25 Kasım 2009 Çarşamba

Türkler Çıldırmış Olmalı

Teknesiyle dünya turuna çıkan Türkiye'nin en zengin ve ünlü Türk işadamı Somalili korsanlar tarafında kaçırılır. Onu kurtarmak için Türkiye'den özel bir birlik gönderilir.
http://film.com.tr/resim/filmler/turklercildirmisolmali/tepe.jpg

Neşeli Hayat İndir iZLE

Oldukça saf ve nahif bir karaktere sahip olan Rıza'nın başında geçenlerin eğlence yüklü hikayesi...

Rıza Şenyurt Noel mevsiminin dünyadaki en sorunlu Noel babasıdır... Bir kere Noel Baba'nın tam olarak ne olduğunu bilmemektedir! Sırtında dünyanın yükünü taşıyan Noel Baba Rıza Şenyurt işi sonunda öğrenir: Hayat dediğimiz şey, çocukların inandığı yalanlardan daha gerçek değildir.

Gizemli Yolculuk Divx Film İndir

Gizemli bir şekilde, kaderin inanılmaz, hatta zalim bir oyunu sonucunda, Leo, Ale’nin Sırp ressam nişanlısının, Sicilya'da kızkardeşine bir ev almayı planladığını öğrenir. Ancak bu evin kızkardeşinin bilmediği bir sırrı vardır; iki kardeş henüz çocukken daha sonra hiç konuşulmayan bir aile trajedisi sonucunda bu evden kaçmaya mecbur kalmışlardır.

Leo, böylece Sicilya'ya, köklerine doğru gizemli bir yolculuk yapmak zorunda kalır. Burası nefes kesici bir doğa, şehvet, insafsız bir hayatiyet, korkunç yıkım ve herşeyin ötesinde hayatını küllerinden yeniden kurmak için karşı konulmaz bir arzu uyandıran bir kara parçasıdır. Leo'nun bu gizemli yolculuğu, onu ailesinin hikayesindeki karmaşayı derinlemesine araştırmak ve bir cinayetle ve bu kara parçasına gömülmüş çözülmeyen bir gizemle yüzleşmek zorunda bırakır. Nihayet bu korkunç lânetten kurtulmak…

The Case of Unfaithful Klara Divx İzle

The Case of Unfaithful Klara

The Case of Unfaithful Klara filmini izle,indirmeden online hemen bedava canlı tek link netten donmadan hd hq yüksek kalite sinema,The Case of Unfaithful Klara film izle, film seyret

Usta yönetmen Roberto Faenza (Sostiene Pereira) ekranına Michal Viewegh romanı P bu uyum? Ípad nev? RNE Kláry ile döner. Masal Prag, Çek Cumhuriyeti, nereye a yetenekli genç müzisyen kıskançlık ve possessiveness duyguları boğulmuş büyüyen 21. yüzyılda ve nevroz onun güzel kız arkadaşı Klara ona hile açılır.

Santa Buddies Divx Fİlm İndir

Yönetmen Robert Vince
Senaryo Anna McRobertsRobert Vince
Görüntü Yönetmeni Kamal Derkaoui
Müzik Brahm Wenger
Yapım : 2009
Ülke : Amerika Kanada
Süre : 88 dakika

Uzak Ülke Divx Fİlm İndir

IMDB : 7,5
Tür : Dram / Western / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 8 Ekim 2004
Yönetmen : Kevin Costner
Senaryo : Craig Storper , Lauran Paine (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : James Muro
Müzik : Michael Kamen
Yapım : 2003, ABD , 135 dk.
Oyuncular : Robert Duvall (Boss Spearman) , Kevin Costner (Charley Waite) , Annette Bening (Sue Barlow) , Michael Gambon (Denton Baxter) , Michael Jeter (Percy) , Diego Luna (Button) , James Russo (Şerif Poole) , Abraham Benrubi (Mose)
Film kendi meselesi olan ve geçmiş yaşantısından uzak durmaya çalışan dört adamın vahşi batıdaki maceralarını anlatıyor. Adamların ortak amacı geldikleri kasabayı avucunda tutmaya çalışan ve bunun için de her yolu deneyen bir çiftlik sahibinden kurtulmaktır. Bunun için ise “hareketten” uzak durma kuralını bozarlar.
Oscar ödüllü Kurtlarla Dans filminden sonra eski başarısını tekrar edemeyen Kevin Costner bir kez daha kamera arkasında şansını deniyor. Sinemacı aynı zamanda oyuncu olarak da katkıda bulunuyor…

The Bridge to Nowhere Divx Film İndir

TheBridgetoNowhere(2009)


Yapım: 2009 ~ ABD
IMDB : 5,5
Tür: Dram, Polisiye
Yönetmen: Blair Underwood
Senaryo: Chris Gutierrez
Yapımcı: Mike Dolan, Blondel Aidoo, Ben Barton
Müzik: Scott Glasgow

Su Ati Divx Fİlm İndir

http://i50.tinypic.com/ljx2d.jpg

Şeytanin Köleleri Divx Fİlm İndir

http://i45.tinypic.com/b3sdis.jpg

Çilginlar Gemisi Divx Film iNDİR

http://i46.tinypic.com/2lkv994.jpg

Twilight Divx Fİlm İndir İzle

17 yaşındaki Isabella, babası Charlie ile birlikte yaşamak üzere küçük bir kasaba olan Forks'a taşınır. Burada 108 yaşında bir vampir olup, 17 yaşında görünen sınıf arkadaşı Edward ile tanışır. Edward'ın romantizmden uzak durmaya çalışmasına rağmen birbirlerine aşık olurlar. Kasabaya üç göçebe vampir geldiğinde Edward'ın ailesi, hayatı tehlikeye giren Isaella'yı kurtarmak için çalışırlar.
http://foto.turk.net/sinema/filmimages/3438_1.jpg

Ada: Zombilerin Düğünü Divx Fİlm İndir

Oyuncular

Ozan Ayhan (Murat) , Esra Ruşan (Gamze) , Onur Buldu (Ömer) , Rüya Önal (Selen) , Kaan Keskin (Deniz) , Gülüm Baltacıgil (Ekin) , Canan Güven (Betül) , Biğkem Karavus (Davetli) , Tülay Bekret (Sevin) , Taner Birsel (Usta)
Birbirlerini uzun süredir tanıyan beş kişilik bir arkadaş grubu, ortak bir arkadaşlarının düğününe katılmak üzere Büyükada’ya gider.

Erhan, düğünü ve uzun aralıklarla bir araya gelebilen ekibin mutlu anlarını kayda alabilmek için yanında bir kamera getirmiştir ve sürekli çekim yapmaktadır. Film boyunca tüm izlenenler, bu kameraya yansıyanlardır.

Düğünün ilerleyen saatlerinde davetlilere saldıran bir grup zombi, ortalığı kan gölüne çevirir. Grup bir yandan adadan kaçabilmek için mücadele ederken, diğer yandan mahsur kalan arkadaşlarını kurtarmak için uğraşıyorlar.

Cansel Elçin, Nihat İleri ve Sırrı Süreyya Önder gibi isimlerin de konuk oyuncu kadrosunda yer aldığı film Türkiye’nin ilk zombi filmi olma özelliğini taşıyor.