19 Ocak 2012 Perşembe

Parti Hayvanları izle

Parti Hayvanları izle, full izle, hd izle, türkçe dublaj izle .postTabs_divs{padding: 4px;}.postTabs_titles{display:none;}ul.postTabs{margin:0px 0px 1em !important;padding: 0.2em 1em 0.2em 20px !important;border-bottom: 1px solid #000000 !important;font-size: 11px;list-style-type: none !important;line-height:normal;text-align: left;display: block !important;background: none;}ul.postTabs li{display: inline !important;font-size: 11px;line-height:normal;background: none;padding: 0px;margin: 0px;} ul.postTabs li:before{content: none;} ul.postTabs li a{text-decoration: none;background: #FFCC00;border: 1px solid #000000 !important;padding: 0.2em 0.4em !important;color: #000066 !important;outline:none;cursor: pointer;}ul.postTabs li.postTabs_curr a{border-bottom: 1px solid #FFCC00 !important;background: #FFCC00;color: #000066 !important;text-decoration: none;}ul.postTabs li a:hover{color: #666 !important;background: #fff;text-decoration: none;}.postTabsNavigation{display: block !important;overflow:hidden;}.postTabs_nav_next{float:right;}.postTabs_nav_prev{float:left;} AnaSayfa İletişim Parti Hayvanları izle

Kategori : Animasyon Filmi İzle, Film izle Seyret, Türkçe Dublaj Film İzle, Yabancı Film İzle

Parti Hayvanları izle, Parti Hayvanları full izle, Parti Hayvanları hd izle, Parti Hayvanları türkçe dublaj izle

Animasyon, Aile, Aksiyon, Komedi
2006
Amerika
Steve Oedekerk
Açıklama: Çiftlik sahibine göre çiftlikte herşey yolundadır. Tüm hayvanların güvenliği ve esenliği sağlanmıştır. Ancak çiftçi gözden kaybolunca gözcü koyunun ‘Engel kalmadı!’ diye bağırmasıyla birlikte çiftlikteki tüm hayvanlar iki ayakları üzerine kalkarak dans etmeye, şarkılar söyleyip TV izlemeye, çeşit çeşit şakalar yapmaya başlarlar. Çiftlikte şamatanın startı verilmiştir. Espritüel ineğimiz Otis için şamata yapmak çok önemlidir. O ve en iyi arkadaşları fare Pip, yaban gelinciği Freddy, horoz Peck ve domuz Pig dünya çapında muzip hayvanlardır ve gülmek için her zaman bir sebep bulurlar. Otis ve arkadaşları böyle mutludurlar.

PARTLI HDTek Parça HDPARTLI HD






Tek Parça HD

Bunu Facebook'ta Paylas

Bu yazıya yapılan yorumlar için RSS beslemeleri.TrackBack URI

Leave a reply
Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Name (required)

Mail (will not be published) (required)

Website

SohbetKategoriler2012 Filmi İzle3 Boyutlu Film İzle3D Film İzleAdile Naşit Filmi İzleAile Filmi İzleAksiyon Filmi İzleAnimasyon Filmi İzleAşk Filmi İzleAydemir Akbaş Filmi İzleBanu Alkan Filmi İzleBelgesel Filmi İzleBilim Kurgu Filmi İzleBiyografi Filmi İzleBrad Pitt Filmi İzleBruce Willis Filmi İzleCameron Diaz Filmi İzleCüneyt Arkın Filmi İzleDemi Moore Filmi İzleDram Filmi İzleDuygusal Film İzleFantastik Film İzleFerdi Tayfur Filmi İzleFilm izle SeyretGençlik Filmi İzleGeorge Clooney Filmi İzleGerilim Filmi İzleGizem Filmi İzleGökhan Güney Filmi İzleGülşen Bubikoğlu Filmi İzleJason Statham Filmi İzleJessica Alba Filmi İzleJohn Travolta Filmi İzleKemal Sunal Filmi İzleKomedi Filmi İzleKorku Filmi İzleLeonardo DiCaprio Filmi İzleMacera Filmi İzleMatt Damon Filmi İzleMüjde Ar Filmi İzleMüzikal Film izleNuri Alço Filmi İzlePolisiye Filmi İzlePsikolojik Film İzleRomantik Film İzleSavaş Filmi İzleŞener Şen Filmi İzleSeri Film İzleSpor Filmi İzleSuç Filmi İzleTarih Filmi İzleTarık Akan Filmi İzleTürk Filmi İzleTürk Sineması İzleTürkçe Dublaj Film İzleWestern Film İzleYabancı Film İzleYerli Film İzleYeşilçam Filmi İzle ?

#kayan_reklam_sag {position: fixed;_position: absolute;top: 0;_top: expression(eval(document.body.scrollTop));right: 0;margin: 0;}#kayan_reklam_sol{position: fixed;_position: absolute;top: 0;_top: expression(eval(document.body.scrollTop));left: 0;margin: 0;} Reklamı kapat Reklamı kapat Reklamı kapat Reklamı kapat REKLAMI KAPATHDfilmizle.Net Gerçek film tutkunlarını HD ve Divx ile Buluştuan HD Film izle Sitesi.


yakamoz01

Vahşet Çetesi izle

Vahşet Çetesi izle, Vahşet Çetesi full izle, Vahşet Çetesi hd izle, Vahşet Çetesi türkçe dublaj izle

Aksiyon, Korku, Suç
2005
Amerika
Rob Zombie
Danny Trejo, Sheri Moon, Leslie Easterbrook, Sid Haig, Geoffrey Lewis, Dallas Page
Açıklama:Korkunç Friefly ailesi çılgınlık ve sapıklıklarına kaldığı yerden devam ederken, planları ansızın değişir. Son zamanlarda korku filmleri olan cinayetlerin baş şüphelileri oldukları için evleri polis tarafından basılır. Baskın sonucunda anne yakalanırken diğerleri kaçmayı başarır.Ailenin firari üç üyesi polisin onları asla bulamayacakları bir yer aramaya başlarlar. Kaptan Spaulding’in üvey kardeşi Charlie Altamont’ın boş lunaparkı onlar için idealdir. Peşlerinde intikam yemini etmiş Şerif Wydell, Teksas Rangers çetesi ve polis vardır

jQuery(document).ready(function() { if(postTabs_getCookie('postTabs_2164')) postTabs_show(postTabs_getCookie('postTabs_2164'),2164); });


yakamoz01

Vahşet Çetesi izle – Full HD Türkçe Dublaj

vahşet çetesi 2005 film izle vahşet çetesi türkçe dublaj full online izle vahşet çetesi direk izlesene vahşet çetesi filmdiziseyret vahşet çetesi tek parça videonette izle vahşet çetesi indirmeden film izle vahşet çetesi hd izle vahşet çetesi tr dublaj divx izle Danny Trejo filmleri Danny Trejo oynadığı filmler Danny Trejo filmi izle.

Filmin Adı : Vahşet Çetesi
Film izleme Seçeneği : Türkçe Dublaj
IMDB’de Aldığı Puan : 6.2
Film Türleri : Macera, Gerilim ve Aksiyon
Filmin Yönetmeni : Rob Zombie
Filmin Yapıldığı Ülke : ABD
Vizyon’a Girdiği Tarih : 2005
Başrol Oyuncularından Bazıları : Danny Trejo, Sheri Moon ve Leslie Easterbrook.

Filmin Konusu : Friefly adında bir ailenin çılgınlık ve psikopatlıkları anlatılmaktadır.Friefly ailesi süregelen psikopatlıklarına devam ederken birgün hersey değişir.Cinayetlerin ilk sıradaki süphelileri olduklarından polis tarafından evleri basılır.Baskın sırasında aileden sadece anne yakalanır ve diğerleri kaçarlar.Kaçan firariler polisin onları asla bulamayacakları bi yer düşünmeye başlarlar ve akıllarına Kaptan Spaulding in üvey kardeşi Charlie Altamont un boş lunaparkını bulurlar.İntikam yemini etmiş Şerif Wydell,Teksas Rangers çetesi ve polis peşlerindedir.Bu zorlu kaçış nerde ve nasıl son bulacaktır.

Videobb’den İzle

Film yarıda kesildiyse, alt kısımdaki 2. alternatif video oynatıcısından kaldığınız yere sararak izlemeye devam ediniz.

Videozer’dan İzle

Lütfen açılmayan video’ları bize yorum yazarak bildirin.

Bize destek olma amaçlı filmi izledikten sonra, lütfen yorum yazmayı unutmayınız.Filmizlehd iyi seyirler diler.


View the original article here

İncir Reçeli izle – Full HD

incir reçeli izle, incir reçeli 2011 izle, incir reçeli full izle, incir reçeli direk izle, incir reçeli film izle, incir reçeli online izle, incir reçeli hd izle, incir reçeli tek parça izle, incir reçeli filmini izle, incir reçeli online izle, incir reçeli indirmeden izle.

Filmin Adı : İncir Reçeli
Film izleme Seçeneği : Yerli Yapım
IMDB’de Aldığı Puan : 6.9
Film Türleri : Dram ve Romantik
Filmin Yönetmeni : Aytaç Ağırlar
Filmin Yapıldığı Ülke : Türkiye
Vizyon’a Girdiği Tarih : 2011
Başrol Oyuncularından Bazıları : Melike Güner, Sinan Çalışkanoğlu ve Mustafa Uzunyılmaz

Filmin Konusu : Metin orta yaşlarda geçimini Tv’lere skeçler yazarak kazanmaktadır. Senaryoları red edilmiş ve moralinin bozukluğuyla bara gitmiştir. Barda Duygu ile tanışır ve Metinin hayatı tümüyle değişmiştir. Metin bunun üzerine bir masal yazmaya başlamış ve bu masalın sonu başından bellidir.

Videobb’den İzle

Film yarıda kesildiyse, alt kısımdaki 2. alternatif video oynatıcısından kaldığınız yere sararak izlemeye devam ediniz.

Videozer’dan İzle

Lütfen açılmayan video’ları bize yorum yazarak bildirin.

Bize destek olma amaçlı filmi izledikten sonra, lütfen yorum yazmayı unutmayınız.Filmizlehd iyi seyirler diler.


View the original article here

Yenilmez 3 izle – Full HD Türkçe Dublaj

yenilmez 3 izle yenilmez 3 full hd türkçe dublaj izle yenilmez 3 filmini izle online yenilmez 3 tek parça videobb izle yenilmez 3 donmadan izle hd kalitesinde film izleme yenilmez 3 ful tek part izle Scott Adkins filmleri Scott Adkins filmi izle.

Filmin Adı : Yenilmez 3
Film izleme Seçeneği : Türkçe Dublaj
IMDB’de Aldığı Puan : 7.3
Film Türleri : Macera ve Aksiyon
Filmin Yönetmeni : Isaac Florentine
Filmin Yapıldığı Ülke : ABD
Vizyon’a Girdiği Tarih : 2010
Başrol Oyuncularından Bazıları : Scott Adkins ve Mykel Shannon Jenkins

Filmin Konusu : Yeni Cezaevi Turnuvası Başlıyor.Rus Mahkum Boyka, Yenilmez 2'nin Sonunda Dizinden Sakatlandığı İçin Hayatına Sakat Bir Bacakla Devam Etmektedir. Artık Dövüşerlere Katılmayıp Tuvalet Temizliği Yapmaktadır. Ama Bu Yeni Cezaevi Turnuvası Uluslararası Bir Turnuva Haline Gelmiştir.Dünyanın Dört Bir Yanından Gelen En Azılı Mahkumların Bir Arada Olduğu Nefesleri Kesen Bu Turnuvada Boyka Hayatta Kalmak İçin Dövüşmek Zorundadır.Hayatta Kalana Özgürlüğün Vaad Edildiği Bu Cehennemden Kurtulmak Hiçde Kolay Olmayacaktır.

Videobb’den İzle

Film yarıda kesildiyse, alt kısımdaki 2. alternatif video oynatıcısından kaldığınız yere sararak izlemeye devam ediniz.

Videozer’dan İzle

Filmi aşşağıdaki video’dan izleyebilirsiniz.Video içerisinde çıkan reklamı “X” işaretine basarak kapatınız ve play tuşuna tıklayarak izlemeye başlayabilirsiniz.

Lütfen açılmayan video’ları bize yorum yazarak bildirin.

Bize destek olma amaçlı filmi izledikten sonra, lütfen yorum yazmayı unutmayınız.Filmizlehd iyi seyirler diler.


View the original article here

The Hunters izle – Full HD Türkçe Altyazı

the hunters izle, the hunters 2011 film izle, the hunters türkçe altyazı izle, the hunters online izle, the hunters tek parça izle, the hunters full izle, the hunters hd izle, the hunters divx izle, the hunters videobb izle, the hunters direk izle, the hunters indirmeden izle, the hunters sinema izle, Tony Becke filmleri, Tony Becke filmi izle.

Filmin Adı : The Hunters
Film izleme Seçeneği : Türkçe Altyazı
IMDB’de Aldığı Puan : 4.9
Film Türleri : Korku
Filmin Yönetmeni : Chris Briant
Filmin Yapıldığı Ülke : Fransa
Vizyon’a Girdiği Tarih : 2011
Başrol Oyuncularından Bazıları : Steven Waddington ve Tony Becke

Videobb’den İzle

Film yarıda kesildiyse, alt kısımdaki 2. alternatif video oynatıcısından kaldığınız yere sararak izlemeye devam ediniz.

Videozer’dan İzle

Lütfen açılmayan video’ları bize yorum yazarak bildirin.

Bize destek olma amaçlı filmi izledikten sonra, lütfen yorum yazmayı unutmayınız.Filmizlehd iyi seyirler diler.


View the original article here

Kör Nokta izle – Full HD Türkçe Dublaj

kör nokta film izle, kör nokta izle, kör nokta türkçe dublaj izle, kör nokta full izle, kör nokta 2009 izle, kör nokta hd izle, kör nokta filmini izle, kör nokta divx izle, kör nokta online izle, kör nokta direk izle, kör nokta indirmeden izle, Sandra Bullock filmleri, Sandra Bullock filmi izle.

Filmin Adı : Kör Nokta
Film izleme Seçeneği : Türkçe Dublaj
IMDB’de Aldığı Puan : 5.3
Film Türleri : Dram ve Biyografi
Filmin Yönetmeni : John Lee Hancock
Filmin Yapıldığı Ülke : ABD
Vizyon’a Girdiği Tarih : 2009
Başrol Oyuncularından Bazıları : Sandra Bullock ve Lily Collins

Filmin Konusu : Filmimiz yetim ve evsiz bir çocuk olan Michael Oher’ın hayatını anlatıyor. Gerçek bir hikayeye dayanan filmde Michael Oher güzel ve onun kıymetini bilecek bir aile tarafından alınarak yetiştiriliyor. Futbola çok büyük yeteneği olan bu çocuğun dramatik ve psikolojik filmini izleyeceksiniz. Michael Oher 2009 yılında NFL’nin en iyi oyuncusu seçilmiştir ve filmde bu aralar çekilmiştir.

Videobb’den İzle

Film yarıda kesildiyse, alt kısımdaki 2. alternatif video oynatıcısından kaldığınız yere sararak izlemeye devam ediniz.

Videozer’dan İzle

Lütfen açılmayan video’ları bize yorum yazarak bildirin.

Bize destek olma amaçlı filmi izledikten sonra, lütfen yorum yazmayı unutmayınız.Filmizlehd iyi seyirler diler.


View the original article here