31 Ekim 2009 Cumartesi

The Princess and the Frog Divx Fİlm indir

Ünlü Kurbağa ve Prenses masalının modernize edilmiş versiyonu.http://film.com.tr/resim/filmler/princessandthefrog/tepe.jpg

Yahşi Bati Kaliteli Çekim İndir

1800'lerin sonunda iki Osmanlılı ( Cem Yılmaz - Ozan Güven) Padişah tarafından Amerika'ya gönderilir.

http://film.com.tr/resim/filmler/yahsibati/tepe.jpg

Gelecekten Bir Gün Divx Fİlm İndir

Gelecekten Bir Gün


Her şeyi kötü giden, hayata umutsuz bakan bir adamın umut aşılayan öyküsü...


Adını Sen Koy Divx Film indir

Can, delice sevdiği Aybige ile bir hafta sonra evlenecektir. Ama hayatının kadınını çocukluk arkadaşı Ilgaz'la tanıştırdığında, garip bir şey olur: Ilgaz'ın Aybige'ye karşı tutumu şaşılacak derecede soğuktur. En güvendiği arkadaşının bu tavrı, Can'ın nişanlısından kuşku duymaya başlamasına, Aybige'nin de huzursuz olmasına yol açar. Ama Ilgaz'ın intihar saplantılı ağabeyi Harun çıkagelince, olayların seyri birdenbire değişir. Beklenmedik sırların açığa çıkmasıyla nikâhtan önceki son hafta Aybige, Can ve Ilgaz için hayatlarının sınavına dönüşecektir.

Zombieland Div Fİlm iNdir

Columbus çıtkırıldım bir korkatır, Tallahassee ise onun tersine tam bir dövüş adamıdır. Bu iki farklı karakterin kaderi çevrelerini saran zombilerden kurtulmak için birleşir. Hayatta kalma mücadeleleri sırasında Wichita ve Little Rock ile karşılaşırlar. Şİmdi hepsinin önünde bir seçenek vardır: Bu tuhaf grubun elemanları ya birbirlerine güvenecekler ya da zombilere yem olacaklardır.

Neşeli Hayat Divx Fİlm indir

Oldukça saf ve nahif bir karaktere sahip olan Rıza'nın başında geçenlerin eğlence yüklü hikayesi...

Rıza Şenyurt Noel mevsiminin dünyadaki en sorunlu Noel babasıdır... Bir kere Noel Baba'nın tam olarak ne olduğunu bilmemektedir! Sırtında dünyanın yükünü taşıyan Noel Baba Rıza Şenyurt işi sonunda öğrenir: Hayat dediğimiz şey, çocukların inandığı yalanlardan daha gerçek değildir.

Türkler Çildirmis Olmali Div Fİlm İndir

Teknesiyle dünya turuna çıkan Türkiye'nin en zengin ve ünlü Türk işadamı Somalili korsanlar tarafında kaçırılır. Onu kurtarmak için Türkiye'den özel bir birlik gönderilir.

Kurtlar Vadisi Gladio Kaliteli Çekim İndir

Cumhurbaşkanı Özal Musul ve Kerkük'e girecek diye mi zehirlendi?

Cem Ersever Gladio'nun hangi gerçeğini öğrendiği için öldürüldü?

Apo suikasitini Gladio nasıl önlendi?

28 Şubat süreci bin yıl sürecekken beş yılda nasıl sona erdi?

Kim Washington'dan gelen telefonla darbe girişiminden vazgeçti?

Bir derin devlet ajanının, yıllar boyu hizmet ettiği Gladio ile hesaplaşma hikayesi...

İskender Büyük, derin devlet adına sayısız eylemde bulunmuş emekli bir istihbaratçıdır.

Karanlık geçmişi nedeniyle sanık sandalyesine oturtulduğunda, yanında, baronun gönderdiği genç ve tecrübesiz avukat Ayşe'den başka kimse yoktur. Yargılanmasına göz yumanlarla hesaplaşmaya karar veren İskender Büyük, tüm bildiklerini bir bir anlatmaya başlar. İskender'in karanlık geçmişinin sayfaları arasında, ülkeyi yerinden sallayacak gerçekler gizlidir. Bu şok gerçeklerin işaret ettiği tek adres ise ‘Gladio'dur.

İfadeleri ülkede her gün yeni bir gündem yaratırken, içindeki intikam duygusu da giderek büyümektedir. Elinde kalan son kartı oynamaktan başka şansı yoktur: Anlattıklarıyla, Gladio'nun ikinci adamı Fuat Aras'ı saklandığı yerden çıkarmak!

Ancak bu yolun sonunda İskender Büyük'ü hiç tahmin etmediği başka bir sürpriz beklemektedir. Yine bir oyunun parçası olmuştur... Üstelik bu kez oturtulduğu yer, konuşma şansının olduğu bir sanık sandalyesi dahi değildir.

A Christmas Carol Divx Fİlm İndir

Charles Dickens'ın her zaman güncelliğini koruyan ünlü Noel hikayesinin yeni versiyonu.

Scrooge inatçı, cimri ve huysuz bir adamdır. Çok zengin olmasına rağmen paylaşmayı bilmez. Onu mutlu etmek neredeyse imkansızdır.Scrooge, Noel tatilinde ölmüş iş ortağı Marley'nin hayaletiyle karşılaşır. Marley Scrooge'a yardım etmek ister ve üç ruhun onu ziyaret edeceğini söyler. Geçmiş, Bugün ve Gelecek Noellerin hayaletleri, onu gözlerinin açılmasını sağlayacak bir yolculuğa çıkardığında, Scrooge gerçeklerle karşı karşıya kalır ve kalbini açarak kötülük dolu yılları telafi etmek zorunda kalır.

Köfte Yağmuru Divx Film İndir

Teknofobik bir babaya sahip olan genç mucit Flint Lockwood, gündelik hayatta herkesin hayalini kurduğu bir icatın peşindedir. Flint dünyadaki açlık problemine karşı ilginç bir buluş gerçekleştirir: Artık gökyüzünden yalnızca yağmur değil, yiyecek de yağacaktır.
http://film.com.tr/resim/filmler/cloudywithachance/tepe.jpg

Twilight Saga: The New Moon Divx Film İndir

Vampir saldırısının ardından iyileşmeye başlayan Bella, 18. yaşgününü ailesi ve Edward ile kutlamayı dört gözle beklemektedir. Geçirdiği ufak bir kazanın ardından Bella, yeni vejetaryan olmuş Jasper'ın vampir kimliğinin karanlık yüzü ile karşılaşır. Cullen ailesi Bella'yı korumak için en iyi yolun başka bir yere taşınmak olduğuna karar verir.
http://film.com.tr/resim/filmler/twilightsaganewmoon/tepe.jpg

Beş Şehir Divx Film İndir

Aydın, mecburi hizmetini tamamlayıp İstanbul’a tayin olmuş bir polis memurudur. Henüz yeni yerleştiği şehre alışmaya çalışırken, Beyoğlu'ndaki bir şekerci dükkanında çalışan Mehtap'a gönlünü kaptırıverir. Fakat ne yapsa onun dikkatini çekemez. Tıpkı, oyuncak trenler satarak yaşamaya çalışan eski hukuk öğrencisi Şevket'in, aynı şekerci dükkanında part‐time çalışan Dilek'in dikkatini çekemediği gibi…

Dilek ise boğuştuğu bir belayla baş edemeyince, memleketine, Eskişehir'e döner. Fakat burada, babası Tevfik Öğretmen'in sebep olduğu öyle büyük bir aile buhranıyla karşılaşır ki, bir an önce ölmenin en iyisi olduğunu düşünmeye başlar.

Tam bugünlerde Dilek'in karşısına, İstanbul'da tutunamayıp memleketine dönen Aydın çıkar ve kontrolsüz arzusunu Dilek'e yöneltir.

http://film.com.tr/resim/filmler/bessehir/tepe.jpg

Köprüdekiler Divx Film İndir

Kaçak gül satan on yedi yaşındaki Fikret, dolmuş şoförü Umut ve trafik polisi Murat İstanbul'un varoşlarında otururan üç gençtir. Bu üç kişi çalıştıkları Boğaziçi Köprüsü'nde, trafik sıkışıklığının ortasında hiç farkına bile varmadan her gün karşılaşmaktadırlar.
http://film.com.tr/resim/filmler/koprudekiler/tepe.jpg

The Watercolor Divx Fİlm İndir

12 yaşındaki Marco'nun hayalleri, hedefleri, babasının onu bir gün üç sokak ressamı ile tanıştırmasıyla bambaşka bir boyuta geçer…

Yalnızca üç ihtiyar ressam değildir Marco'yu büyüleye: Marco’nun hayatının merkezinde ressamların birlikte büyüttüğü 18 yaşındaki Lorella vardır. Lorella’nın Marco’ya resim dersi vermesiyle sürer bu ilişki… Marco bu güzel resim öğretmenine aşık olmuş sanatla birlikte aşkı da keşfetmeye başlamıştır.

Ama Marco'nun aşkı karşılıksızdır; Lorella suluboyayı küçümseyen bir sanat koleksiyoncusuna aşıktır. Marco ise geleceğin en büyük suluboya koleksiyoncusu olmak için bulduklarını biriktirir. Marco 30'lu yaşlarında koleksiyonunun kutularını açar. Yaşlıların geçmişini araştırır; buldukları hayatını değiştirecektir.

http://film.com.tr/resim/filmler/suluboya/tepe.jpg

Turnuva Divx Fİlm İndir

Kimsenin kuşkusunu çekmeyen bir kasabada, yedi yılda bir çok özel bir turnava düzenlenmektedir. Dünyanın en iyi 30 suikastçisi bu kasabada buluşmakta ve birbirleriyle ölümcül bir ava girişmektedirler. Hayatta kalan son kişi turnuvanın galibidir ve 10 milyon doların sahibi olacaktır.

Tüm av ya da avcılar bu kasabada birbirleri ile ölüm dövüşüne girmişken, onları 24 saat görüntüleyen kameralar aracılığıyla bir grup milyarder turnuva üzerinden kumar oynamaktadır.
http://film.com.tr/resim/filmler/thetournament/tepe.jpg

2012 Kaliteli Çekim İndir

Asırlar önce, Mayalılar bize takvimlerini bıraktılar. Üstelik bu takvimin bir son günü vardı ve bunun anlamı açıktı. O günden beri, astrologlar onu keşfettiler, numeroloji uzmanları kehanet için takvimden şifreler çıkardılar, jeologlar dünyanın o zaman vadesinin dolacağını söylediler ve hatta hükümet bilimcileri bile dünyayı 2012'de bekleyen devasa çaplı afeti yadsımadılar. Mayalılarla başlayan bir kehanet artık mercek altına alınmış, tartışılmış, didik didik edilmiş ve incelenmiş bulunuyor. 2012 geldiğinde bileceğiz ki, uyarıldık.

Maya takvimine göre dünyanın sonu 2012 yılında gelecektir. Bir grup bilimadamı kıyamet söylencesinin izini sürer ve Mayalar'ın haklı olduğunu görür.
http://film.com.tr/resim/filmler/2012/tepe.jpg

Astro Boy Divx Fİlm İndir

Astro Boy
Astro Boy

Dr. Tenma kaybettiği oğlunun anısına Astro Boy adında süper güçlerle donatılmış bir robot çocuk yapar. Astro Boy kendisinin ve insan olmanın anlamını keşfedeceği bir maceraya atılır, kendi kaderini çizmeye başlar.

Ancak ailesinin ve arkadaşlarının tehlikede olduğunu öğrenince Metro kentine geri döner. Sevdiklerini kurtarmak ve gerçek bir kahraman olmak zorundadır.

Kiskanmak Divx Fİlm iNdir

Kıskanmak, 1930'larda Zonguldak'ta geçiyor. Film, çirkin olan Seniha'nın güzel yengesi Mükerrem'e karşı hissettiği kıskançlık duygusu üzerine kurulu. Filmde, bir adamın iki kadın arasındaki anlaşmazlık karşısında nasıl kalakaldığı da gözler önüne seriliyor.

Aşk Geliyorum Demez Divx Film indir

Mahmutpaşa hanındaki esnaflardan birinin oğlu olan Ali, oldukça yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır. Gözde ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır.

Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali'den Gözde'yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafında yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikaye başlar.

İncir Çekirdeği Divx Film İndir

Askerden gelen Celil ailesi tarafında pikniğe götürülür. Burada komşu kızından ekilenir. Bunu fark eden Celil'in ablası Delal, Celil'i ve komşu kızını yanlarına kardeşi küçük Heda'yı da kattırarak piknik alanının ilerisinde tanışıp konuşmalarını ister. Ancak, Celil ve genç kız dolaşırlarken bastıkları mayınla hayatlarını kaybederler.

Bir zaman sonra Delal vicdan azabından intihar eder ve ölür. Yedi yıl sonra Heda ablasının kocası Nazif ile evlendirilimiştir. Heda intihar eden ablasının kızına bakmaktadır ve hamiledir. Ancak, Nazif karısı ile ilgilenmemekte ve gecelerini sevgilisi Defne ile geçirmektedir. Tüm bunlar olurken Heda'nın annesi Cemile'nin kimselerin göremediği bunalımı büyümektedir.

Mezuniyet Dişvx Fİlm İNdir

Mezuniyetlerine bir sene kala en yakın arkadaşlarının intiharıyla sarsılan liseli genç grup, aradan geçen zamana rağmen hala bu intiharın etkisinden kurtulamamıştır. Kız arkadaşıyla sorun yaşayan Akın (Doğa Can Anafarta), aklı hala serserilikte olan Metin (Yiğit Uçar), ailesi ve okuldaki diğer gençlerle sorunu olan Efe (Efe Can Kudu) ve varlıklı ailelerin çocuklarıyla takılmak yerine bir çete grubuyla arkadaşlık yapan Aykut (Can Göksoy) ve her şeyin iyi gitmesi için elinden geleni yapan Umut’un(Uraz Kaygılaroğlu) hayatları akıl almaz bir şekilde kesişecektir…

Kiz Kardesim - Mommo Div Film iNdir


Dokuz yaşında bir çocuk; hem ağabey, hem baba, hem anne, hem de bir bilge olabilir mi? Ayşe için olur. Ve hatta hiçbir şeyden korkmayan bir ağabeydir o. Annesiz iki çocuğun içinizi ısıtacak, kimi zaman gözünüzü yaşartacak öyküsü. Hem de gerçek.
Yalın bir dille köyü, köyün insanlarını, kardeşlerin ilişkini anlatan film, sürpriz bir finalle bitiyor. Senaryosu Atalay Taşdiken tarafından yazılan filmin yönetmenliğini de Atalay Taşdiken yaptı. Görüntü yönetmenliğini Ali Özel’in üstlendiği filmde Mete Dönmezer, Mustafa Uzunyılmaz ve Mehmet Usta rol aldılar. Elif Bülbül ve Mehmet Bülbül çocuk oyuncular.
http://www.imdb.com/title/tt1342402/
Tür : Dram
Yönetmen : Atalay Taşdiken
Senaryo : Atalay Taşdiken
Görüntü Yönetmeni : Ali Özel
Yapim : 2008, Türkiye
Oyuncular : Elif Bülbül, Mehmet Bülbül, Mete Dönmezer, Mustafa Uzunyılmaz

Kanli Tepeler Divx Film İndir

Gizemli, zeki ve cehennem kadar korkunç. 1980’lerde yapılan ve gizemli bir şekilde kaybolan en korkunç ve kanlı şölen hikayesini duydunuz. Günümüze geçtiğimizde; genç korku filmi fanatikleri filmin çekildiği gizli mekanı bulmaya çalışırlar. Buldukları ise gizemli korku filminin, film değil gerçek hayat olduğudur. Ve onlarda artık yeni oyunculardır. Fanatiklerimiz korkunç bebek suratı maskesi giymiş katille karşılaşınca, korkunun ne demek olduğunu anlayacaklar.
http://www.imdb.com/title/tt0907676/
Yönetmen:Dave Parker
Yapım Yılı:200
9Ülke: Amerika
Tür:Korku, Gerilim
Süre:1 saat 21 dk
Firma:Dark Castle Entertainment
Görüntü Yönetmeni:Ilan Rosenberg
Müzik:Frederik Wiedmann
Senaryo:John Carchietta, John Dombrow, David J. Schow
Yapımcılar:Charles V. Bender, Stephen Bender, John Carchietta
Görüntü:Renkli
Oyuncular: Janet Montgomery (Serina), Sophie Monk (Alexa), William Sadler (Concannon), Tad Hilgenbrink (Tyler (Tad Hilgenbrinck)), Mike Straub (Gabe)

My Sisters Keeper DVDrip İndir


Anna hasta değil; ama on üç yaşına dek sayısız ameliyat, nakil ve operasyon geçirdi, iğneler vuruldu. Hepsi ablası Kate’in çocukluğundan beri yakasını bırakmayan lösemiyle mücadele edebilmesi için. Kate ile tam doku uyumu olması için laboratuar ortamında genleri özel olarak seçilen özel üretim bir çocuk olan Anna, ablasına ilik verebilmesi için dünyaya getirilmişti – bu rolünü ve hayatını hiç sorgulamadı.. bugüne dek.
http://www.imdb.com/title/tt1078588/
Dil: İngilizce
Tür : Dram
Yönetmen : Nick Cassavetes
Senaryo : Jeremy Leven , Nick Cassavetes , Jodi Picoult (Kitap)
Müzik : Aaron Zigman , Caleb Deschanel
Yapım : 2009, ABD , 109 dk.
Oyuncular
Abigail Breslin (Andromeda ’Anna’ Fitzgerald) , Walter Raney (Pawn Shop Proprietor) , Sofia Vassilieva (Kate Fitzgerald) , Cameron Diaz (Sara Fitzgerald) , Heather Wahlquist (Aunt Kelly) , Jason Patric (Brian Fitzgerald) , Evan Ellingson (Jesse Fitzgerald) , Alec Baldwin (Campbell Alexander)

Law Abiding Citizen Divx Film İndir


Eşi ve kızı zalimce öldürüldükten 10 yıl sonra Clyde Shelton, adaleti yerine getirmeyen bölge dava vekilinden, sistemden ve şehirden intikamını almak için geri döner.
http://www.imdb.com/title/tt1197624/
Tür : Dram / Gerilim
Yönetmen : F. Gary Gray
Senaryo : Kurt Wimmer
Yapım : 2009, ABD , 108 dk.
Oyuncular : Jamie Foxx (Nick Rice) , Gerard Butler (Clyde Shelton) , Bruce McGill (Jonas Cantrell) , Leslie Bibb (Sarah Lowell) , Michael Irby (Dedektif Garza) , Colm Meaney (Detectif Dunnigan)

Mustafa Kemal Atatürk – Devrimcilikten Devlet Adamliğina Divx Film İndir

Ey Türk Gençliği !
Birinci vazifen, Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni, bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici, bedhahların olacaktır. Bir gün istiklal ve cumhuriyetini müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkan ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezhür edebilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle techit edebilirler. Millet, fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey Türk İstikbalinin Evladı !
İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklal ve cumhuriyetini kutarmaktır ! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

Nos 18 Ans Divx Fİlm İndir

MDB:6,2
Yapım:2008 ~ Fransa
Tür:Komedi
Yönetmen:Frédéric Berthe
Senaryo (Kitap):Fausto Brizzi, Eric Assous
Süre:1 saat 30 dk
Gösterim Tarihi: 16 Temmuz 2008 (Fransa)
KOnusu:Liseyi bitirmek üzere olan dört arkadaş Lucas, Alice, Richard ve Maxim için büyük gündür. Şehrin öbür tarafındaki Clemence ve arkadaşları da aynı heyecan içindedir. Bir kaç hafta içinde sınavlarını da vererek lise defterini tamamen kapatacaklardır. Birbirlerini hiç tanımayan bu grup bir partide karşılaşırlar. Lucas ve Clemence gözlerini birbirlerinden alamazlar. Bu heyecanın içinde Lucas telefon numarasını almayı unutur ve onun arkadaşlarından hiçbiri Clemenceâ��i tanımıyordur. Acaba Lucas Clemenceâ��i bulmayı başarabilecek midir?

Down in The Valley Divx Fİlm İndir İzle

Açıklama : Down in The Valley (Türkçe Altyazılı) - filmini izle
Sinemalar.com Puanı:5.7/10
IMDB Puanı:6.6/10
Yapım:2005 ~ ABD
Tür:Dram, Romantik, Western
Yönetmen:David Jacobson
Senaryo:David Jacobson
Yapımcı:Edward Norton, Holly Wiersma, Stavros Merjos, Adam Rosenfelt, Mike Upton
Görüntü Yönetmeni:Enrique Chediak
Müzik:Peter Salett
Süre:2 saat 5 dk
Gösterim Tarihi: 09 Aralık 2005 (Türkiye)
Konusu:Aşık Olduğunuz Kişi Aslında Sandığınız Kişi Değilse Ne Yaparsınız? Tobe (Evan Rachel Wood), Los Angelesâ��ta yaşayan ve karizmatik kovboy Harlen Carruther (Edward Norton) ile karşılaşınca tüm dünyası alt üst olan güzel bir genç kızdır. Tobe, Harlanâ��ın çekiciliğinden ve romantik ruhundan çok etkilenir ve Harlan için Los Angelesâ��ın acımasız sokaklarında bulunamayacak, masumiyet ve saflığı temsil eden bir sembol haline gelir. Aralarındaki yaş farkı ve Tobeâ��un babasına rağmen , birbirlerine olan tutkuları karşı konulmaz bir hale gelirâ�¦
- filmini izle

Pornografia Divx Filmi İndir

Açıklama : Pornografia (Türkçe Altyazılı) - filmini izle
IMDB:6,7
Yönetmen : Jan Jakub Kolski
Yapım : 2003 Polonya
Tür : Dram, Romantik, Savaş
11 Ödül almış ve 7 taneye de aday gösterilmiştir.
Konusu:Witold hikayenin anlatıcısı. 1943 senesinde Warsawâ��da Fryderykle tanışması ve arkadaş olmalarını konu alır.

Spoorloos – The Vanishing Divx Film İndir

Konusu: Birbirlerine aşık olan Saskia (Johanna ter Steege) ve Rex (Gene Bervoets) çifti, tatil yapmak amacıyla arabalarına atlayıp yola koyulurlar. Çiftimiz güle oynaya yollarına devam ederlerken Saskia Rexâ��e, belirli aralıklarla gördüğü ve her seferinde aynı kurgunun yaşandığı, özünde ikisinin de birbirlerine kavuşamadıklarını anlatan rüyalarından bahseder. Peşisıra patlak veren ve küçük bir anlaşmazlık sonucu yaşanan tartışma; Saskiaâ��nın Rexâ�� kendisini hiç bırakmaması için yemin ettirmesiyle son bulur ve dinlenmek üzere bir benzin istasyonunda mola verirler. Saskia, kahve almak için markete gider ve geri dönmez. Ne yapacağını bilemez bir durumda olan ve belirli bir süre arabasında Saskiaâ��yı bekledikten sonra etrafı kolaçan eden Rex, herhangi bir sonuç alamaz. Hatta müessese sahibi, Saskiaâ��nın belki de kendi isteğiyle oradan ayrılmış olabileceğini düşünerek ortada hiçbir delil bulunmadığını ileri sürer ve polisi bile aramaya tenezzül etmez. Rex ise böyle bir varsayıma asla inanmayacaktırâ�¦

Moon Divx Film İndir

Yönetmen : Duncan Jones
Gösterim : 17 Temmuz 2009 İngiltere
Tür : Bilim-Kurgu/Aksiyon/gerilim
Konusu:Astronot Sam Bell, üç yılını aya ulaşmak ve orada inceleme yapmak için geçirmiştir. Herkesten izole, farklı bir münzevi hayatı yaşayan Sam, işini fazlasıyla önemsemekte, bununla birlikte aynı oranda heyecan duymamaktadır. Ay onun yeni evi gibidir; Sam orada da kendine ait bir rutin yaratmıştır. Günlerini sessizlik içinde geçiren Sam hayatını, evini ve karısını gözden geçirmeye, geçmişteki planları ve hayallerini hatırlamaya başlar. Eve dönüş yolculuğuna başlamadan önce Sam çevresinde bazı tuhaflıklar hissetmeye başlar.

Kana Susadım Divx Fİlm indir izle

Minnesota'da küçük bir tarım kasabasının gözde amigo kızlarından biri, mükemmel bir hayat için kötü bir ruhla dostluk kurar... Ancak ruh ona sahip olmaya çalışır ve bunu başaramadığında kasabadaki genç erkekleri bir bir öldürmeye başlar...

Okulun erkekleriyle beslenen bir canavar haline gelen Jennifer'ı engelleme görevi ise en yakın arkadaşına düşer..

Michael Jackson's This Is It Divx Filmini İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/i/Iste-Budur--1253185201.jpg
Michael Jackson'ın Temmuz ayında Londra'da,"This Is It" adı altında başlayacak olan konserlerinin Staples Center'da yapılan provalarının görüntüleri seyirciye sunulacak.

Korku DVDRip İndir İzle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/d/Dread-1255679162.jpg

Anthony Di Blasi'nin ilk yönetmenlik deneyimi olan ''Dread'' korku roman yazarı Clive Barker'ın kısa hikayesinden uyarlanmış. Film, üç üniversite öğrencisinin korku kavramı ve insanların nelerden korktukları üzerine çalıştıkları projeyi konu alıyor. Stephen (Jackson Rathbone) yeni tanıştığı evinin alt katında tek başına yaşayan Quaid'in (Shaun Evans) teklifiyle projenin içinde olmayı kabul eder. Stephen'in sınıf arkadaşı güzel ve sempatik Cheryl'de (Hanne Steen) projeye katılır ve üçlü insanlarla en karanlık korkuları hakkında röportajlar yapmaya başlarlar. Sıra üçlüye geldiğinde genç öğrenciler yaptıkları konuşmalarla içlerindeki en karanlık korkuları ve sırları keşfedeceklerdir. ''Dread'', psikolojik olarak etkileyici ve farklı bir korku filmi izlenimi veriyor.

Konak Divx Film İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/k/Konak.jpg

"6 üniversiteli arkadaş, hocalarının verdiği kültür mirası projeleri ödevi için Safranbolu'ya gelirken arabaları bozulur, karşılarına yardım edecek biri çıkar ama

güven vermeyen biridir. Aksilikler rezervasyonlarının iptal edildiğinin öğrenilmesi ile devam eder ve kalacak yer nerede ise yok gibidir. Buldukları boş bir konağa yerleşirler ya da adeta bu konakta kalmaları için birileri tarafından yönlendirilirler. Baştan her şey güzeldir ama saatler gece yarısına yaklaştıkça sıra dışı şeyler olmaya başlar."

Coco Chanel & Igor Stravinsky Divx Fİlm İndir

Coco Chanel & Igor Stravinsky

“Coco Chanel & Igor Stranvinsky” büyük bir aşk hikayesi. Kariyerinin henüz başında olan Coco Chanel bir akşam Igor Stravinsky adlı Rus bestecinin hazırladığı bir operanın ilk gösterimine gider. Çağı için fazla modern bulunan eser, seyirci tarafından yuhalansa da Coco müzisyenin notaları arasında yatan dehayı fark eder ve Stravinsky'den çok etkilenir. Ancak ünlü besteci evlidir ve çocukları vardır. Ekim devriminden sonra Rusya'dan kaçan ve Fransa da mülteci olarak yaşayan Stravinsky'e ve ailesine evini açar. 20yy.'a damgasını vuracak bu iki figür arasında fırtınalı bir aşk yaşanmaya başlar. Stravinsky'nin Fransa'daki hayatı giderek bir çıkmaza sürüklenirken, Coco yaşadığı aşkın da etkisiyle kariyerinde yükselişe geçer ve efsanevi No:5 adlı parfümü oluşturur...

The Stepfather Divx Film İndir

Oyuncular

Dylan Walsh (David Harris) , Sela Ward (Susan Harding) , Penn Badgley (Michael Harding) , Amber Heard (Kelly Porter) , Sherry Stringfield (Leah) , Paige Turco (Jackie Kerns)
Michael askeri okuldan döndüğünde annesini yeni erkek arkadaşıyla tanışır.

Birlikte yaşamaya başladıkları bu adam iyi biri gibi gözükse de zaman içinde işler değişecektir.

Kolpaçino Divx Fİlm İndir İzle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/k/Kolpacino.jpg
Bir aksiyon-komedi filmi olan Kolpaçino, birbirine kenetlenmiş 7 kişinin bir günde başına gelenleri anlatıyor. Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, temposu ve kurgusuyla şaşırtıcı bir hikaye.

Çizmeli Kedi Divx Fİlm İndir

La Véritable Histoire du Chat Botté

Bir değirmencinin küçük oğluna, sihirli çizmeler giyen ve konuşan, tuhaf bir kedi miras kalır. Kedi, değirmencinin küçük oğlunun Prenses'in kalbini fethedip onunla evlenmesine yardım eder. Prenses'le evlenmek isteyen kötü karakterler ise düğüne mani olmak için ellerinden gelen her şeyi deneyeceklerdir.

The Invention of Lying Divx Film İndir

Oyuncular

Ricky Gervais (Mark Bellison) , Jennifer Garner (Anna McDoogles) , Jonah Hill (Frank)
Politikacısınıdan reklamcısına herkesin aklındakini doğru oralarak söylediği bir gerçeklik düşünün.

Ve o gerçeklikte ezik bir adam olan Mark, yalan söyleyebilmeyi keşfeder...

The Invention of Lying, vizyona girdiği ilk hafta Box Office US'te 4. sırada yerini aldı.

Suluboya Divx Film İndir

Oyuncular

Haluk Bilginer , Savaş Dinçel , Sarp Alemdaroğlu , Cansel Elçin , Asu Emre , Altan Erkekli , Ahmet Gülhan , Tamer Karadağlı , Bedri Koraman , Fergan Mirkelam , Metin Uca , Tuba Ünsal , Ayşenur Yazıcı , Serra Yılmaz , Selçuk Yöntem
Filmin konusunun merkezini sanat oluşturuyor; resme çok yetenekli ve meraklı olan 12 yaşındaki Marco’nun hayalleri, hedefleri, babasının onu bir gün üç sokak ressamı ile tanıştırmasıyla bambaşka bir boyuta geçer…

Yalnızca üç ihtiyar ressam değildir Marco’yu büyüleyen… Bir de ressamların birlikte büyüttüğü 18 yaşındaki Lorella hayatının merkezine girer küçük Marco’nun… Lorella’nın Marco’ya resim dersi vermesiyle sürer bu ilişki… Marco bu güzel resim öğretmenine aşık olmuş sanatla birlikte aşkı ve cinselliği de keşfetmeye başlamıştır artık…

Ama Marco’nun aşkı karşılıksızdır; Lorella suluboyayı küçümseyen bir sanat koleksiyoncusuna aşıktır. Marco ise geleceğin en büyük suluboya koleksiyoncusu olmak için bulduklarını biriktirir. Marco 30’lu yaşlarında koleksiyonunun kutularını açar. Yaşlıların geçmişini araştırır; buldukları hayatını değiştirecektir.

Ünlü karikatürist-illüstratör Cihat Hazardağlı sanatını, fırçalarını, maketlerini, heykelciliğini, grafik ustalığını film dünyasına taşıdı. Ama tabii ki kendi yöntemiyle.

Maketler, çizimler ve fotoğraf sanatı ile dijital efektli suluboya tekniği buluştu. Ve ünlü oyuncular bir araya geldi, suluboya tablolarından oluşan bir film yaratıldı. Filmin çekiminden sonra hayata gözlerini yuman Savaş Dinçel’i ise yakın dostu Müjdat Gezen seslendirdi.

Müziğini Fazıl Say’ın yaptığı film, Türkiye’de basılan ilk dijital film olma özelliğine sahip.

Ses Korku Filmi İndir

Ses - Ses Tür : Korku
Gösterim Tarihi : 5 Mart 2009
Yönetmen : Ümit Ünal
Senaryo : Uygar Şirin
Yapım : 2009, Türkiye

Oyuncular

Selma Ergeç (Derya) , Mehmet Günsür (Onur) , Işık Yenersu , Eylem Yıldız
Derya bir bankanın çağrı merkezinde çalışan ve annesi ile birlikte yaşayan genç bir kızdır. Derya’nın rutin giden hayatı gaipten duymaya başladığı bir sesin ortaya çıkması ile beraber altüst olur.

Genç kız başlangıçta sesi duymazlıktan gelmeye çalışsa da ses kısa sürede genç kızın hayatını kontrol etmeye başlar. Derya’dan işyerindeki patronu Onur’u takip etmesini isteyen ses, genç kızın hayatını giderek korkunçlaşan bir kâbusa çevirir.

9, Anlat İstanbul, Ara ve Gölgesizler’e imza atmış olan Ümit Ünal’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu ise Anne Tut Elimi ve Büyük Deniz Yükseliyor adlı romanlarından tanıdığımız sinema yazarı Uygar Şirin’e ait.

Good Hair Divx Film İndir

Good Hair - Good Hair Tür : Komedi / Belgesel
Yönetmen : Jeff Stilson
Senaryo : Lance Crouther , Paul Marchand , Chris Rock , Chuck Sklar , Jeff Stilson
Görüntü Yönetmeni : Cliff Charles , Mark Henderson
Müzik : Marcus Miller
Yapım : 2009, ABD , 95 dk.

Oyuncular

Chris Rock
Ünlü komedyen Chris Rock, Afrikalı- Amerikalı kuaförlerin yeteneğini ortaya koymak için keşfe çıkar.

It's Complicated Divx Fİlm İndir

Oyuncular

John Krasinski (Harley) , Meryl Streep (Jane) , Alec Baldwin (Jake) , Steve Martin (Adam) , Hunter Parrish (Luke) , Daryl Sabara (Edward)
Senarist/yönetmen, Oscar ödülü adayı Nancy Meyers (Kadınlar Ne İster, Aşkta Herşey Mümkün, Tatil) aşk, boşanma ve ikisi arasındaki her şeyle ilgili komedi filmi It’s Complicated’da Meryl Streep (15 kez Oscar adaylığı ve iki Oscar ödülü elde eden), Steve Martin ve Alec Baldwin’e (Oscar adayı) yönetmenlik yapıyor.

Jane’in (Streep) üç yetişkin çocuğu, başarılı bir Santa Barbara pastahane/restoranı ve on yıl önce boşandığı eski kocası avukat Jake’le (Baldwin) dostça bir ilişkisi vardır. Fakat Jane ve Jake oğullarının üniversite mezuniyeti için kendilerini şehir dışında bulduklarında, işler karışmaya başlar. Birlikte yedikleri masum bir yemek düşünülmeyen bir şeye dönüşür—yeni bir ilişki. Jake, çok daha genç olan Agness’le (Lake Bell) evlidir ve Jane artık, diğer kadındır.

Jane’in mutfağını değiştirmek için işe alınan mimar Adam (Martin), yeniden alevlenen bu aşkın ortasında kalır. Boşanmasının etkilerini atlatmaya çalışan Adam, Jane’e aşık olmaya başlar, ancak çok geçmeden bir aşk üçgeninin parçası olduğunu fark eder.

Jane ve Jake kendi hayatlarına mı devam etmeli, yoksa aşk ikinci turda gerçekten daha mı güzeldir?

Korku Filmini indir

Tür : Korku
Yönetmen : Anthony DiBlasi
Senaryo : Anthony DiBlasi , Clive Barker (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Sam McCurdy
Müzik : Theo Green
Yapım : 2009, İngiltere

Oyuncular

Jackson Rathbone (Stephen Grace) , Shaun Evans (Quaid) , Hanne Steen (Cheryl Fromm) , Laura Donnelly (Abby) , Jonathan Readwin (Joshua Shaw) , Vivian Gray (Tabitha Swan) , Carl McCrystal (Axe Man)
Film üç üniversite öğrencisinin insanların korkuları üzerine yaptıkları araştırmayı anlatan psikilojik gerilim hikayesi... Stephen yeni tanıştığı evinin alt katında tek başına yaşayan Quaid'in teklifiyle projenin içinde olmayı kabul eder. Stephen'in sınıf arkadaşı güzel ve sempatik Cheryl'de projeye katılır ve üçlü insanlarla en karanlık korkuları hakkında röportajlar yapmaya başlarlar.

Stephen Grace kardeşini bir trafik kazasında kaybetmiş ve daha sonraki hayatına kontrolsüz bir şekilde devam etmektedir. Quaid ise takıntı halinde insan korkuları üzerinde çalışmaktadır. Ve Stephen'ın hayatını kendisi için inanılmaz derece kıymetli bir araştırma olarak görmektedir. Stephen'ın sınıf arkadaşı ve gizliden gizliye aşık olduğu Cheryl da ikiliye katılır.

Üçlü insanların hayatlarını değiştiren bu içsel travmaları araştırmaya ve bununla ilgili bir belgesel çekmeye başlarlar. Fakat Quaid arkadaşlarından tahmin edebileceklerinden daha büyük bir sır saklamaktadır.

Dread, Korku Edebiyatı'nda ses getiren İngiliz yazar Clive Barker'ın kısa hikayesinden uyarlandı. Başrolde gençlerin büyük ilgiyle karşıladığı Twilight filminin beğenilen oyuncusu Jackson Rathbone bulunuyor.

Kosmos Divx Film İndir

Oyuncular

Sermet Yeşil (Kosmos) , Türkü Turan (Neptün) , Hakan Altuntaş , Murat Deniz , Asil Büyüközçelik , Sencar Sağdıç
Reha Erdem’in yazıp yönettiği Kosmos, mucizeler yaratan bir hırsızın (Kosmos), zaman dışı, sınır bir şehre her şeyden kaçıp yerleşmesinden sonra başından geçenleri anlatıyor.

Kosmos geldikten sonra bu şehirde aşk, mucize ve tuhaf soygunlar birbirini kovalamaya başlar. Zamanla talihsiz olaylar serisi herkesin Kosmos’tan uzaklaşmasına sebep olur.

2009 yapımı filmin başrollerinde Sermet Yeşil, Türkü Turan, Hakan Altuntaş, Sabahat Doğanyılmaz’ı izleyeceğiz.

Kosmos, 46. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film yarışmasında yarışıyor.

Casus Kizlar Divx Film İndir

Tür : Macera / Komedi / Animasyon / Çizgi Film
Gösterim Tarihi : 23 Ekim 2009
Yönetmen : Pascal Jardin
Senaryo : Michelle Lamoreaux , David Michel , Vincent Chalvon-demersay , Robert Lamoreaux
Yapım : 2009, Fransa , 75 dk.

Seslendirenler : Cansu Dere (Alex) , Bergüzar Korel (Sam) , Melisa Sözen (Clover)
Sam, Clover ve Alex, Beverly Hills’li sıradan üç genç kızdır. WOOHP’a (Dünya İnsan Koruma Örgütü) uluslararası ajan olarak seçilince, tamamen şok olurlar. Ciddi eğitimlerden geçen kızlar, danışmanları Jerry tarafından ilk görevlerine yollanırlar: Beverly Hills’te yaşayan ünlü veteriner Peppy Wolfman’ın yerini belirlemek. Kızlar, Peppy’nin diğerleri gibi kaçırıldığını çabucak anlarlar. Ancak, kaçırılanların hepsinin bakışları “Mükemmelleştirici” adlı tuhaf bir makine aracılığıyla değiştirilmiştir!

Lisedeki olağan hayatlarıyla, gizli ajan kimlikleri arasında hokkabazlık yapan kızlar; tüm bu kayboluşların ardında Fabu adlı başarısız eski bir mankenin olduğunu fark ederler. Bu kişi aynı zamanda “Mükemmelleştirici” makinesini de icat etmiştir ve planı, uzay istasyonunda muhteşem bakışlara sahip insanlar yaratmaktır. Böylelikle kendini takdir etmeyen insanları ve dolayısıyla dünyayı yok etmek istemektedir.

Acaba zekice plânları ve kızlara özgü casusluk aletleriyle Sam, Clover ve Alex dünyayı kurtarabilecek midir?

Bornova Bornova Divx Film İndir

Bornova Bornova - Bornova Bornova Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 13 Kasım 2009
Yönetmen : İnan Temelkuran
Senaryo : İnan Temelkuran
Görüntü Yönetmeni : Enrique Santiago Silguero
Yapım : 2009, Türkiye

Oyuncular

Öner Erkan , Kadir Çermik , Damla Sönmez , Erkan Bektaş , Öner Ateş , Murat Kılıç , Hasan Şahintürk , Mustafa Kırantepe , Selen Uçer , Ceren Demirel , Gonca Vuslateri , Lale Temelkuran , Nalan Örgüt , Memetcan Diper , Yağız Pala , Semih Can , Mehmet Fidan
Hayallerimizin iyice küçüldüğü, ruhen sağlıklı kalmanın zorlaştığı bir dönemde geçen Bornova Bornova, sıradan hayatların çok büyük beklentilere dönüşmesini konu alıyor.

Film, aynı mahalleden karakterlerin hayallerinin, erotik fantezilerinin ve korkularının ürünü olan olayları anlatıyor.

2007 yapımı Made in Europe filmiyle Adana Altın Koza Film Festivali’nde En İyi Yönetmen ve Büyük Jüri Yılmaz Güney ödülünü kazanan İnan Temelkuran’ın son uzun metraj filmi Bornova Bornova’da Öner Erkan, Kadir Çermik, Damla Sönmez ve Erkan Bektaş başrolleri paylaşıyor.

Bornova Bornova, 46. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film yarışmasında yarışıyor.

Babam Büfe Divx Fİlm İndir

Çok para kazanıp hayallerini gerçekleştirmek için sahte habercilik yapmaya kalkışan apartman görevlisi Salim’in ilginç ve yaratıcı planlarını işleyen Babam Büfe, yönetmen Meriç Demiray’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı ilk filmi.

Bu komedi-dramın başrolleriniyse Turan Özdemir, Levent Tülek, Nalan Kuruçim ve Caner Çandarlı paylaşıyor.

1975 doğumlu Meriç Demiray, profesyonel senaryo yazarı olarak pek çok projede çalışmış bir yönetmen.


Babam Büfe, 46. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film yarışmasında yarışıyor.