11 Kasım 2009 Çarşamba

Suluboya Divx Film İndir

12 yaşındaki Marco'nun hayalleri, hedefleri, babasının onu bir gün üç sokak ressamı ile tanıştırmasıyla bambaşka bir boyuta geçer…

Yalnızca üç ihtiyar ressam değildir Marco'yu büyüleye: Marco’nun hayatının merkezinde ressamların birlikte büyüttüğü 18 yaşındaki Lorella vardır. Lorella’nın Marco’ya resim dersi vermesiyle sürer bu ilişki… Marco bu güzel resim öğretmenine aşık olmuş sanatla birlikte aşkı da keşfetmeye başlamıştır.

Ama Marco'nun aşkı karşılıksızdır; Lorella suluboyayı küçümseyen bir sanat koleksiyoncusuna aşıktır. Marco ise geleceğin en büyük suluboya koleksiyoncusu olmak için bulduklarını biriktirir. Marco 30'lu yaşlarında koleksiyonunun kutularını açar. Yaşlıların geçmişini araştırır; buldukları hayatını değiştirecektir.

Bornova Bornova Divx Film İndir

Made in Europe ile dikkatleri üstünde toplayan İnan Temelkuran'dan işsizlik ve onun yarattığı halet-i ruhiye üzerine bir İzmir filmi...

http://film.com.tr/resim/filmler/bornovabornova/tepe.jpg

2012 Kaliteli Film İndir

Asırlar önce, Mayalılar bize takvimlerini bıraktılar. Üstelik bu takvimin bir son günü vardı ve bunun anlamı açıktı. O günden beri, astrologlar onu keşfettiler, numeroloji uzmanları kehanet için takvimden şifreler çıkardılar, jeologlar dünyanın o zaman vadesinin dolacağını söylediler ve hatta hükümet bilimcileri bile dünyayı 2012'de bekleyen devasa çaplı afeti yadsımadılar. Mayalılarla başlayan bir kehanet artık mercek altına alınmış, tartışılmış, didik didik edilmiş ve incelenmiş bulunuyor. 2012 geldiğinde bileceğiz ki, uyarıldık.

Maya takvimine göre dünyanın sonu 2012 yılında gelecektir. Bir grup bilimadamı kıyamet söylencesinin izini sürer ve Mayalar'ın haklı olduğunu görür.

Halk Düşmanlari Kaliteli Divx İndir


Bryan Burrough’un Türkiye’de yayınlanmayan Public Enemies: America’s Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI, 1933-43 (Halk Düşmanları: Amerika’nın En Büyük Suç Dalgası ve FBI’ın Doğuşu) adlı kitabından uyarlanan filmin Hollywood’un gerçek bir hikayeye en çok yaklaşan filmlerden birisi olarak değerlendiriliyor. Olaylar Amerika’nın Büyük Bunalım yıllarında gerçekleşir ve dönemin en ünlü suçluları ve yeni oluşan FBI arasında yaşananlar anlatılır. Temmuz ayında ülkemizde vizyona girmesi beklenen filmin başrollerinde iki sevilen isim Johnny Deep ve Christian Bale var.
http://www.imdb.com/title/tt1152836/
Tür : Dram / Suç
Gösterim Tarihi : 10 Temmuz 2009
Yönetmen : Michael Mann
Senaryo : Michael Mann , Ronan Bennett , Ann Biderman , Bryan Burrough (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Dante Spinotti
Müzik : Elliot Goldenthal
Yapım : 2009, ABD
Oyuncular
Johnny Depp (John Dillinger) , Christian Bale (Melvin Purvis) , Billy Crudup (J. Edgar Hoover) , Marion Cotillard (Billie Frechette) , Channing Tatum (Pretty Boy Floyd) , Leelee Sobieski (Polly Hamilton) , Emilie de Ravin (Anna Patzke)

Vavien -Engin Günaydinin Filmi İndir

Vavien -Engin Günaydı'nın Filmi

Vavien -Engin Günaydı’nın Filmi filmini izle, indirmeden hemen full tek link bedava fragman burhan altıntop internetten online,Vavien -Engin Günaydı’nın Filmi film ilze,film seyret

Poker Run - Türkçe Dublaj İndir

http://i37.tinypic.com/2motogg.jpg

İron Man 2 Divx Film İndir

http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics//poster_ironman-2.jpg

Türkler Çildirmış Olmali: Görev Afrika Divx Film İndri

Hollywood filmlerinde pek çok ünlü oyuncuya eşlik etmiş vahşi hayvanlar bu defa bizim oyuncularımızı terletecek.

En dikkat çekici özelliği Türkiye’nin ilk yerli filmi olan Çılgın Türkler Görev Somali filminin çekim mekânları Türkiye, Los Angeles ve Güney Afrika
hadi bakalım ümitliyim bu filmden.İnsallah her zamanki gibi hayal kırıklıgına ugramam.
http://2harf.com/resimler/41f8520turkler-cildirmis-olmali.jpeg

Türk Gibi Başla Alman Gibi Bitir Divx Film İndir

http://kanalkultur.com/de/images/stories/sanat/belgesel/turkgibibaslaalmangibibitir/turkgibibaslaalmangibibitir.jpg

Tinker Bell ve Kayıp Hazine Dublajli İndir

313okl4
Ekleyen : OceanGirL
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Aile, Animasyon, Fantastik
Yönetmen:Klay Hall
Senaryo:Evan Spiliotopoulos
Yapımcı:Sean Lurie
Müzik:Joel McNeely
Filmin Websitesi:www.disney.co.jp/movies/tbell
Süre:1 saat 21 dk
Gösterim Tarihi: 27 Ekim 2009 (ABD)

Türk Hamlesi Divx Film İndir

http://tdbfilm.com/resim/ns_Turkish_Gambit_01.jpg

KEfaret Divx Film İndir İzle

YeniVizyondakiFilmler_YeniVizyondaki_Filmler2


Sinemalar.com Puanı:8.0/10
IMDB Puanı:7.9/10
Yapım:2007 ~ Fransa, İngiltere
Tür:Dram, Romantik, Savaş
Yönetmen:Joe Wright
Senaryo:Christopher Hampton
Senaryo (Kitap):Ian McEwan
Yapımcı:Tim Bevan, Eric Fellner, Paul Webster
Görüntü Yönetmeni:Seamus McGarvey
Müzik:Dario Marianelli
Filmin Websitesi:www.atonementthemovie.co.uk
Süre:2 saat 10 dk
Gösterim Tarihi: 26 Ekim 2007 (Türkiye)
Konusu:1935 yazının en sıcak gününde, on üç yaşındaki Briony Tallis, ablası Cecilia’nın soyunup yazlık evlerinin bahçesindeki küçük havuza girdiğini görür. Tıpkı Cecilia gibi Cambridge’den yeni dönmüş olan çocukluk arkadaşı Robbie Turner de kızı gözlemektedir. O gün sona ermeden bu üç gencin hayatı bir daha düzelmemek üzere değişmiş olacaktır. Robbie ile Cecilia başlangıçta hayal bile etmedikleri bir sınırı aşacak ve küçük kızın hayal gücünün kurbanı olacaklardı. Başkalarına ait sırlara tanık olan Briony, bir suç işleyecek ve bu suçun kefaretini ödemek için ölene kadar çabalayacaktır. Booker Ödüllü yazar Ian McEwan’ın en yetkin kitabı olan Kefaret, edebiyat çevrelerinin alkışladığı bir başyapıt. Çocukluğu, aşkı, savaşı, İngiliz toplumunu ve sınıf ayrımını akıcı, etkileyici bir anlatımla sunarken utanç ve bağışlama, kefaret ve günahları hoşgörmenin güçlüğü üzerinde düşünmeye yöneltiyor.

Fifty Dead Men Walking (Türkçe Dublaj) İndir

2po31hh


Sinemalar.com Puanı:6.0/10
Yapım:2008 ~ İngiltere, Kanada
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Politik
Yönetmen:Kari Skogland
Senaryo:Kari Skogland
Senaryo (Kitap):Martin McGartland, Nicholas Davies
Yapımcı:Stephen Hegyes, Kari Skogland, Peter La Terriere
Görüntü Yönetmeni:Jonathan Freeman
Müzik:Ben Mink
Süre:1 saat 57 dk
Gösterim Tarihi: 10 Nisan 2009 (İngiltere)
Konusu:1980′lerde Belfast’ta yaşayan Martin İngiliz Polisi tarafından IRA’ya sızmak ve İngiltere için istihbarat toplamakla görevlendirilir.
IRA’ya gönüllü olarak katılan ve faaliyetlerinde yer alan Martin, birkaç sene başarıyla bilgi sızdırsa da açığa çıktı gün, örgütün işkencelerine maruz kalmaktan kaçamaz.
Martin McGartland’ın otobiyografik romanından uyarlanan 50 Ölü Adam, kendisinin 1991′e kadar yaşadıklarını ele alıyor. IRA’nın elinden kurtulmayı başaran McGartland, bugün bile halen saklanan bir isim.

Görünmez Hedef Divx Film indir

Tien Yeng Seng ve kendisi gibi öksüz altı arkadaşı, askeri eğitimlerini ve akabinde girdikleri sıcak çatışmalarla da stajlarını tamamladıktan sonra ordudan ayrılırlar. Yedi öksüz asker, kardeşlik yemini eder ve kendilerinin değimi ile bir aile, İnterpol’e göreyse bir çete kurarlar.Tien Yeng Seng ve kardeşlerinin yaptığı bir zırhlı araç soygunu, üç polis memurunun onları yakalamayı, hatta onlardan intikam almayı bir takıntı haline getirmesine yol açar. Dedektif Chun, soygunun yapıldığı caddedeki bir kuyumcuda nikah yüzüğü beğenmeye çalışan nişanlısını; çetenin kullandığı patlayıcılar yüzünden kaybeder ve intikam için and içer. Hong Kong’un en sert, en iyi ve en meşhur dedektiflerinden biri olan Wei, Zırhlı araç soygunundan sonra ekibi ile çeteyi tesadüfen durdurur. Fakat Dedektif Wei’de dahil olmak üzere ekibin tüm üyeleri çete mensublarından komalık oluncaya kadar dayak yer. Hatta Dedektif Wei, dayakla doymaz ve üstüne kurşun bile yer..Çömez bir polis memuru olan Ho, bir dedektif olan ağabeyini örnek almaktadır. Ancak ağabeyinden uzun zamandır haber alamamıştır. Buna rağmen ağabeyinin hayatta olduğuna, hala iyi bir polis olduğuna ve gizli görevine devam ettiğine inanmaktadır. Ancak üstleri Ho gibi düşünmemektedir. Ağabeyinin çete ile ilişkisinin olması, çetenin ise emniyetin bir numaralı gündemi halinegelmesi sonucu; Ho açığa alınır. Dedektif Chun ve Wei’de müfettişler gibi düşündüğünden; intikam alabilmek için; ayrı ayrı açığa alınan Ho’nun peşine düşecek ve çok geçmeden de çete ile tekrar karşı karşıya geleceklerdir.

Coco Chanel'den Önce Divx Film İndir

Yetimhanede başlayıp, kabare şarkıcılığına uzanan daha sonra da dünyanın en önemli modacısı olma yolunda ilerleyen, masal gibi bir hayat.


Gerçek adı Gabriella Chanel olan Coco Chanel'in Paris'e taşınmadan ve ünlü olmadan önceki yaşamından kesitleri sergileniyor.

Mezuniyet Divx Film indir

YAKIN DOSTLARI POLAT'IN BİR YIL ÖNCEKİ İNTİHARINI ATLATAMAYAN UMUT VE ARKADAŞLARI YILLARDIR BEKLEDİKLERİ MEZUNİYET GECESİNE HAZIRLANMAKTADIR.

AKIN POLAT'IN ÖLÜMÜNÜ ATLATAMAMIŞTIR VE BU YÜZDEN KIZ ARKADAŞI İPEK'TEN UZAKLAŞMIŞTIR,SARP LİSE SONRASI ASKERE GİTMEYE KARAR VERMİŞTİR ANCAK BU KARARI KIZ ARKADAŞI DENİZ İLE SORUNLAR DOĞURMUŞTUR,METİN'iN İSE TEK AMACI MEZUNİYET GECESİ KIZ ARKADAŞI İLE İLK DEFA BERABER OLABİLEKTİR.AYNI LİSEDE 'iNEK TAYFA' OLARAK BİLİNEN KEMAL,SERDAR,HALİL VE MURAT BERABER İZMİRDE OKUMAYA KARAR VERMİŞTİR,BU GECE ONLAR İÇİN HERKESE BİR VEDA AYNI ZAMANDA YILLARDIR AÇILAMADIKLARI KIZLARA,YAŞAYAMADIKLARI HEYECANLARI TATMA ŞANSIDIR.

OKULDA HİÇ ARKADAŞI OLMAYAN EFE İSE ABLASININ ZORUYLA BABASINDAN KAÇAR VE MEZUNİYET GECESİNE DOĞRU YOL ALIR.AYNI GECE DAHA FAKİR BİR MAHALLEDE SELİM AYKUT'U BABASININ ARABASINI ÇALMASI İÇİN ZORLAR VE AYKUT İÇİN HAYAL EDEMEYECEĞİI BİR GECE BAŞLAR.İŞİN İÇİNE CİNSELLİK,UYUŞTURUCU VE KAVGALARIN GİRMESİ İLE İŞ ÇOK GEÇMEDEN ÇIĞIRINDAN ÇIKAR.KADER BU GECE YİRMİ İKİ KİŞİNİN YOLLARINI DÖNÜŞÜ OLMAYAN BİR ŞEKİLDE BİRLEŞTİRECEKTİR.

Kiskanmak Dixv Fİlm İndir

Kıskanmak, 1930′larda Zonguldak’ta geçiyor. Film, çirkin olan Seniha’nın güzel yengesi Mükerrem’e karşı hissettiği kıskançlık duygusu üzerine kurulu. Filmde, bir adamın iki kadın arasındaki anlaşmazlık karşısında nasıl kalakaldığı da gözler önüne seriliyor.

Aşk Geliyorum Demez Online İzle

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/a/Ask-Geliyorum-Demez-1253702261.jpg
“Aşk Geliyorum Demez” filmi, Mahmutpaşa’da bir han esnafının hikayesini anlatır. Tolgahan Sayışman (Ali) handaki esnaflardan birinin oğludur. Ali, oldukça yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır. Bergüzar Korel (Gözde) ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır.

Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali’den Gözde’yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafında yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikaye başlar.

Yasak Bölge 9 Divx Film İndir

Yapımcılığını Peter Jackson’ın yaptığı ve yönetmen koltuğunda Neill Blomkamp‘ın bulunduğu District 9 (9. Bölge) bilim-kurgu tarzında bir yapım. Dünyamıza yaklaşık 30 yıl önce gelen uzaylılar Güney Afrika’da etrafı çevrili, sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı bir bölgede yaşamaya zorlanmaktadır. Multi National United isminde çok güçlü bir şirket bu uzaylıları çok zor şartlar altında adeta birer köle gibi çalıştırmaktadır. Ancak uzaylıların farklı bölgelere doğru yönelmeye başlamasıyla birlikte işler kontrolden çıkacaktır… Film – bir değişiklik olmazsa – ülkemizde 9 Ekim 2009 tarihinde gösterime girecek.

Aşk Geliyorum Demez Divx Film indir

Aşk Geliyorum Demez filmi, Mahmutpaşa'da bir han esnafının hikayesini anlatır. Ali handaki esnaflardan birinin oğludur. Ali, oldukça yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır. Bergüzar Korel ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır.

Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali'den Gözde'yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister.

Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafında yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikaye başlar.
http://foto.turk.net/sinema/filmimages/3646_1.jpg