12 Nisan 2009 Pazar

Teklif Fİlmini İndir Online İzle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/t/The-Proposal-I.jpg
Gecenlerde trailerini izledim filmi merakla bekliyorum...Bence konusu yesilcam filmi ''Evcilik Oyunu'' tarzinda..Sandera Bullock Amerikada kalmak icin Ryan Reynoldsla evlenmeye kalkar hatta onu evlenmeye mecbur eder.Adamda itiraz edemez cunku kadin onun patronudur. :) Komik sahneleride vardir,, Evcilik Oyunu filmindeki gibi ayni odada yatarlar ama ayni yatakta degil... Birbirlerini zorla operler falan..Evcilik oyunua baya benzeyen sahnleride var.Bekleyelim bakalim

Dragonball Evolution Online BEdava İzle Divx İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/d/Dragonball-Evolution.jpg
Göze çok fazla hitap eden inanılmaz dövüş sahneleriyle dolu ve yabancı ülkelerde küçük-büyük hayran kitleleri yaratabilen “Dragonball” adlı çizgi filmden beyaz perdeye uyarlanan filmde Ejder Tanrısı nın dünyaya mirası olan 7 ejder topunu onları biraraya getiren kişiye istediği bir dileği gerçekleştirme şansı tanımaktadır. “Namek” adlı gezegende mutluluğu bulamayan “Piccolo” dünyayı ziyaret ederek bu gücün farkına varacaktır. Fakat onun bilmediği engel “Saiyan” adlı yokolmuş bir gezegenden henüz bebekken dünyaya gönderilen ve içinde bir Saiyan savaşçısı ruhu taşıyan “Goku”nun gücünü dünyadaki ustası “Master Roshi”nin de yardımıyla keşfetmesi olacaktır.

Adamım Benim! Filmi İzle Divx İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/I/I-Love-You-Man.jpg
Evlenmek üzere olan bir adam, aktif bir biçimde düğünde sağdıcı olacak bir erkek arkadaş arayışına girişir.

Üç Gün İçinde Öleceksin 2 Filmini izle Online İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/u/Uc-Gun-icinde-oleceksin-2.jpg
Nina ve arkadaşları aldıkları bu cep telefonu mesajının aptalca bir şaka olduğunu düşünürler; ancak Nina’nın erkek arkadaşı ertesi sabah, ayaklarına beton bir blok bağlı şekilde göle atılmış olarak bulunur. Bir başka arkadaşlarının da vahşi bir saldırıya uğraması ile gençler hayatlarının tehlikede olduğunu fark ederler. Nina ve arkadaşları ölüm listesindedir. Peki ama neden? Nina, peşlerindeki kana susamış katilin kimliğini açığa çıkaracak bir ipucuna ulaşır. Ancak her geçen an ölümlere bir yenisi eklenmekte ve her geçen cinayet bir öncekinden daha vahşi bir biçimde işlenmektedir

Soldaki Son Ev Filmini Online İzle İndirmeden İzle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/t/The-Last-House-On-The-Left.jpg
Collingwood ailesi bir dağ evinde rahatlamanın ve stres atmanın iyi olacağı düşüncesiyle yola çıkıp kendilerine bir tatil planı hazırlarlar. Ailenin kızı Mari de gittikleri bu dağ evinde tanıştığı Paige ile iyi bir arkadaşlık kurar. Ancak her şey bu arkadaş grubunun bir çete tarafından kaçırılması ile değişir. İlk filmle benzer bir işkence ve alıkoyma sonrasında Mari kaçmaya çalışırken çete üyelerinden birisi tarafından öldürülür (ya da öldürüldüğü sanılır). Buradan itibaren ilk çevrilen referans filmle paralel doğrultuda ilerleyen konu, çete üyelerinin kaçarlarken kendilerine sığınacak ev olarak Collingwood ailesinin evini seçmesi ile yeni bir boyut kazanı. Ancak bu ev, öldürdükleri kızlardan Mari’nin kendi evidir. Başta kızları Mari’nin başına gelen felaketten habersiz olan anne ve baba durumun farkına vardıklarında artık sonun başlangıcı başlamıştır. Bir anda avcı pozisyonundan av durumuna düşen çete üyeleri dehşet verici intikamın kurbanlarına dönüşürler.

Eden Lake Onlien İzle Divx İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/e/Eden-Lake.jpg
Bir grup gencin kendini kanıtlamak amacıyla şiddete başvurması sonucu altından kalkamayacakları bir haltlar işleyerek , paniklemeleri sonucu sadistleşirler.Bundan sonra çift ile aralarında kedi-fare kovalamaca oyunu başla

Terminatör 4: Kurtuluş Divx İndir İzle Kaydet

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/t/Terminator-Kurtulus.jpg
The Terminator film serisinin bu çok beklenen ve kıyamet sonrası 2018 yılında geçen yeni bölümünde Christian Bale, Skynet ve Terminator ordusuna karşı insanların direnişine liderlik eden John Connor’ı canlandırıyor. Ancak gelecekteki Connor’ın inandığı şeyler, son anısı idam sehpasına yürümek olan Marcus (Sam Worthington) adlı bir yabancının ortaya çıkmasıyla kısmen değişir. Connor, Marcus’un gelecekten mi yollandığına yoksa geçmişten mi kurtarıldığına karar vermelidir. Skynet son saldırısına hazırlanırken, Connor ve Marcus kendilerini Skynet operasyonlarının kalbine götürecek bir yolculuğa çıkarlar. Orada, insanlığın yok edilmesinin ardındaki korkunç gerçeği ortaya çıkaracaklardır.

Davetsiz Divx İzle İndir Online Kaydet

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/d/Davetsiz.jpg
Anna, annesinin ölümünden sonra kaldırıldığı psikiyatri kliniğinden eve geri dönmüştür. Ablası Alex (Arielle Kebbel) onun geri döndüğüne çok sevinmiştir. Tabi Anna’nın bilmediği bir şey vardır; o yokken babası bir kadınla nişanlanmıştır. Rachael adındaki bu kadının Anna’yı rahatsız eden gizemli bir yanı vardır. Eve geri döndükten sonra her şeyin iyiye gideceğini ümit eden Anna rüyalarında görmeye başladığı çocukların aslında birer hayalet olduklarını öğrendiğinde işler daha da kötüye gitmeye başlar. İki kız kardeş bir yandan Rachael’ın gerçekte kim olduğunu öğrenmeye çalışırken bir yandan da hayaletlerle dolu olan bu evde hayatta kalmaya çalışacaklardır

Push Filmi Dİvx İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/p/Push.jpg
Telekinetik ve durugörü yeteneği olan ve Çin’de yaşayan bir grup Amerikalı, Beijing’deki hükümet görevlilerinden saklanmaktadır. Artık rahat bırakılmaları için farklı yeteneklerini bir arada kullanacakları son bir görevi yerine getirmeleri gerekmektedir.

Hadigari Cumhur Filmi Online İzle Divx İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/h/Hadigari-Cumhur.jpg
Bodrum yöresinde tek geçim kaynağı olduğu için, zeytinlik ve portakal bahçelerini erkek çocuklarına, bataklık olduğu ve işe yaramadığı içinde deniz kenarlarını kız çocuklarına devrederlerdi. Yörede patlayan turizm, damatların ve kayınbiraderlerin kaderini değiştirdi. Yabancı turizm acenteleri ile anlaşan damatlar, eşlerinin arazilerini beş yıldızlı otellerle donattılar. Kayınbiraderler ise evden bozma pansiyonlarda kaldılar.

Lilly The Witch Türkçe Dublajli İzle Divx İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/l/Lilly-The-Witch.jpg
Kahramanımız Lilly 10 yaşlarında bir kızdır. Ta ki bir gün, bir büyü kitabı, koruyucusu küçük ejderha Hector ile birlikte odasında belirene kadar. Surulanda adlı büyücü, adını ve kitabını devretmek için Lilly’yi seçmiştir. Ancak Lilly bu göreve lâyık olduğunu 99 saat içinde kanıtlamalıdır. Kitabın içindeki gizemli dünya ve kitabın peşinde olan kötü büyücü Hieronymus, Lilly’nin işini zorlaştıracaktır.

Adventureland Filmi Divx İndir İzle Kaydet

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/a/Adventureland.jpg
Bir filmde Kristen varsa zaten o film izlenmeye değerdir. Her zamanki gibi mükemmel bir oyunculuk çıkarmıştır.. Merakla bekliyorum

Arkadaşımın Aşkı Filmini BEdava Kaydet Online İzle İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/m/My-Best-Friends-Girl.jpg

Çok güzel, akıllı ve dikbaşlı Alexis, Dustin’in hayallerindeki kadındır. Ancak birkaç haftalık flört döneminin ardından aşk sarhoşu Dustin’in gözü açılmaya başlar. Alexis’in ilişkiyi sürekli olarak yavaşlattığını anlama noktasına gelmiştir. Kadını gerçekten kazanabilmek için çaresizlik içinde en iyi arkadaşı Tank’in yardımına başvurur. Kendisini “geri tepme uzmanı” olarak tanımlayan Tank, kadınları önce baştan çıkartıp sonra adeta delirterek onlardan ayrılma konusunda ustadır.

Sevgilisi tarafından bir kenara fırlatılmış erkeklerle sözleşme yapar, onların eski-sevgilileriyle ilişki başlatarak o kadınlara hayatlarının en berbat ilişkisini yaşatır. Öyle iğrenç bir deneyim yaşatır ki, onunla ilişki kuran kadınlar en kısa sürede eski sevgililerine geri dönüş yolları aramaya başlar.

Ancak sihirli değneğini Alexis üzerinde denemeye kalkışan Tank, hayatının en büyük sınavıyla karşı karşıya kalır. Alexis onun blöfünü görebilen ilk kızdır. Alexis’in zekası karşısında şaşkına dönen Tank, en iyi arkadaşı Dustin’e duyduğu sadakat ile onun kız arkadaşına hissettiği tuhaf çekim duygusu arasında bocalamaya başlarken iki arada bir derede kalacaktır.

Müzede Bir Gece 2 BEdava Online İzle İndir KAydet

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/m/Muzede-Bir-Gece-2.jpg
Doğal Tarih Müzesi yenilenmek için kapatılır. Müze içindeki eserler ise meşhur Washington müzesinde devlet tarafından koruma altına alınır. 136 milyon eser ve koleksiyonlar dünyanın en büyük müzesi olan Smithsonian kurumunda sergileniyor. Filme bu sefer yeni kahramanlar yani yeni eserler ekleniyor, ve bunlardan biri de tek başına Atlantik'i geçen efsanevi kadın pilot Amelia Earhart.

Adab-ı Muaşeret BEdaav Online Divx İzle İndir Kaydet

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/a/Adab-i-Muaseret.jpg
Aykut, müdür olan babasıyla yıl ortasında yeni bir özel okula geçiş yapar. Aykut'un babası Nurettin'in hizaya sokmak için çaba gösterdiği okulda kızlar ve erkekler arasında iki ayrı grup vardır. Kızların grubu 'Adabımuaşeret', erkeklerin grubu ise 'Mokokolar'dır.

Herkesin kabul edilmediği gruplar birbiri arasında hınzırca çekişmektedir. İki tarafa da üye olamayan Aykut ile Zeynep arasında bir aşk başlar ama bu aşkın gizli kalması için ikisinin de sebepleri vardır.

Koralin ve Gizli Dünya Bedava Divx İndir Online İzle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/k/Koralin-ve-Gizli-Dunya.jpg
Yeni evindeki gizemli bir kapıyı açarak paralel gerçekliğin serüvenine giriş yapan genç bir kızın hikayesi. Kendi hayatına benzese de çok daha fantastik olan bu diğer dünyada Caroline, buranın sakinleri olan egzantrik Miss Forcible ve Miss Spink ile karşılaşacaktır

Hannah Montana: The Movie Divx İndir BEdava Kaydet

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/h/Hannah-Montana-The-Movie.jpg
Arkadaşlar filmin fıragmanını izlediğim an hipnoz oldum diye bilirim süper ya bennn... bu filme gitmezsem ölürüm ya süper mütiş olan üstü ve çiftlikte gerçekten güzel D:

Melekler ve Şeytanlar Online BEdava İzle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/m/Melekler-ve-Seytanlar.jpg
Çok eski gizli bir kardeşlik örgütü. Dünyayı yok edecek ölümcül yeni bir silah, akıl almaz bir hedef.

Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon efsanevi gizli örgüt Illuminati'nin -Galileo zamanından beri Katolik Kilisesi'nin bağnaz inançlarını lanetleyerek bilimin yararlarını yücelten- hala faaliyette olup cinayetler işlediğini öğrenince şok geçirir. Parlak bir fizikçi olan Leonarda Vetra cinayete kurban gitmiştir. Tek gözü oyulmuş ve göğsü örgütün sembolüyle dağlanmıştır. Bilim adamının son buluşu güçlü ve çok tehlikeli enerji kaynağı karşımadde çalınmış ve yeni Papa seçiminin gerçekleşeceği gün Vatikan Şehri'nin altına saklanmıştır. Langdon, Vetra'nın meslektaşı ve aynı zamanda kızı olan Vittoria ile medeniyeti yok olmaktan kurtarmak amacıyla Roma sokaklarında, kiliselerde ve katakomplarda soluk soluğa koşuşturarak 400 yıllık izi sürerek Illuminati'nin izini bulmaya çalışırlar.

Brown bu romanda tıpkı bir hokkabaz gibi havaya yüzlerce top fırlatıp hiçbirini yere düşürmeden okuyucuyu inanılmaz bir gerileme sürüklüyor

Igor Türkçe Dublajli İndir Divx İzle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/I/Igor.jpg
Malaria’da ya önemli birisindir ya da hiç kimsesindir. En önemli kişiler kötü bilim adamlarıdır ve hiç kimseler de onların sadık olan kambur asistanlarıdır, ama onlardan bir tanesi bir gün herşeyi değiştirir.

Nokta 2009 Filmini Online İzle Bedava

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/n/Nokta-16.jpgBir zamanlar işlediği bir suç yüzünden azap çeken ve çektiği azaptan kurtulmaya çalışan bir adamın hikâyesi... Ahmet, yakın bir arkadaşının ön ayak olması ile tarihi değeri yüksek bir Kuran’ın çalınmasına istemeden bulaşır. Ancak kalkıştığı iş onu hiç istemediği bir noktaya sürükler. Geleneksel Osmanlı hat sanatının da organik bir biçimde dahil olduğu film, tıpkı bu sanat gibi tek ve kesintisiz bir plândan oluşuyor.

Star Trek 11 Online Divx Kaydet

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/s/Star-Trek.jpg“Mission: Impossible III”, “Lost” ve “Alias”ın yönetmeni J.J. Abrams ve “Transformers”ın senaryo yazarları Roberto Orci – Alex Kurtzman ikilisi, tüm zamanların en büyük uzay macerası “Star Trek”e yepyeni bir vizyonla bakıyor. Atılgan uzay gemisinin yepyeni ve genç mürettebatı insanoğlunun daha önce hiç gitmediği yerlere ulaşmak için yüksek cesaret isteyen yolculuklarına başlıyor.

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim Dİvx İndir Bedava Online İzle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/c/Crank-2.jpg

Jason Statham ” ın başrolünde oynadığı ve “Crank ” ismiyle ilk gösterildiği dönemde özellikle aksiyon film ve “Statham” hayranları tarafından oldukça beyenilen filmin ikincisi geliyor “Crank 2: High Voltage “.
Serinin ilk bölümündeki aksiyon sahneleri ve özellikle final sahnesiylede hafızalarda kalan film , öyle görünüyorki maceraya kaldığı yerden devam edecek.

Chev Chelios (Jason Statham) ” u bu bölümde çinli bir gangsterin bir kalp nakli operasyonuyla kalbini ele geçirmesi ve onun yerine elektrik ve pil düzenekli bir kalp takılması sonucu , hayatına hem kalpsiz hemde kalbini geri almaya çalışacağı bir çıkmazda bulacağı yüksek gerilimli bir şekilde izleyeceğiz

Benim ve Roz’un Sonbaharı Online İzle Divx İndir

Senaryosunu yazan Handan Öztürk'ün yönetmenliğini de yaptığı film, yaklaşık 2 yılda tamamlandı.

Filmde, Serkan Altunorak, Öznur Kula, Serra Yılmaz, Zerrin Arbaş, Leyla Batgi, Bahar Ün, Abdullah Tapkan, Tevfik Yapıcı, Aytaç Ağırlar, Murat Batgi , Osman Hınav, Zelal Öztürk, Gıyasettin Şehir, Faruk Acar ve Mürsel Emektar rol aldı.

Görüntü yönetmenliğini Ulaş Zeybek ve Ferhan Akgün'ün, müziklerini Ulaş Özdemir ve Erdem Doğan'ın, animasyonlarını Grup Marifet'in yaptığı filmde, kasabasını kurtarmaya çalışan halkın ve ona önderlik eden gazeteci Metin'in (Serkan Altunorak) mücadelesini ve bu mücadelenin iniş çıkışlarını sıcak ve renkli insan öyküleriyle anlatıyor.

Çekim mekanı olarak kullanılan Hasankeyf'i suların nasıl yutacağını gösteren digital efektlerin yanı sıra iddialı aksionel efektlerin de yer aldığı filmde, doğunun sert gerçeği, yörenin büyülü görüntüleri ve kendine özgü romantizmiyle birleştiren sahneleri dikkat çekiyor.

Ölümcül İçgüdü 2 BEdava Divx İndir Online İzle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/o/Olumcul-Icgudu-2.jpg
Fransız gangsterlerin sonuncusu Jacques Mesrine, yaşamı boyunca 1 numaralı halk düşmanı ilan edilmişti. Düzenli olarak kamuoyu anketlerinin zirvesinde yer aldı. Paris’in göbeğinde polisin yakın mesafeden yoğun ateşi altındaki görkemli ölümü onun efsane statüsünü taçlandırdı. Öyle ki, 1979 yılındaki ölümünden 30 yıl sonra bugün bile Jacques Mesrine efsanesi hala capcanlı...

Kelebek Online İzle Divx Kaydet

Kelebek

Yıl 1996... 11 Eylül faciasına yaklaşık beş yıl var… Ama facianın temelleri şimdiden atılıyor… Çünkü dünya karışık bir yerdir ve hiçbir şey bir gün önce başlamaz…


Yer Afganistan… İç savaşın en sıcak günleri… Canından, malından ve evlerinden olan binlerce insane çatışmaların sona ermesini bekliyor… Yusuf ve arkadaşları ise, insani yardım amacıyla oraya gitmeyi…


“Derler ki… Burada bir kelebek kanat çırpsa, Atlantik’te fırtınaya sebep olabilir… İşte biz, her birimiz tıpkı o kelebek gibiyiz; fakat bir farkla… Bizim kelebeğimiz fırtınaya sebep olmaz! O, kanatlarını açar fırtınaya karşı koyar…”

Mevlevi dedesi İbrahim, bu sözlerle yolcu eder onları; sanki olacakları biliyormuş gibi… Nitekim, Yusuflar yola çıkmak için hazırlanırken… Usame bin Ladin, yeni karargahı olan Afganistan sınırından geçmektedir…


Yusuf ve arkadaşları o yıl Afganistan’da binlerce insanla tanışır… Ve içlerinden biri, 11 Eylül 2001’de bütün dünyanın tanıyacağı genç bir adamdır!..

Saddamın Askerleri Online İzle Divx İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/s/Saddamin-Askerleri.jpg
Kuzey Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde Peşmerge köylerine yapılan baskınları, işkenceleri, aşk ve acı arasındaki ince çizgiyi çarpıcı görüntü ve diyaloglarla anlatan bir film.

İşkence Tarikatı Divx İndir Online Bedava İzle

Fransa'da 1970'lerin başında bir akşam yıllarca kayıp olan kız Lucie yolun kenarında başı boş gezerken bulunur. Başına ne geldiğini bir türlü söyleyemez. Daha sonra polis hapsedildiği kimsenin kullanmadığı mezbahı bulur.

Bütün deliller kızın dondurucu odada hapsedildiğini gösterir. Pislik içinde, aç, susuz, tecavüze uğramamış Lucie dondurucu odadan nasıl kurtulmuş ve başına ne gelmiş?

Lucie kaçtıktan sonra bir yetimhaneye konur ve orda Anna ile arkadaş olur. Birkaç yıl sonra Lucie; anne, baba, çocuklar olmak üzere dört kişilik bir aileye verilir. Lucie hepsini shotgon ile öldürür ve yaratıklar tarafından saldırıya uğrar.

X-Men Başlangıç: Wolverine BEdava Divx İndir Kaliteli Online İzle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/x/X-Men-Baslangic-Wolverine.jpg
Wolverine mutant hayatı yaşamaktadır, kız arkadaşının ölümü yüzünden Victor Greed’ten (daha sonra Sabertooth olacak olan) intikamını almak istemektedir, ve bunun sonucunda Weapon X programina katilir.

Parti Tırtılları BEdava Divx İndir Parti Tırtılları Filmini İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/p/Parti-Solucanlari.jpg
Eğlence, renk cümbüşü ve en önemlisi, eşi benzeri olmayan disko müziği! Bu fıkır fıkır, heyecanlı bilgisayar animasyonunda, Solucan Barry o bildik disko ritmini canlandırıyor. Sıkıcı bir hayatı vardır, ta ki bir gün babası ona eski bir plak hediye edene dek. Mükemmel dans eden Barry, senede bir düzenlenen şarkı yarışmasına katılmak için bir grup kurmaya karar verir. Ancak hayat, tempo tutmak kadar kolay değildir. Barry ve arkadaşları bir gün, yem niyetine topraktaki yuvalarından koparılıp alınıverirler.

Başka Semtin Çocukları Divx İndir Online İzle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/b/Baska-Semtin-Cocuklari.jpg
Çöplerin içinde bulunan bir ceset. İstanbul Gazi mahallesinde işlenmiş bir cinayet. Öldürülen gencin ağabeyi güneydoğuda yaptığı askerliğini yeni bitirmiş, geri dönmekte. Kardeşinin katilini bulmak için harekete geçtiğinde cevaplanması zor sorularla dolu bir başka savaşın içine sürüklenmektedir. Gerçeğin arayışı içinde iz sürerken, kaybedilen şeyin sadece kendi kardeşinin hayatı olmadığını görecektir.

Beverly Hills Çuvava Filmi Online İzle Bedava Divx İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/b/Beverly-Hills-Cuvava.jpg
Film yıldızlarının ve jet sosyetenin yaşadığı Los Angeles, Beverly Hills’te şımartılarak büyütülmüş Çuvava türü bir köpek, güzel sahibesi tarafından Meksika’ya götürülür. Bu yolculuk sırasında kaybolur ve evine dönebilmek için orada alelacele edindiği arkadaşlarının yardımına başvurur.

Dost Kazığı İzle Online İzle Divx Kaydet İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/d/Dost-Kazigi.jpg

Sidney Young hem ün sahibi olmaya çalışan, hem de bu ışıltılı dünyayı hakir gören düşkırıklığına uğramış bir entelektüeldir. Alternatif dergisi Post Modern Review medyadaki ünlüleri rahatsız etmektedir. Ancak kendisine taban tabana zıt bir mufazakar New York dergisinden iş teklifi gelince, bir anda işler karışır. Kendisini New York'ta bulan Sidney, küçümsediği bu ışıltılı dünyanın artık tam göbeğindedir.

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar Online İzle Divx İndir Kaydet

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/e/Erkekler-Ne-Soyler-Kadinlar-Ne-Anlar.jpg
Greg Behrendt ve Liz Tuccillo’nun çok satan kitabına dayanan film, 20’li 30’lu yaşlarında Baltimore’lu bir grup insanı konu alıyor. Söz konusu insanlar ilişki havuzunun sığ kısmından evlilik hayatının derin ve bulanık sularına doğru ilerlerken bir yandan karşı cinsin işaretlerini okumaya bir yandan da “istisna yoktur” kuralına istisna oluşturmaya çalışıyorlar.

13. Gün Divx İndir Online BEdava İzle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/1/13-Gun.jpg13. Gün

Devrim Arabaları Filmi İzle Divx İndir Online Bedava İzle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/d/Devrim-Arabalari.jpg
Devlet Başkanı Cemal Gürsel tümüyle yerli üretim bir otomobil yapılmasını emreder ve görevin TCDD işletmesine verildiği bildirilir. O gün orada bulunan 23 mühendis bu emri 'Türk insanının makûs talihine karşı bir meydan okuma' olarak algılarlar. En küçük bir tereddüt ya da endişe sergilenmeksizin derhal işe başlanır. Çalışma mekanı olarak Devlet Demiryolları'nın Eskişehir'deki Cer Atölyesi seçilir. Zaman müthiş dardır. Cumhuriyet Bayramı' na kadar yalnızca 130 günü vardır ekibin. Türkiye’nin ilk yerli otomobili olacak eserin adı da konmuştur: “Devrim”.

Kız Kardeşim Filmi Online İzle Divx İndir Kaydet

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/k/Kiz-Kardesim-Mommo.jpg

Dokuz yaşında bir çocuk; hem ağabey, hem baba, hem anne, hem de bir bilge olabilir mi?
Ayşe için olur. Ve hatta hiçbir şeyden korkmayan bir ağabeydir o.


Annesiz iki çocuğun içinizi ısıtacak, kimi zaman gözünüzü yaşartacak öyküsü. Hem de gerçek.
Yalın bir dille köyü, köyün insanlarını, kardeşlerin ilişkini anlatan film, sürpriz bir finalle bitiyor.



Senaryosu Atalay Taşdiken tarafından yazılan filmin yönetmenliğini de Atalay Taşdiken yaptı. Görüntü yönetmenliğini Ali Özel’in üstlendiği filmde Mete Dönmezer, Mustafa Uzunyılmaz ve Mehmet Usta rol aldılar. Elif Bülbül ve Mehmet Bülbül çocuk oyuncular.

Deli Deli Olma Filmi Online İzle İndir Divx İndir Kaydet

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/d/Deli-Deli-Olma.jpg
“93 Harbi” sonrasında Çar’ın Rusya’da yaşamasını istemediği Malakan kavminin bir kısmı Kars’a göçe zorlanır. Göç edenler arasında Mişka’nın (Tarık Akan) ailesi de vardır. Filmde Mişka 70’li yaşlardadır. Bir zamanlar köyün değirmenini işleten Mişka, modern makineler çıktıktan sonra, işini yapamamış ve maddi sıkıntıya düşmüştür. Köyün huysuz ihtiyarı Popuç (Şerif Sezer), Mişka’dan nefret eder ve köyde yaşamasını istemez. Köylüler bir zarar görmedikleri hatta sevdikleri kendi halinde, barışçı, yardımsever Mişka ile Popuç arasında kalmışlardır. Popuç, oğlu Şemistan (Levent Tülek), gelini Figan (Zuhal Topal) ve üç torunuyla yaşar. Torunlarından en küçüğü Alma dik başlı, sevecen bir kızdır ve doğuştan iyi bir müzik kulağına sahiptir. Alma’nın öğretmeni Metin, Alma’daki yeteneği fark etmiştir ve kesinlikle değerlendirilmesi gerektiğini düşünür. Alma ve Mişka arasında sıcacık bir dostluk vardır. Metin öğretmenin uğraşları sonucunda Alma konservatuar sınavlarına girer

Ay Prensesi Filmi İzle İndir Divx Kaydet Bedava İZle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/a/Ay-Prensi.jpg
fragmanı çok ilgimi çekti.fantastik mecaraları çok severim.tabi merak edenlere tavsiyem 18 ve 19 unda izlemeyi düşünmesinler,çünkü ülker sponsorluğunda 18-19 nisan tarihlerinde 49 ildeki toplamda 132 sinema salonunda eş zamanlı olarak ücretsiz gösterim olacak.Rezervasyon sistemi olmayan gösterimlerde tüm çocuklar, ücretsiz biletlerini seans saatinden üç saat önce açılacak olan gişelerden temin edebilecek...çocuklar çok sevinecek bu işe

Ay Prensesi Filmi İzle İndir Divx Kaydet Bedava İZle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/a/Ay-Prensi.jpg
fragmanı çok ilgimi çekti.fantastik mecaraları çok severim.tabi merak edenlere tavsiyem 18 ve 19 unda izlemeyi düşünmesinler,çünkü ülker sponsorluğunda 18-19 nisan tarihlerinde 49 ildeki toplamda 132 sinema salonunda eş zamanlı olarak ücretsiz gösterim olacak.Rezervasyon sistemi olmayan gösterimlerde tüm çocuklar, ücretsiz biletlerini seans saatinden üç saat önce açılacak olan gişelerden temin edebilecek...çocuklar çok sevinecek bu işe

Devlet Oyunları Filmi Online İzle Divx İndir Bedava Kaydet

Devlet Oyunları

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/d/Devlet-Oyunlari.jpg
Amerikan Kongresi’nin yakışıklı, soğukkanlı ve temkinli üyesi Stephen Collins (Ben Affleck), bağlı olduğu siyasi partinin geleceğini temsil eder. Savunma harcamalarını denetleyen komitenin başkanlığı gibi onurlu bir görevi vardır. Yaklaşan başkanlık seçimleri için partisinde tüm gözler onun üzerine çevrilmiştir. Onun araştırma asistanının ve metresinin vahşice öldürülmesi üzerine o güne kadar derinlerde bir yerde gömülü duran sırlar birer birer ortaya çıkmaya başlar

Araştırmacı gazeteci McCaffrey’nin bu olaya ilgi duymasının iki sebebi vardır. Birincisi Collins onun eski arkadaşıdır, ikinci sebebi ise acımasız editörü Cameron’dan (Oscar ödüllü Helen Mirren) bu olayı araştırma görevi almıştır. Gazeteci, katilin kimliği üzerindeki esrar perdesini kaldırmaya yaklaştıkça ülkenin güç dengelerini sarsacak bir tehdit oluşturmaya başlar.

Sahte doktorların ve yozlaşmış zengin politikacıların var olduğu bir kentte çok önemli bir gerçeği öğrenecektir: Milyar dolarlar tehlikeye girmişse hiç kimsenin sadakati, güvenirliliği, sevgisi ve hayatı güvence altında değildir.

Pembe Panter 2 Filmi Online İzle Divx İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/p/Pembe-Panter-2-1.jpg
Aralarında paha biçilmez Pembe Panter Elması’nın da olduğu efsanevi hazineler dünyanın dört bir yanında çalınmaya başlayınca Başmüfettiş Dreyfus Clouseau’yu, hırsızı yakalayıp çalınan şeyleri geri getirmekle görevli bir uluslararası dedektifler ve uzmanlar ekibine tayin etmek zorunda kalır.