18 Ağustos 2009 Salı

Terminatör 4: Kurtuluş (2009) Bedava DVD İndir


  • IMDB Puanı:7.0/10
  • Yapım:2009 ~ ABD, Almanya, İngiltere
  • Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Macera, Savaş
  • Yönetmen:McG
  • Senaryo:James Cameron, Michael Ferris, John Brancato, David C. Wilson
  • Yapımcı:Mario Kassar, Moritz Borman, Derek Anderson, Anjalika Mathur Nigam, Jeanne Allgood, James Middleton, Jeffrey Silver, Victor Kubicek
  • Görüntü Yönetmeni:Shane Hurlbut
  • Müzik:Danny Elfman
  • Dağıtım:Warner Bros
  • Filmin Websitesi:terminatorsalvation.warnerbros.com
  • Süre:1 saat 55 dk
  • Gösterim Tarihi:05 Haziran 2009 (Türkiye)

Oyuncular:

Christian Bale, Sam Worthington, Moon Bloodgood, Helena Bonham Carter

9 Songs sansürsüz izle

nine_songs_ver2
Ekleyen : OceanGirL
IMDB Puanı:5.0/10
Yapım:2004 ~ İngiltere
Tür:Dram, Erotik, Müzikal, Romantik
Yönetmen:Michael Winterbottom
Senaryo:Michael Winterbottom
Yapımcı:Andrew Eaton, Michael Winterbottom
Görüntü Yönetmeni:Marcel Zyskind
Süre:1 saat 11 dk
Konusu:Biri İngiliz biri Amerikalı iki sevgilinin 1 sene boyunca yaşadıkları müzik ve cinsellik ile dolu yoğun ilişkileri…

Autumn Divx Film İndir

ncgkuw-1
Ekleyen : OceanGirL
Yönetmen: Steven Rumbelow
Tür: Gerilim/Korku
Gösterim Tarihi : 2010 Amerika
Ülke: Kanada
Dil: İngilizce / Türkçe Altyazılı
Slogan: Sessizlik senin kurtarıcındır..
Konu: Korkunç bir virüs dakikada milyarlarca insanı öldürmektedir. Geride sağ kalan az kişi de bu olayın şok edici sonuçlarıyla karşı karşıya kalacaklardır..ancak bilmedikleri herşey git gide daha da kötü olacaktır..
Oyuncular (ilk 5): Dexter Fletcher, Dickon Tolson, Lana Kamenov, Anton Brejak, David Carradine

Banlieue 13 Ultimatum Türkçe Dublajli İndir

banlieue_13_ultimatum_poster_31

Cehenneme Bir Adim Dublajli İzle indir

f9m7tu
Ekleyen : OceanGirL
IMDb:7,4
Tür : Korku / Gerilim / Macera
Gösterim Tarihi : 21 Nisan 2006
Yönetmen : Neil Marshall
Senaryo : Neil Marshall
Görüntü Yönetmeni : Sam McCurdy
Müzik : David Julyan
Yapım : 2005, İngiltere , 99 dk.
Oyuncular Shauna Macdonald (Sarah) , Natalie Mendoza (Juno) , Alex Reid (Beth) , Saskia Mulder (Rebecca) , MyAnna Buring (Sam) , Nora-Jane Noone (Holly) , Oliver Milburn (Paul) , Molly Kayll (Jessica)
KONUSU Genç ve güzel altı maceracı kız arkadaş heyecan dolu bir tatil için bir araya gelirler. Planları da derin bir mağaraya iniş yapmaktır. Meraklı gözlerle inceledikleri mağarada büyük bir kayanın düşmesiyle çıkış yollları kapanır. Artık karanlıkta onları aydınlatan tek şey fenerlerindeki zayıf ışıklardır. Av bekleyen yeraltı dünyasının ev sahipleri en az başlarına gelen bu olay kadar korkunçtur.
Çıkış yolu arayan bayanlar arasındaki sırlar açığa çıktıkça gerilim de artar. Birbirlerine sırt dönmeleriyle kurtuluş yolunda artık herkes kendinden sorumludur.

Nisan Yağisi Divx Film Kaydet

070aprilshowers2009limiteddvdripxvid-vh-prod-7861
Ekleyen : OceanGirL
Yönetmen: Andrew Robinson
Yapım Yılı: 2009
Süre: 94 dakika
IMDB Puanı: 6.7 (47 Oy)
Dil: İngilizce
Ülke: Amerika
Türü: Dram/Duygusal
Oyuncular:Anna Adams Dominic Arellano Mark Arnold Tom Arnold Tyrone Beasley
Konusu: Gerçek olaylardan alınmıştır. Hayatta kalan birinin gözüyle aktarılmıştır. April Showers Okul Vahşetini gözler önüne serecektir…

The Bridge To Nowhere Divx Film İndir

Night at the Museum Battle of the Smithsonian Divx İndir

Kan Gölü Korku Filmi İndir

Bir grup gencin kendini kanıtlamak amacıyla şiddete başvurması sonucu altından kalkamayacakları bir haltlar işleyerek , paniklemeleri sonucu sadistleşirler.Bundan sonra çift ile aralarında kedi-fare kovalamaca oyunu başlar

Kiz Kardeşimin Hikayesi

Anna hasta değil; ama on üç yaşına dek sayısız ameliyat, nakil ve operasyon geçirdi, iğneler vuruldu. Hepsi ablası Kate'in çocukluğundan beri yakasını bırakmayan lösemiyle mücadele edebilmesi için. Kate ile tam doku uyumu olması için laboratuar ortamında genleri özel olarak seçilen özel üretim bir çocuk olan Anna, ablasına ilik verebilmesi için dünyaya getirilmişti - bu rolünü ve hayatını hiç sorgulamadı.. bugüne dek.

Pers Prensi: Zamanın Kumlari Divx Film İndir

Oyuncular

Jake Gyllenhaal (Prince Dastan) , Gemma Arterton (Tamina) , Ben Kingsley (Nizam) , Alfred Molina (Sheik Amar) , Toby Kebbell , Reece Ritchie
Haylaz bir prens olan Prens Dastan, istemeden de olsa gizemli bir prensesle güç birliği yapar. Birlikte, zamanı tersine çevirebilen Zamanın Kumları 'nı açığa çıkarabilecek ve sahibinin dünyaya hükmetmesini sağlayabilecek olan eski bir hançeri korumak üzere karanlık güçlere karşı bir yarış içine girerler.

Köstebek, Dört Nikah Bir Cenaze ve Harry Potter ve Ateş Kadehi'nden tanıdığımız Mike Newell'ın yönettiği Pers Prensi: Zamanın Kumları, Mayıs 2010'da sinemaseverlerle buluşacak.

Marakeş, Ouarzazate ve Erfoud, Fas'ta ve İngiltere'deki Pinewood Studios'daki büyük ölçekli bir platoda çekilen filmin yapımcısı olan Jerry Bruckheimer Films yapımları pek çok ödülün ve ödül adaylığının yanısıra, 41 kez Oscar ödülüne aday gösterilmiş ve 6 Oscar kazanmıştır. Ayrıca 23 kez Altın Küre'ye aday gösterilmiş ve dört kez ödül almışlardır.
http://beyazperde.mynet.com/images/film/4875-p-a.gif

Not Defteri Filmi Divx İzle


TUR : Romantik / Dram
YONETMEN : Nick Cassavetes
SENARYO : Jan Sardi, Jeremy Leven, Nicholas Sparks, Nicholas Sparks (Kitap)
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ : Robert Fraisse
MUZİK : Aaron Zigman, Glenn Miller, Duke Ellington, Billie Holiday, Dave Ringle, Benny Goodman
GOSTERİM TARİHİ : 25 Haziran 2004
YAPIM : 2004, ABD
SURE : 123 Dk ..


Oyuncular : James Marsden, Ryan Gosling, Sam Shepard, Joan Allen, Rachel McAdams, James Garner, Gena Rowlands, Chuck Pacheco, Kevin Connolly, Jennifer Echols, Ed Grady, Starletta Dupois, Tim Ivey, Rebecca Koon, Riley Novak, Kweli Leapart, Renée Amber, Anthony-michael Q. Thomas, Patricia Buckley-moss, Jonathan Dickson, Michael L. Nesbitt, Meredith Zealy, Deborah Hobart, Sherril M. Turner, Sasha Azevedo, Robert Ivey, Sandra W. Van Natta, Daniel Chamblin, Barbara Weetman, Jude Kitchens, Cullen Moss, Pat Leonard, James Middleton, Frederick Bingham, Bradley D. Capshaw, James Scott Deaton, Eve Kagan, Erin Guzowski, Stephanie Wheeler, John Cundari, Hugh Robertson, Robert Washington

Sararmış bir not defterinden anlatılan ve yıllar önceden kopup gelen bir aşk hikayesi. 40'lı yıllarda ABD, Kuzey Karolayna'daki sahil kasabası Seabrook'a genç bir kız gelir. Ailesiyle geçireceği sakin bir yazı hayal eden Allie bir karnavalda tanıştığı Noah'la yakınlaşır. Noah kızı gördüğü anda hayatını birleştirmesi gereken insan olduğunu anlar.
Genç kız zengin bir ailen geldiği ve delikanlı da değirmende çalışan bir işçi olduğu halde geleceği hiç düşünmeden rüya gibi bir yaz geçirirler ve iyice aşık olurlar. II. Dünya Savaşı'nın kızıştığı bir dönemde hayat, aşıkları ayırıverir. Sevdiği kızı aklından hiç çıkarmamış olan Noah savaştan döner. Oysa Allie gönüllü olarak çalıştığı bir askeri hastanede tanıştığı Lon ile evlenmek üzeredir ..

Dead Like Me: Life After Death Divx Film İndir


Yapım: 2009 – ABD
Tür: Fantastik – Komedi
Yönetmen: Stephen Herek
Senaryo: Stephen Godchaux, John Masius
Yapımcı: Sara Berrisford, Irene Litinsky, Hudson Hickman
Görüntü Yönetmeni: Richard Marvin
Süre: 87 dk.

Oyuncular: Madeleine Barbeau, Tyrone Benskin, Callum Blue, Justin Bradley, Cindy Busby, Jade Carpenter, Henry Ian Cusick, Crystal Dahl, Susan Glover, Jasmine Guy Saftrik Sofer, yeni baş meleği Cameron Kane üstlenir.kurnaz bir işadamı. Kaos ensues ve Papatya en kötü ve Mason olan yeni içime başlayarak ortaya çıkar.George ve Reggie yeni arkadaşları ile yeniden iletişime geçerler.

Zebra Lounge Sansürsüz Divx İndir

http://tf.org/images/covers/ZebraLounge-2008-free-tf.org.jpg
Konusu: Alan ve Wendy Barnet cinsel hayatlarına renk vermek istemektedirler. Bunun üzerine evli çiftlerin cinsel ilişki için eş değiştirmesiyle ilgilenen bir dergiye reklam verirler. Ellerine geçen birçok cevabı inceledikten sonra kendilerinin içinde bulunduğu duruma en çok uyan çift olan Jack ve Louise Bauer ile bir buluşma ayarlarlar. Bir kaç eş değiştirme buluşmasından sonra Barnet çifti yine eski hallerine, tek eşliğe geri dönmeye karar verirler. Ancak Baurerler neyazıkki henüz bu duruma hazır değildir...

Acemi Öğrenci Avci Öğretmen Filmi Divx İzle

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen afiş, Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen filmi

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen afiş, Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen filmi