26 Ağustos 2009 Çarşamba

Devlet Oyunlari Dublajli Divx İndir

Tür : Gerilim / Dram / Suç
Gösterim Tarihi : 17 Nisan 2009
Yönetmen : Kevin Macdonald
Senaryo : Paul Abbott , Matthew Michael Carnahan , Tony Gilroy , Billy Ray
Görüntü Yönetmeni : Rodrigo Prieto
Müzik : Alex Heffes
Yapım : 2009, ABD / İngiltere , 132 dk.
Oyuncular
Ben Affleck (Stephen Collins) , Russell Crowe (Cal McCaffrey) , Rachel McAdams (Della Frye) , Jason Bateman (Dominic Foy) , Robin Wright Penn (Anne Collins) , Helen Mirren (Cameron Lynne) , Jeff Daniels (George Fergus)
Amerikan Kongresi’nin yakışıklı, soğukkanlı ve temkinli üyesi Stephen Collins (Ben Affleck), bağlı olduğu siyasi partinin geleceğini temsil eder. Savunma harcamalarını denetleyen komitenin başkanlığı gibi bir görevi vardır. Yaklaşan başkanlık seçimleri için partisinde tüm gözler onun üzerine çevrilmiştir. Onun araştırma asistanının ve metresinin vahşice öldürülmesi üzerine o güne kadar derinlerde bir yerde gömülü duran sırlar birer birer ortaya çıkmaya başlar.
Araştırmacı gazeteci McCaffrey’nin (Russell Crowe) bu olaya ilgi duymasının iki sebebi vardır. Birincisi Collins onun eski arkadaşıdır, ikinci sebebi ise acımasız editörü Cameron Lynneâ��dan (Oscar ödüllü Helen Mirren) bu olayı araştırma görevi almıştır. Çaylak gazeteci partneri Della Frye (Rachel McAdams) ile birlikte katilin kimliği üzerindeki esrar perdesini kaldırmaya çalışan McAffrey, ülkenin güç dengelerini sarsacak bir komployu ortaya çıkartacak adımları atmaya başlar.
Sahte doktorların ve yozlaşmış zengin politikacıların var olduğu bir kentte çok önemli bir gerçeği öğrenecektir: Milyar dolarlar tehlikeye girmişse hiç kimsenin sadakati, güvenirliliği, sevgisi ve hayatı güvence altında değildir.

Insignificant Things BEdava DVD İZLE

IMDB Puanı:7.7/10
Yapım:2008 ~ İspanya, Meksika
Tür:Dram
Yönetmen:Andrea Martínez
Senaryo:Andrea Martínez
Yapımcı:Guillermo del Toro, Bertha Navarro, Luis De Val
Görüntü Yönetmeni:Josep M. Civit
Müzik:Jacobo Lieberman
Süre:1 saat 38 dk

Homeworld Divx Film İndir

Açıklama : Homeworld Divx indir
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Bilim Kurgu
Yönetmen:Phillip Hudson
Senaryo:Glen Settle, Phillip Hudson
Filmin Websitesi:www.homeworldthemovie.com
Süre:1 saat 44 dk

Ölümsüz Anlar Divx Film İndir

Tür : Dram
Yönetmen : Jan Troell
Senaryo : Jan Troell , Niklas RÃ¥dström
Görüntü Yönetmeni : Jan Troell , Mischa Gavrjusjov
Müzik : Matti Bye
Yapım : 2008, İsveç / Danimarka / Norveç / Finlandiya / Almanya , 131 dk.
Oyuncular
Maria Heiskanen (Maria Larsson) , Mikael Persbrandt (Sigfrid Larsson) , Jesper Christensen (Sebastian Pedersen) , Emil Jensen (Englund) , Ghita Nørby (Bayan Fagerdal) , Hans Henrik Clemensen (Bay Fagerdal) , Callin Öhrvall (Maja Larsson)
1900′lerin başında İsveç’teyiz. Halkın savaş ve yoksullukla boğuştuğu, sosyalist hareketlerin yavaş yavaş kendini göstermeye başladığı bir dönemde, işçi sınıfından bir ailenin yaşamlarına şahit oluyoruz.
Alkolik kocasının davranışlarından bunalan Maria, piyangodan kazandığı fotoğraf makinesini kullanmaya başlayınca, hayatının bir anlamı olduğunu yavaş yavaş keşfetmeye başlar. Tüm yaşadığı zorluklar arasında fotoğraf çekmek Maria için tutunabileceği ufak bir umut olmuştur.
İsveç’te sosyalist hareketlerin ortaya çıkmaya başladığı dönemi bir aile üzerinden başarılı bir şekilde anlatan Ölümsüz Anlar, kadının aile ve toplum içindeki yerine, işçi sınıfının yaşadığı politik ve ekonomik baskılar gibi konulara da değiniyor. Film, İsveç’in adayı olarak Oscar yarışına da gönderilmişti.

Gnaw Divx Film İndir

Yapım:2009 ~ İngiltere
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:Gregory Mandry
Senaryo:Michael Bell
Yapımcı:Rob Weston, Simon Sharp
Görüntü Yönetmeni:Tom Jenkins
Müzik:Mark Hill
Filmin Websitesi:www.gnaw-movie.com
Süre:1 saat 30 dk

The Fish Child Dixv Film İndir

izlesene film

Balık Çocuk - The Fish Child - 2009 - Türkçe Altyazılı

IMDB Puanı:6.4/10
Yapım:2009 ~ Arjantin, Fransa, İspanya
Tür:
Dram-Romantik-Gerilim

Yönetmen:Lucía Puenzo
Süre:1 saat 36 dk


My Daughter My Angel Divx Film İndir

melekler

Melek Kızım - My Daughter My Angel - 2007 - Türkçe Dublaj

Yapım :2007, Fransa
Tür :
Dram - Erotik

Yönetmen :Alexis Durand-brault
Senaryo :Pierre Szalowski, Pierre Szalowski (Kitap)
Oyuncular :Nicolas Canuel, Karine Vanasse, Lise Roy, Michael Cote, Dominique Leduc, Laurence Leboeuf, Christian Bégin, Pierre-luc Brillant, Serge Houde, Alain Fournier, Laurent Allaire, Hélène Florent, Patrick Baby, Steve Berthelotte, Rosalie Thouin
Süre :1 saat, 30 dk.

Nasıl Başlıcam bilmiyorum..bu filmi özellikle anne ve babaların izlemesini isterdim ki.. hayatta cocuklarının basına hersey gelebiliyor özellikle şu zaman kız cocuklarımız için oldukca tehlikeli kötü bi zamandır.. dediklerimi ancak filmi izlediginizde anlayabilirsiniz..

Wind Chill Divx Film İndir

movies

Ölümden Daha Soğuk - Wind Chill - 2007 - Türkçe Dublaj

Yapım :2007, ABD / İngiltere
Tür :
Gerilim

Yönetmen :Gregory Jacobs
Senaryo :Steven Katz, Joe Gangemi
Oyuncular :Martin Donovan, Emily Blunt, Ashton Holmes
Yapımcı :Steven Soderbergh, George Clooney, Ben Cosgrove, Graham Broadbent
Görüntü Yönetmeni :Dan Laustsen
Müzik :Clint Mansell
Süre :1 saat, 31 dk.
Gösterim Tarihi :27 Nisan 2007

Kung Fu Chefs - Gong Fu Chu Shen Divx İndir

kungfu sinema

Kung Fu Chefs - Gong Fu Chu Shen - 2009 - Türkçe Altyazılı

IMDb:5,4
Yapım:2009 ~ Çin
Tür:
Aksiyon, Komedi

Yönetmen:Wing Kin Yip
Senaryo:Eddie Chu, Cyrus Cheng, Joey Yuen, Po Wang, Simon Liu
Yapımcı:Sharon Yang Pan Pan, Jeremy Cheung
Görüntü Yönetmeni:Chi-kan Kwan
Müzik:Terry Tye Lee

Genetik Opera Divx Film İndir

Genetik Opera Yapım : 2008, ABD Tür : Fantastik / Korku Yönetmen : Darren Lynn Bousman Senaryo : Darren Smith, Terrance Zdunich Oyuncular : Paul Sorvino, Paris Hilton, Bill Moseley, Anthony Head, Alexa Vega Yapımcı : Mark Burg, Oren Koules, Daniel J. Heffner Görüntü Yönetmeni : Joseph White Müzik : Darren Smith, Terrance Zdunich Dağıtım : Fida Film Süre : 1 saat, 38 dk. Çok da uzak olmayan bir gelecekte, 2056 yılında, salgın birhastalık yüzünden tüm dünyadaki insanlarorganlarındaki bozukluklar nedeniyle perişandırlar. Bu trajik ortamdabir kurtarıcı gibi ortaya çıkan GeneCo adlı bio-teknolojişirketi belli bir ücret karşılığında organ nakilleri yapar. Ancaködemelerini aksatanlardan organları geri almak isteyen şirketinadamı “Repo Man” bu kişileri yakalamak için her anavcılık yapmaktadır. Ameliyat ve ağrı kesici ilaç bağımlılarınınyaşadığı ve cinayetin yasalar tarafından da onaylandığı birdünyada, genç bir kız da kendi ender hastalığınıntedavisini ve ailesinin gizemli geçmişi hakkında bilgi bulmayaçalışmaktadır. GeneCo’nun avcılık yaptığı dünyadayapayalnız olan kızın aradığı yanıtlara ulaşabileceği tek yer, herkestarafından çılgınca beklenen görkemli organizasyon“The Genetic Opera”dır.. http://www.sineshow.com/wp-content/uploads/genetik.jpg

Hafiza Divx Film İndir

Hafıza / Memory Gösterildiği Yıl: 2008 Filmin Türü: Gerilim / Korku Filmi Konusu:Ünlü bir psikiyatriste, günün birinde var olmayan şeyleri gördüğünü söyleyen bir kız gelir. Kız çocuğunun yara dolu vücudu için annesi suçlanır. Ancak daha sonra ortaya çıkan gerçekler karşısında herkes şaşıracak.. http://www.filmdiziseyret.net/a/hafizamemory.jpg

Unstable Fables Dublajli Divx Film İndir

Unstable Fables Animasyon Filmi Yapım :2008, ABD Tür :Animasyon Yönetmen :Howard E. Baker Senaryo :Tom Martin Seslendirenler :Chris Elwood, Steve Wilcox, Jenni Pulos Yapımcı :Kristin Dornig Müzik :Jim Lang Hepimizin bildiği meşhur tavşan kaplumbaga yarışı bitmiş aradan 15 sene gecmiştir. tavşan için intikam saati gelmiştir onurunu kurtarmak için kendi oglu ve kaplumbaganın kızıyla yapılacak yeni bir yarış organize eder kendinden emin kaplumbaga bu teklifi kabul edecektir fakat cocuklar babalarının arasındaki bu anlamsız rekabeti çok hoş karşılamıycaklar..
http://media.movieweb.com/prod/z/m/n/DVjCcmjq2Kvzmn_l.jpg

Kayip Sırlar Divx Film İndir

Kayıp Sırlar / Carolina Moon Tür : Dram / Gizem Yönetmen : Stephen Tolkin Yapım : 2007, ABD Süre : 92 dk. Oyuncular Claire Forlani, Oliver Hudson, Josie Davis, Jonathan Scarfe Jacqueline Bisset, Chad Willett, Shaun Johnston Korkunç geçmişinden kurtulmak isteyen bir kadının, yaşadığı kasabaya geri dönüşü. Tory (Claire Forlani) evine dönmenin kolay olmayacağını biliyordu. Bilinçaltına yaptığı bir gezi ile çocukluk arkadaşı Hope’un korkunç bir cinayet sonucu öldürülmesini hatırlamıştı ve bu olayı unutmak istemekteydi. Kısa bir süre sonra Tory, Hope’un ölümünün bir dizi cinayet zincirinin ilk halkası olduğunu ve o korkunç güne kadar cinayetlerin her yıl devam ettiğini fark eder. Daha da kötüsü, acaba psikopat katil sabırla onun dönmesini mi beklemektedir? Şimdi Tory’nin iki seçeneği vardır. Ya doğaüstü güçleriyle katili yakalamak ya da onun bir sonraki kurbanı olmak..
http://www.onlinesinemaizle.net/data/media/58/5af27680-bc74-442b-992b-68a7f6be862b.jpg

Me - N (Io e Napoleone ) Kaydet

IMDb:6,3 Yönetmen Paolo Virzì Senaryo Francesco Bruni Ernesto FerreroFurio Scarpelli Görüntü Yönetmeni Alessandro Pesci Müzik Juan Bardem Paolo Buonvino Yapım : 2006 Ülke : İspanya Fransa İtalya Tür : Komedi, Savaş Süre : 100 dakika Oyuncular ve Rolleri (İlk 5) Daniel Auteuil Napoleone Bonaparte Elio Germano Martino Papucci Monica Bellucci Baronessa Emilia Speziali Sabrina Impacciatore Diamantina Papucci Valerio Mastandrea Ferrante Papucci Konusu: Elba Adası 1814. Martino idealist, anti Napolyoncu,asil ve soylu Barones Emilye aşık genç bir öğretmendir.Genç adam kendini sürgündeki nefret ettiği İmparatora hizmet eden kütüphaneci olarak bulur ancak zamanla efsanenin arkasındaki gerçek Napolyon hakkında bilgi sahibi olmaya başlıyacaktır
http://www.z9z.org/vidresim/Napoleon-038-Me-N-Io-e-Napoleone-Altyazili.jpg

The Boat That Rocked Divx Film İndir

IMDb : 7,6 Yapım:2009 ~ Almanya, İngiltere
Tür:Dram, Komedi, Müzikal, Romantik
Yönetmen:Richard Curtis
Senaryo:Richard Curtis
Yapımcı:Tim Bevan, Eric Fellner, Richard Curtis, Hilary Bevan Jones
Görüntü Yönetmeni:Danny Cohen
Süre:2 saat 9 dk
Gösterim Tarihi: 19 Haziran 2009 (Türkiye) Konusu :Okuldan atılan Carl (Tom Sturridge), hayatında bir yön bulabilmesi için annesi tarafından büyükbabası Quentin’in (Bill Nighy) yanına gönderilir. Ancak Quentin, Kuzey Denizi’nin ortasından yayın yapan ve kadrosunun tamamı rock’n roll DJ’lerinden oluşan korsan radyo istasyonu Radio Rock’ın patronudur. Güzel bir komedi …Filmlere yorum yaparsanız seviniriz arkadaşlar.
http://www.zirzir.net/image/the-boat.jpg

Ölüm Meleği Divx Film İndir

EmiN Yapım:2009 ~ ABD, Pakistan Tür:Aksiyon, Gerilim, Suç Yönetmen:Paul Etheredge Senaryo:Ed Brubaker Görüntü Yönetmeni:Carl Herse
http://i26.tinypic.com/24g7u3p.jpg

The Informers Filmi Online İzle

IMDB:7,2 Yönetmen: Gregor Jordan Tür: Cinayet, Dram, Suç, Gerilim Ülke: USA,Germany Dil: English Slogan: Hırs İyidir. Sex Kolay. Gençlik Sonsuzdur…. Puan: 7.3/10 (1,158 oy) Süre: USA:98 min | Germany:100 dk Oyuncular (ilk 5): Billy Bob Thornton, Kim Basinger, Mickey Rourke, Winona Ryder, Jon Foster Konusu:Bret Easton Ellis’in romanından beyazperdeye uyarlanacak film birbirinden farklı yedi öyküyü anlatacak. 1980'lerde geçecek olan ‘The Informers ‘ın kahramanları bir film yapımcısı, onun karısı, metresi, bir Rock yıldızı, bir vampir ve bir çocuk hırsızı..
http://www.fragmanist.com/afis/b/the-informers.jpg