10 Ağustos 2009 Pazartesi

Lesbian Vampire Killers Online İzle

balksz2cmf
Ekleyen : OceanGirL
Yönetmen: Phil Claydon
Senaryo: Stewart Williams, Phil Claydon
Oyuncular: MyAnna Buring, James Corden, Paul McGann, Mathew Horne, Vera Filatova
Tür: Aksiyon - Komedi - Korku
Yapım: İngiltere
Konusu:2009 ‘un sıradışı “komedi” filmlerine bir örnek “Lesbian Vampire Killers” filminde;
lezbiyen vampirler,kırsal,gözden uzak bir dünya ve vampirlere adak olarak gönderilen 2 gencin komik ve erotik macerası anlatılıyor.

Beyaz Melek Bluray Film Kaydet

Ali ve Reşat, beyin kanseri olan babaları Ahmet’i kemoterapi görmesi için İstanbul’a getirmiştir. Ahmet ağır tedaviye daha fazla katlanmak istemediğinden hastaneden kaçar. Oğulları peşine düşer ancak Ahmet onlardan kaçmayı başarır. Kaçarken kendini bir huzurevinde bulur. Huzurevi sakinleri, Ahmet’in çocukları tarafından terk edildiğini sandıkları için orada kalması konusunda ısrar ederler. Zorlukla konuşabilen Ahmet durumu kabullenir. Ali ve Reşat Ahmet’i huzurevinde bulurlar. Ama mutlu göründüğü için bir süre orada kalmasına ses çıkarmazlar. Babalarının son günlerini mutlu geçirmesi, belki hiç işe yaramayacak ama çok acı verebilecek bir tedaviden daha önemlidir. Huzurevi sakinlerinin her birinin kendi hikayeleri ve dramları vardır. Ahmet bunları öğrendikçe onlara daha yakınlaşıp her birini tek tek çok sever.

Ahmet’in misafir olduğu günün hemen ertesinde huzurevi sakinlerinden Yaşar Hoca ve Nebahat evleneceklerdir. Bu insanları çabucak benimseyen Ahmet düğün masraflarını karşılamak ister. Elbirliğiyle güzel bir düğün yaparlar. Bununla yetinmeyen Ahmet, çiçeği burnunda çifti balayı için Diyarbakır’daki köyüne davet eder. Üstelik diğer huzurevi sakinleri de bu geziye davetlidir. Belki geriye kalan yıllarında böyle bir fırsatı bir daha yakalayamayacak olan bu yaşlı insanlar, teklifi coşkuyla kabul ederler. Hep beraber kiraladıkları bir minibüsle yola çıkarlar. Ancak yolculukları hiç sakin geçmez. Onlar için asıl macera bu yolculukla birlikte başlayacaktır.

http://i28.tinypic.com/2chsuab.jpg

The Hunt for Gollum Online İzle KAydet

5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

  • IMDB Puanı:7.4/10
  • Yapım:2009 ~ İngiltere
  • Tür:Aksiyon, Fantastik, MaceraYönetmen:Chris Bouchard
  • Senaryo:Chris Bouchard
  • Yapımcı:Chris Bouchard, Spencer Duru, Julianne Honey Menal
  • Görüntü Yönetmeni:Neill Phillips, Jean Paul Frazer, Stien Stie, Mike Ritchie
  • Müzik:Andrew Skrabutenas, Chris Bouchard, Adam Langston
  • Filmin Websitesi:www.thehuntforgollum.com
  • Süre:40 dk

Oyuncular:

Adrian Webster (Strider), Pat O’Connor (Patrick O’Connor), Arin Alldridge (), Rita Ramnani (), Greg Draven (Inn Reveller), Christopher Dingli (Gollum (body)), Joshua Kennedy (Orc / Fight Team Member),

Yüzüklerin Efendisi hayranının çektiği Orta Dünya filmi merak uyandırıyor.

(19 Şubat 2009) Chris Bouch, gerçek bir JRR Tolkien ve Yüzüklerin Efendisi hayranı. Tolkien’in kitaplarından yola çıkarak bir kısa film çekmeyi kafaya koydu ve 3bin dolar gibi bir parayla yola çıktı. The Hunt For Gollum adını taşıyan 40 dakikalık film orta dünyadaki Gollum avını anlatıyor. Film 3 Mayıs günü thehuntforgollum.com adresinden ücretsiz olarak sunulacak. Fragmanını sakın kaçırmayın!

Julia Divx Film kaydet

http://www.filmbrain.com/photos/uncategorized/2008/03/06/julia4.jpg

Caprica Divx Film İndir

KOnusu: Battlestar Galactica’yı günümüze uyarlayıp, bize dört sezonluk bir görsel şölen yaratan sci-fi ekibi, uzun süredir yeni dizi “Caprica” üzerinde çalışıyorlardı.
Caprica, 1978de yayınlanmaya başlayan Battlestar Galactica’nın ilk bölümlerinden de öncesini, yani BSG’den 58 yıl gerisini anlatacak. Daha sonrasında bildiğimiz gibi insanlığı yok oluş noktasına getiren saylonların yaradılış hikayesini, arka planında gezegenler arası savaşlar ve dini çatışmalar ile izleyeceğiz.
Dizide haşır neşir olacağımız karakterlerden bazıları.
Daniel Graystone: Saylonların yaratıcısı, zengin ve dâhi bir bilgisayar programcısı.
Joseph Adama: Daniel Graystone’un kızının öldüğü patlamada eşini ve kızını kaybetmiş ünlü bir avukat. Çok farklı kişilikler olmasına rağmen, Daniel’le bu olay yüzünden yolları kesişmiştir. İleriki adımlarında, Daniel’e yardım edecektir.
Zoe Graystone: Daniel’in 16 yaşındaki kızı. Tıpkı babası gibi bir bilgisayar dâhisi. Ancak babası ile ciddi fikir ayrılıkları yaşamaktadır. Zoe, erkek arkadaşı Ben sayesinde insanların yollarını yitirmiş, sapkınlık içinde yaşadığını fark eder ve tek Tanrılı dini benimser.
Karakterlerin hepsini yazmak mümkün değil ancak bir tane daha yazayım:
William Adama. Joseph’in 11 yaşındaki oğlu.

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi Divx Film İndir

Bir önceki ortak çalışmaları transformers ile dünya çapında büyük bir gişe başarısı sağlayan Paramount Pictures ve Hasbro, yine olağan üstü bir macera-aksiyon filminde bir araya geldi.

G.I. JOE ekibi, Mısır çöllerinden, kutup buzullarının altındaki sulara varana kadar her yerde en gelişmiş casusluk ve askeri ekipmanları kullanarak, yozlaşmış silah satıcısı Destro ile, gizemli Cobra örgütünün dünyayı kaosa sürüklemesine engel olmaya çalışıyor.

Fifty Dead Men Walking Divx Film İndir



Tür : Gerilim / Dram / Aksiyon
Yönetmen : Kari Skogland
Senaryo : Kari Skogland , Nicholas Davies (Kitap) , Martin McGartland (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Jonathan Freeman
Müzik : Ben Mink
Yapım : 2008, İngiltere / Kanada , 117 dk.


Oyuncular Ben Kingsley (Fergus) , Jim Sturgess (Martin) , Kevin Zegers (Sean) , Natalie Press (Lara) , Rose McGowan (Grace) , Tom Collins (Mikey)

Konusu:1980′lerde Belfast’ta yaşayan Martin İngiliz Polisi tarafından IRA’ya sızmak ve İngiltere için istihbarat toplamakla görevlendirilir.
IRA’ya gönüllü olarak katılan ve faaliyetlerinde yer alan Martin, birkaç sene başarıyla bilgi sızdırsa da açığa çıktı gün, örgütün işkencelerine maruz kalmaktan kaçamaz.
Martin McGartland’ın otobiyografik romanından uyarlanan 50 Ölü Adam, kendisinin 1991′e kadar yaşadıklarını ele alıyor. IRA’nın elinden kurtulmayı başaran McGartland, bugün bile halen saklanan bir isim.

G-Force Dvix Filmi izle


Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: 3 Boyutlu , Aile , Aksiyon , Fantastik , Macera
Senaryo: Ted Elliott , Terry Rossio , Cormac Wibberley , Tim Firth , Hoyt Yeatman
Yapımcı: Jerry Bruckheimer , David P I James
Görüntü Yönetmeni: Bojan Bazelli
Görüntü Yönetmeni: Harry Gregson-Williams
Dağıtım: UIP Filmcilik
Filmin Websitesi: http://disney.go.com/disneypictures/gforce/
Süre: 1 saat 29 dk
Gösterim Tarihi: 18 Eylül 2009 (Türkiye)

Oyuncular: Bill Nighy , Kelli Garner , Will Arnett , Travis Davis , Mini Anden
Seslendirenler: Nicolas Cage , Penélope Cruz , Steve Buscemi , Sam Rockwell , Jon Favreau
Yönetmen: Hoyt Yeatman

İlk olarak, karakterleri çok sevimsiz bulunmaktadır. Bu tipik düz karakteri olan yukarıda karakter 'arzusu, nesnesel bir beylik siyah g-STA, gizemli yabancı, ve gıda beğenmektedir Jolly şişman adam's. Evet bu doğru, bu filmin fazlasıyla şişman adam, ben bir kez imkansız olan bir Feat sevimsiz yapar. Her ne kadar sevimsiz değil Zack Galifianakis (Alan Bu kalıntı olarak), çok sıkıcı olduğunu kim tüm Gine domuzu tren ajan oynamaktadır. Rağmen hiçbiri bu aktörler 'hatamdı, çok çalışmak az. Hangi sonraki noktaya bana getirir.

Ulvenatten Divx Film Online İzle

Yapım:2008 Norveç
imdb puanı :6.0
Tür: Aksiyon, Gerilim
Yönetmen: Kjell Sundvall
Senaryo: Tom Egeland Y
Süre:1 saat 30 dk

Cast: Ingar Helge Gimle ,Dejan Cukic ,Knut M. Damm ,Lars Arentz-hansen ,Stig Henrik Hoff

Çeçenistan ve Rusya ilişkileri konu alan bir rehine filmi. Norveç sinemasından en azından kötü sayılmayacak bir film izlenebilir.

The Young Victoria Divx Film İndir

Yönetmen: Jean-Marc Vallée.
Tür: Dram,Tarih,Romantik.
Oyuncular (ilk 5): Emily Blunt, Rupert Friend, Paul Bettany, Miranda Richardson, Jim Broadbent


Emily Blun, Rupert Friend, Jim Broadbent, Miranda Richardson, Mark Strong, Paul Bettany ve Thomas Kretschmann’in başlıca rollerde yer aldıkları, Jean-Marc Vallee’nin yönettiği 2009 yapımı The Young Victoria’nın tanıtım kareleriyle başbaşa bırakıyoruz sizleri. Filmde Prens Albert ile aşk yaşayan genç kraliçenin, eşini kaybettikten sonra mateme bürünmesi ve hayatının kalanı anlatılıyor.

Karanlığa Mahkum Divx Film İndir



Tür: Korku, Gerilim
Yönetmen: Steven Monroe
Oyuncular: Monica Keena, Jessica Stroup, Tarah Paige, Tim Thomerson, David Anders, Jeridan Frye, , Kelsey Barney, Chris Engen, Chelsea Cannell, Shane Bitney Crone, Christina Cellner, Eric Ladin, Justin Spraggins, Marisa Lauren

Konusu: Büyük babası ve büyük annesi ile büyütülmüş olan bir genç kız arkadaşlarıyla 21.ci yaş gününü kutlamak isterler ama o gün aynı zamanda annesinin öldüğü gündür.
Doğum gününde eğlencenin yerini kabus alır.Gizemli bir serüvenin içinde bulur genç kız kendini.

Deli Dumrul Kuşlar aleminde Filmini İndir

Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde, Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde izle, Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde fragman, Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde filmi fragman, Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde