11 Nisan 2009 Cumartesi

Hızlı Ve Öfkeli 4 Online Dublajlı İzle Divx İzle

hizli_ve_ofkeli

Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Macera
Oyuncular: Vin Diesel | Paul Walker | Michelle Rodriguez | Jordana Brewster | Sung Kang

Filmin Özeti: Los Angeles sokaklarında yeni bir suç dalgası başlayınca kaçak yaşayan eski dolandırıcı Dom Toretto (Vin Diesel) ile ajan Brian O’Conner (Paul Walker) arasındaki eski husumet yeniden alevlenir. Ancak ortak düşmanlarıyla mücadele etmek zorunda kalınca ikisi arasında belli belirsiz de olsa yeni bir güven ortamı oluşmaya başlar. Ortak düşmanı safdışı etmenin başka yolu olmadığı için birbirlerine güvenmek zorundadırlar.

Omuz omuza mücadeleye girişen iki erkek intikam almanın en iyi çaresini bulmuştur: Direksiyon başındayken mümkün olan en yüksek limitleri zorlamak…

Dead Like Me - Life After Death Divx İzle Online İzle İndir

Yapım : 2009, ABD
Tür : Fantastik / Komedi
Yönetmen : Stephen Herek
Senaryo : John Masius, Stephen Godchaux

Oyuncular : Jasmine Guy, Callum Blue, Henry Ian Cusick, Susan Glover, Meghanne Kessels, Cindy Busby, Justin Bradley, Tyrone Benskin, Madeleine Barbeau, Jade Carpenter, Crystal Dahl, Jordan Hudyma

Karanlığa Karşı - Against the Dark Divx Online İzle Steven Seagal

http://i0902.hizliresim.com/2009/2/20/1079.jpg

===>Konusu

Vampirlere karşı tek bir kahraman.
Dövüş ustası Tagart (Steven Seagal) bir katliam görevinde eski askerlerden oluşan özel bir harekat timine liderlik ediyor. Hedefleri: Vampirler. Kıyamet sonrası dünyayı vampirler kuşatmıştır ve kurtulan bir grup insan bir hastanede kapalı kalmıştır. Tagart onların tek umududur ve tek çözümün tüm vampirleri katletmek olduğunun farkındadır. Şimdi kana susamış vampirler insanlığa karşı son savaşlarını vermek üzeredir.

Kehanet Filmi Divx İndir Kaydet Bedava

http://www.sinemakeyfi.com/data/img/Knowing-1.jpg
50 yıl önce bir ilköğretimin açılışında çocuklardan zaman kapsülüne konması için geleceğin neye benzeyebileceğine dair resim çizmesi istenir. Bir kız çocuğu sayfayı rakamlarla doldurmuştur. Küçük kız bu birlikte bir anlam ifade etmeyen rakamları görünmez insanların ona söylediğini iddia eder.
Günümüzde öğrenciler kapsülün içeriğini incelerken kızın yazdığı rakamlar Caleb Koestler'in eline geçer. Astrofizik profesörü babası John rakamları gördüğünde son elli yılın felaket olaylarının ve ölü sayılarını tamamiyle doğru olarak yazılı olduğunu anlar.
Bu rakamlar içinde daha üç büyük felaketin habercisi de vardır. John şimdi sonunucusunun küresel çapta bir yıkıma sebep olacak olan felaketi önlemesi için insanları kendine inandırmalı ve zamanla yarışmalıdır.