde olan Jannicke isimli bu genç kadını, yolda tesadüf eseri bulan kişi, onu en yakın hastaneye götürür. Jannicke bir süre sonra hastanede kendine gelmeye başlar. Hastanenin koridorlarında dolaşmaya başlar. Hastanede sanki kimseler yok gibidir. Kâbus yoksa sona ermemiş midir?

G-Force Divx Film İndir

“Walt Disney Pictures” her sene sürdürdüğü geleneği 2009 içinde devam ettirerek yine bir animasyon filmle karşımıza çıkmayı bekliyor. 3D uygulamlarının animasyon filmlerde ön plana çıktığı bu son dönemlerde, bu defa bizi çok özel bir ajan birimi karşılıyacak. Dövüş sanatlarından , özel silahlara ve yüksek teknolojik aletlere kadar bir çok alanda eğitim alan bu birimin görevi; Dünyayı ele geçirmeye çalışan bir milyarderi durdurmak. İşin en ilginç ve eğlenceli yanıda bu birimin insanlardan oluşmuyor olması !