12 Nisan 2009 Pazar

Arkadaşımın Aşkı Filmini BEdava Kaydet Online İzle İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/m/My-Best-Friends-Girl.jpg

Çok güzel, akıllı ve dikbaşlı Alexis, Dustin’in hayallerindeki kadındır. Ancak birkaç haftalık flört döneminin ardından aşk sarhoşu Dustin’in gözü açılmaya başlar. Alexis’in ilişkiyi sürekli olarak yavaşlattığını anlama noktasına gelmiştir. Kadını gerçekten kazanabilmek için çaresizlik içinde en iyi arkadaşı Tank’in yardımına başvurur. Kendisini “geri tepme uzmanı” olarak tanımlayan Tank, kadınları önce baştan çıkartıp sonra adeta delirterek onlardan ayrılma konusunda ustadır.

Sevgilisi tarafından bir kenara fırlatılmış erkeklerle sözleşme yapar, onların eski-sevgilileriyle ilişki başlatarak o kadınlara hayatlarının en berbat ilişkisini yaşatır. Öyle iğrenç bir deneyim yaşatır ki, onunla ilişki kuran kadınlar en kısa sürede eski sevgililerine geri dönüş yolları aramaya başlar.

Ancak sihirli değneğini Alexis üzerinde denemeye kalkışan Tank, hayatının en büyük sınavıyla karşı karşıya kalır. Alexis onun blöfünü görebilen ilk kızdır. Alexis’in zekası karşısında şaşkına dönen Tank, en iyi arkadaşı Dustin’e duyduğu sadakat ile onun kız arkadaşına hissettiği tuhaf çekim duygusu arasında bocalamaya başlarken iki arada bir derede kalacaktır.





Scak 

Videolar

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum:

Yorum Gönder