2 Temmuz 2009 Perşembe

Brooklyn Rules Divx İndir izle

Tür: Suç
Yönetmen: Michael Corrente
Görüntü Yönetmeni: Richard Crudo
Senaryo: Terence Winter
Yapım: 2007, ABD
Yapımcı: Richard Barton Lewis
Muzik: Benny Rietveld
Film Süresi: 1 saat, 39 dk.

Oyuncular: Mena Suvari, Alec Baldwin, Monica Keena, Scott Caan, Freddie Prinze Jr., Jerry Ferrara, Ursula Abbott, Robert Turano, Phyllis Kay, Paulo Araujo

Birlikte büyüyen üç arkadaştan biri olan Michael (Freddie Prinze Jr.) hukuk okumaya karar verir. Cimri Bobby (Jerry Ferrara) hayatını postacı olarak devam ettirmek ister ve postacılık sınavına girer. Carmine (Scott Caan) ise mafya hayatına özenmekte ve kendisine gangster Caesar Manganaro’yu (Alec Baldwin) örnek almaktadır.“BROOKLYN KANUNLARI” Brooklyn’in tehlikeli sokaklarındaki bu üç arkadaşın sevgi ve sadakat kavramlarını tartışmaya açan hayat mücadelelerinin öyküsünü anlatıyor..
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhw53ZwPjKiqANp670tFIWR3C3SUINjFHLXbaIrkQ27jqDFkE20XHB5J6SLZZihdb2Lm_PR6JBorb5VOPBGmtify5QZHgCnKzab6qGtYthyP1WlrU0Tx4zqOEX3CC7FAEXTnM1yL7pOAMU/s400/556.jpg

What Lies Beneath Divx İndir Kaydet

Evlilikleri ve ilişkileri mükemmeldi hatta o kadar mükemmeldi ki aradan geçen zaman boyunca bu ilişkiden bihaber olan Claire garip sesler ve görüntülerden bahsettiğinde Norman’ın aklına bu ilişki gelmemişti bile..
Oldukça güzel ve etkileyici bir gerilim filmi. Her şeye sahip gibi gözüken bir insanın hep daha fazlasını istemesinin kötü sonucu eninde sonunda hiçbir şey gizli kalmaz açığa çıkar. Harrison Ford ve Michelle Pfeiffer çok iyiydiler. Mutlaka seyredilmesi gereken bir film..


iyi seyirler..
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUvrSGpD3TCHosx3M8o62LpjPb_ERfdCSVCO2fzBDlkV0h5NpMTL51B1AQ7njE9HHMzagDS656y-NOkWmqMSEHkltVP0U2yVK4rGT9Pp55OQesZ8SBjB6AlWJ4LxAltlXZDB9OKMz64-0/s400/whatliesbeneath.jpg

İtalya’da Aşk Divx DVD İndir Dublajlı


Lizzie ile arkadaşları Gordo, Kate ve Ethan, ortaokuldan mezun olunca bir okul gezisi için çantalarını toplayıp İtalya’ nın yolunu tutarlar. Hepsi de Roma güneşi altında tatlı hayat yaşama hayalindedir. Oysa oraya vardıklarında hiç te hesapta olmayan bir karşılıkla karşılaşırlar. Lizzie’ ye çok benzeyen Isabella adlı bir pop şarkıcısı vardır ve Lizzie’ yi gören herkes onu Isabella sanmaktadır. Hatta Isabella’ nın eski arkadaşı Paolo bile, öte yandan etekleri tutuşan Lizz ‘nin annesiyle babası, yanlarına küçük oğulları Matt’ i de alarak soluğu İtalya’ da alırlar. Ama İtalya Lizzie’ nin yıldızı çoktan parlamıştır ve o, sıradan bir ünlü olmak çıkıp bir ünlü pop starına dönüşmüştür. Gordo ona karşı gerçek duygularını sorgulamaya başlar. Arka arkaya gelişen olaylar sonunda Lizzie’ de arkadaşlık kavramının gerçek anlamını blmak zorunda kalır. Peki İtalya’ da, Lizzie için hazır mıdır..?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-jIn6hC7QAatteUltXdARc3Z4E8kfhjG3XFWkGIQQawLnCQ5EV1jue3l8ZRdDNF8dmBtUbnqJ5NrE5aYWx_GkofkldeTm0lbVC8LEH-rUp60WStmpJWyAWvKOofQ387GgheyVX4Wm0iU/s400/italyadaask.jpg

Memory Divx Film İndir

Gösterildiği Yıl: 2008
Filmin Türü: Gerilim / Korku Filmi


Filmin Özeti:
Ünlü bir psikiyatriste, günün birinde var olmayan şeyleri gördüğünü söyleyen bir kız gelir. Kız çocuğunun yara dolu vücudu için annesi suçlanır. Ancak daha sonra ortaya çıkan gerçekler karşısında herkes şaşıracak..
http://img371.imageshack.us/img371/6632/posterss0.jpg

Beşirle Vals Divx İndir izle

Tür : Savaş / Belgesel / Animasyon
Gösterim Tarihi : 6 Şubat 2008
Yönetmen Ve Senaryo : Ari Folman
Müzik : Max Richter
Yapım : 2008, İsrail – Almanya – Fransa – ABD
Süre: 90 dk.


Yönetmen Ari Folman bir arkadaşıyla gördüğü bir kabusu paylaştığında, kabusun Lübnan Savaşı’nda yaşadıklarıyla alakası olduğuna karar verirler. 26 tane vahşi köpek rüyasında onu kovalıyordur.

Ari, bu konuşmanın sonucunda orada yaşadıklarını hatırlamadığının farkına varır. Bunun üzerine, dünyanın dört bir yanındaki dostlarını ve asker arkadaşlarını arayarak yaşananlar hakkında onlarla konuşur. Ve konuştukça o dönem ve kendisi ile ilgili gerçekler Ari’nin hafızasında oluşturduğu gerçeküstü resimlerle ortaya çıkar.

2008 Cannes Film Festivali ’nde Altın Palmiye için yarışan ve en çok ses getiren yapımlarından biri olan Beşir’le Vals ülkemizde de 2008 Antalya Film Festivali ve Filmekimi’nde gösterildikten sonra vizyona girdi..
http://img196.imageshack.us/img196/386/waltzwithbashir1m.jpg

A Sound Of Thunder Filmi Divx İndir

Tür :Aksiyon / Macera
Yönetmen / Directors» Peter Hyams
Oyuncular / Actors» Edward Burns , Catherine McCormack , Ben Kingsley


Ray Brandbury’nin kısa öyküsünden uyarlanan bilim kurgu macera “Sound Of Thunder”, zaman yolculuğunun sadece mümkün olmakla kalmayıp aynı zamanda da kârlı bir tekel haline dönüştüğü gelecek zamanda geçiyor. Bu işten en çok kâr sağlayan da, zengin müşterilerini tarih öncesi çağlara avlanmaya götüren Time Safari şirketinin sahibi Charles Hatton (Ben Kingsley)’dır. Geleceği değiştirecek bir gezi sonrasında, deneyimli kaşif (Edward Burns) zaman içinde yolculuğu keşfeden kişiyle (Catherine McCormack) insan ırkını yer yüzünden silebilecek korkunç tarihsel değişimlerin arkasındaki sırrı ortaya çıkartmak için bir takım oluşturur.
Tarih öncesi döneme gönderilen bir avcı, izlemesi gereken yoldan çıkınca tarihi feci yollarla değiştiren bir olaylar zincirine sebep olur..
http://img4.imageshack.us/img4/8941/2s789iq.jpg

Repo! The Genetic Opera Divx İndir İzle

Yapım : 2008, ABD
Tür : Fantastik / Korku
Yönetmen : Darren Lynn Bousman
Senaryo : Darren Smith, Terrance Zdunich
Oyuncular : Paul Sorvino, Paris Hilton, Bill Moseley, Anthony Head, Alexa Vega
Yapımcı : Mark Burg, Oren Koules, Daniel J. Heffner
Görüntü Yönetmeni : Joseph White
Müzik : Darren Smith, Terrance Zdunich
Dağıtım : Fida Film
Süre : 1 saat, 38 dk.


Çok da uzak olmayan bir gelecekte, 2056 yılında, salgın birhastalık yüzünden tüm dünyadaki insanlarorganlarındaki bozukluklar nedeniyle perişandırlar. Bu trajik ortamdabir kurtarıcı gibi ortaya çıkan GeneCo adlı bio-teknolojişirketi belli bir ücret karşılığında organ nakilleri yapar. Ancaködemelerini aksatanlardan organları geri almak isteyen şirketinadamı “Repo Man” bu kişileri yakalamak için her anavcılık yapmaktadır. Ameliyat ve ağrı kesici ilaç bağımlılarınınyaşadığı ve cinayetin yasalar tarafından da onaylandığı birdünyada, genç bir kız da kendi ender hastalığınıntedavisini ve ailesinin gizemli geçmişi hakkında bilgi bulmayaçalışmaktadır. GeneCo’nun avcılık yaptığı dünyadayapayalnız olan kızın aradığı yanıtlara ulaşabileceği tek yer, herkestarafından çılgınca beklenen görkemli organizasyon“The
Genetic Opera”dır..
http://img5.imageshack.us/img5/6456/el5es7.jpg

Johnny Mad Dog Divx Fİlm İndir İzle

Tür Dram ve Savaş
Yönetmen Jean Stephane Sauvaire
Oyuncular Christophe Minie, Daisy Victoria Vandy, Dagbeh Tweh..

Bugünün Afrikasında 15 yaşındaki çocuk asker Johnny tepeden tırnağa silahlı aldığı uyuşturucunun da etkisiyle ruhuna giren o çılgın köpeğe dönüşmenin hayalini kuruyor..Başını çektiği Ölüm Tacirleri adlı ergen komando çetesiyle sağı solu soyup talan ediyor çığlıklar atıyor dans ediyor önüne çıkanı vahşice öldürüyor..13 yaşındaki Laokole ise sakat babasını işgal altındaki şehirden kaçırmaya çalışan bir genç..Johnnynin çetesi kovalıyor Laokole de kaçmak zorunda kalıyor..Gerçek hayatta askerlik yapmış 15 tane çocuğun rol aldığı film çaresiz bir milletin korkunç vahşilikteki portresini baş döndürücü bir görsellikle resmediyor..
http://img193.imageshack.us/img193/8941/kuduzkopekfilmizle.jpg

1 Seks 1 Korku Divx Film İndir

Bu hafta vizyona yeni giren 2 film var. Seks bağımlısı bir kadının günlükleri üzerine kurulu ''Bir Kadının Seks Günlüğü'' ve korku severlere ''Pek Yakında''.

Spectacular! (2009)

http://www.flmfree.com/wp-content/uploads/2009/03/spectacular-movie-poster.jpg