4 Ağustos 2009 Salı

New First Of Fury – Ejderin İntikamı DVDrip [1976] Film İndir

http://img197.imageshack.us/img197/7803/45272549.jpg

Premonition (2007) Türkçe Dublaj DVDRip

sıradışı film indir
Linda çok güzel bir evde iki çocuğu ve onu seven kocasıyla yaşamaktadır. Mükemmel hayatı, bir gün kocasının trafik kazasında öldüğü haberiyle sarsılır. Ertesi sabah uyanıp kocasını yanında sağlıklı bir şekilde bulduğunda, yaşadıklarının bir rüya olduğunu düşünür. Kısa bir süre sonra aslında gördüklerinin rüya olmadığını anlar. Ailesini kurtarmak için zamana ve kadere karşı gözü dönmüş bir halde yarışır.

American Gangster HD Film İndir

http://i31.tinypic.com/6pt0me.jpg
New York’un önde gelen suç patronlarindan birisinin soförlügünü yapan Frank Lucas’in varligindan patronu ölene kadar hiç kimsenin haberi yoktur. Ancak patronunun aniden ölümü üzerine kendi imparatorlugunu kurmak ve Amerikan Rüyasi’nin kendine özgü versiyonunu yaratmak için gereken açik kapilari kesfeder ve kollari sivar. Frank Lucas, zekâsi ve kati çalisma ahlâki sayesinde kisa sürede Harlem bölgesindeki uyusturucu ticaretinin kontrolünü eline geçirir.

Dünyanın Sonundaki Kita Divx Film İndir Online İzle

Bir grup bilimadamı Antartika'da bir kış kalarak hava sıcaklıklarındaki değişimleri inceliyorlar.

Belgesel küresel ısınmaya dikkat çekiyor.

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/d/Dunyanin-Sonundaki-Kita-1248793806.jpg

Kontes Filmi Divx İzle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/k/Kontes-1-1248332462.jpg

Aşk, intikam ve gurur arasında kalan kanlı katil Kontes Bathory’nin yükseliş ve düşüşünün öyküsü.


1560 doğumlu kontes, 14 yaşında iken nüfuzlu bir lord ile evlendirilir. Dönemin en güzel, akıllı ve güçlü kadını olarak anılan kontes, erkeklerin hakim olduğu ve sadece onların sözünün geçtiği bir dünyaya başkaldıran bir kadın olarak öne çıktı. Bir davette kendinden oldukça genç olan Istvan’a aşık olur ve tutku dolu bir aşk yaşarlar. Fakat bu mutlulukları uzun sürmeyecektir çünkü Istvan’ın babası Kont Thurzo oğlunu ondan ayırmak için planlar kurmaktadır.


Kontesi, yaşı büyük olduğu için oğlu tarafından sevilemeyeciğine inandırır ve sonunda ancak bakirelerin kanıyla yıkanarak genç kalabileceğine inanmaya başlar. Bir sürü bakire kadın kaleye getirilir ve bir daha da görülmezler. Bu arada Erzebet de giderek daha çok delirir ve takıntılı hale gelir. Sevdiğinin babası tarafından kurulan politik bir komplonun kurbanı olduğunu farkettiğinde ise artık çok geçtir.

Histeri Divx Film İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/t/The-Children-1246876829.jpgSen onları dünyaya getirirsin, onlar seni bu dünyadan koparırlar...

Sakin bir Noel tatili, çocukların ailelerine karşı düşmanca tavırlarda bulunmasıyla korkunç bir hayatta kalma savaşına döner.

Küçük Deniz Kizi Ponyo Dublajli İzle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/k/Kucuk-Deniz-Kizi-Ponyo-1248332435.jpg
Ponyo, kırmızı elbise giyen ve insan olmak isteyen bir Japon süs balığıdır. Deniz kenarında, iç denize bakan bir kayanın üzerinde yaşayan beş yaşındaki Sosuke, bir sabah, kayalık sahilinde oynarken, saçlarını reçel kavanozuna sıkıştırmış Ponyo ile tanışır. Sosuke onu kurtarıp plâstik bir kovaya koyar. Zaman geçtikte Ponyo ve Sosuke birbirlerine hayran kalırlar. Sosuke, Ponyo'ya korkmamasını ve onu koruyacağını söyler. Ama bir zamanlar insan olan Ponyo'nun babası Fujimoto onu okyanusa dönmesi için zorlar. Ponyo, insan olmak istediğini söyler ve istemeden de olsa dünyanın ekoloji dengesini bozar.

Franklyn Divx Film İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/f/Franklyn-1248960037.jpg
Son dönemin en çok konuşulan fantastik filmlerinden biri olan Franklyn iki paralel dünya arasında geziniyor: Günümüz Londra’sı ile hayali gelecekteki, inanç ve dini fanatizmin hüküm sürdüğü tekdüze bir metropol olan Meanwhile City. Körfez Savaşı gazisi, dini bütün Esser, Londra’nın evsizlerin hükmündeki karanlık sokaklarında kayıp asi oğlunu aramaktadır. Otuzlarındaki Milo, gerçek aşkın saf ve güçlü duygularına tekrar sahip olmak için çabalayıp durmaktadır. Çekici ve yaralı güzel sanatlar öğrencisi Emilia, hayat ve ölümü ayıran ince çizgide gidip gelen intihar konulu sanat projeleri üretmektedir. Şehrin tek ateisti, başına buyruk maskeli detektif Preest sokaklarda intikam peşindedir. Tek bir kurşun, bu dört kayıp ruhun kaderini beklenmedik bir şekilde belirleyecektir. Terry Gilliam dünyasının hissiyatına yakın duran film, gerçek ile hayal arasında ustalıkla gidip gelirken, karmaşık bir senaryo örüyor. Hayat, aşk ve kaybetme duygusuna yönelik bakış açılarımızı sorgulamaya niyetlenen Gerald McMorrow, bu ilk filmiyle şimdiden yeteneğini kanıtlıyor.

Metrodan Kaçış Fİlmni Bedava İzle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/t/The-Taking-Of-Pelham-123-1244547216.jpg
“The Taking of Pelham 1 2 3/Metrodan Kaçış”ta, Denzel Washington, sıradan günü cüretkar bir suçla, bir başka deyişle bir metro treninin kaçırılmasıyla kaosa dönüşen, New York şehri metro hareket memuru Garber’ı canlandırıyor. John Travolta ise baştan aşağı silahlı dört kişilik çetenin lideri ve beyni Ryder olarak, bir saat içinde yüklü bir fidye ödenmediği takdirde yolcuları öldürmekle tehdit eder. Ayaklarının altındaki gerilim artarken, Garber, Ryder’ı zekasıyla alt edip rehineleri kurtarabilmek için metro sistemi üzerine engin bilgisinden yararlanır. Ama Garber’ın çözemediği bir muamma vardır: Hırsızlar parayı alsalar bile, nasıl kaçabilirler ki?

The Heartbreak Kid Divx Film İndir

Süre : 1 saat, 55 dk
Tür: Komedi
Dağıtım : UIP Filmcilik
Yönetmen : Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Müzik : Fernand Bos
Gösterim Tarihi : 9 Kasım 2007

Oyuncular : Eva Longoria, Ben Stiller, Michelle Monaghan, Jerry Stiller, Malin Akerman, Carlos Mencia, Rob Corddry, Stephanie Courtney, Ali Hillis

Kararsız bir müzmin bekar olan Eddie (Ben Stiller), arkadaşlarından birisinin daha nikah törenine katıldıktan sonra kendisini yapayalnız hisseder. Geriye kalan tek bekar olduğu için ailesi ve arkadaşlarının dalga geçmesine daha fazla dayanamayınca yalnızlığına son vermeye karar verir. Babasından ve en iyi arkadaşından (Rob Corddry) gelen yoğun baskılar üzerine sadece bir hafta çıktığı Lila’ya (Malin Akerman) evlenme teklifi yapar. Bu teklifi yaparken aşk ve evlilik için son şansı olduğunu düşünmüştür. Hawaii’de alelalece düzenlenen nikah töreninden sonra yeni evli çift, Meksika’ya üç haftalığına balayına gider. Eddie orada hayatının en büyük hatasını yaptığının farkına varır. Lila kesinlikle hayallerinin kızı olmadığı gibi tam anlamıyla kabuslarındaki kızdır. Balayı yolculuğunun başladığı andan itibaren kimi zaman küfürbazlığa varan davranışlarıyla Eddie’ye hayatı zehir eder. Balayı sırasında gerçek ruh ikizi Miranda ile (Michelle Monaghan) tanışmasıyla birlikte Eddie’nin şansı yaver gitmeye başlayacaktır. Ancak bu defa da gerçek aşkına kur yaparken canavar kişilikli karısını bir köşede saklamak zorundadır.

Sexy Teacher Divx Film İndir

http://img132.imageshack.us/img132/366/sexyteacherdvd.jpg
Tür: Komedi
Senaryo: Yu-seong Kim
Süre:1 saat 49 dk
Oyuncular:Dong-hoon-Ha,Il-seob-Baek,Sa-rang-Kim,Seok-jin-Ha,Won-hie-Kim

Keyifle izleyebileceginiz Erotik / komedi tarzında hoş bir film..

Beneath Divx Film İndir

Tür:Korku / Gerilim / Gizem
Yapım:2007 / ABD
Süre:82 Dk
Yönetmen:Dagen Merrill
Senaryo:Dagen Merrill, Kevin Burke
Müzik:John Frizzell, Frederik Wiedmann

Oyuncular: Carly Pope, Nora Zehetner, Warren Christie, Don S. Davis, Patrick Gilmore, Brenna O\\\'Brien, Gillian Barber, Jessica Amlee

Edmemont Monata’da yaşayan Christy Wescot ablası Vanessa ‘ya çok bağlıdır. Christy 14.doğum gününde ablasıyla birlikte arabayla giderken bir kayaya çarparlar. Arabada sıkışan Vanessa, büyük bir patlamadan sonra tüm vücudu yanmış bir şekilde kurtulur. Christy bir psikayitri kliniğine yatırılır, Vanessa da doktor kocası tarafından evde tedavi edilmektedir.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhahkpEbXHVp1ZEYSf5mz1WJHJXEr6ikrTYjAB54kRD7rFMeNnhq0wnG_EWB8sxujzcRV2gXp1iEK3h52GHXMV7kUpltmk3mxeoPJ1pplXQVcoEyAZNfcwhGSqL7CrcNks_gcbTXiT-SKE/s400/beneath.jpg

Chiko Divx Film İndir

Süre : 1 saat, 32 dk.
Tür : Dram / Suç
Gösterim Tarihi : 30 Mayıs 2008
Senaryo : Özgür Yıldırım
Yönetmen : Fatih Akın, Özgür Yıldırım
Yapımcı : Fatih Akın, Klaus Maeck, Andreas Thiel
Görüntü Yönetmeni : Matthias Bolliger Dağıtım : Medyavizyon


Oyuncular : Moritz Bleibtreu, Denis Moschitto, Lukas Gregorowicz, Henny Reents, Volkan Özcan, Reyhan “lady Ray" Şahin, Lilay Huser, Philipp Baltus, Hans Löw, Simon Goerts, Murat Karaman, Enver Akin, Jelica Batarilo, Peter Jordan, Fahri Yardim

Chiko, en tepeye oynuyor. O ve en iyi arkadaşı Tibet için; para, güç ve itibardan daha önemli bir şey yok. Hamburg’un kenar mahallelerinde yaşayan bu iki öfkeli Türk gencin hayatı; onların hayallerini süsleyen her şeyi kontrolü altında tutan uyuşturucu satıcısı Brownie, ile tanışmaları ile değişir. Chiko, Brownie’nin güvenini kazanmak için ne gerekiyorsa yapar ve çok geçmeden onun sap kolu olur. Ancak Tibet Brownie ile takışınca, Chiko kendini tehlikeli bir dengeyi korumaya çalışırken bulur. Hayatını tehlikeye atarak kazandığı her şey, şimdi bir ipliğin ucuna bağlıdır. İtibarı, konumu ve Tibet ile olan arkadaşlığı..

Night Watch DVDRip İndir

http://img194.imageshack.us/img194/6811/nightwatchposter.jpg

Eragon Divx Film İndir

harry potter ve ölüm yadigarlari Fragmani İzle

harry potter ve ölüm yadigarları fragman | harry potter ve ölüm yadigarları fragman izle | harry potter ve ölüm yadigarları fragman filmi izle