5 Ekim 2009 Pazartesi

Away We Go | 2009 Divx Fİlm İndir

Tür : Komedi / Dram
Yönetmen : Sam Mendes
Senaryo : Dave Eggers , Vendela Vida
Görüntü Yönetmeni : Ellen Kuras
Müzik : Alex Murdoch
Yapım : 2009, ABD / İngiltere , 98 dk.
Oyuncular : John Krasinski (Burt Farlander) , Maya Rudolph (Verona De Tessant) , Carmen Ejogo (Grace De Tessant) , Catherine O’Hara (Gloria Farlander) , Jeff Daniels (Jerry Farlander) , Allison Janney (Lily)

Imagine That Eddie Muphy


Tür : Fantastik / Dram / Komedi
Gösterim Tarihi : 2 Ekim 2009
Yönetmen : Karey Kirkpatrick
Senaryo : Ed Solomon , Chris Matheson
Görüntü Yönetmeni : John Lindley
Müzik : Mark Mancina
Yapım : 2009, ABD / Almanya , 107 dk.
Oyuncular : Eddie Murphy (Evan) , Bobb’e J. Thompson (The Kid) , Thomas Haden Church (Whitefeather) , Nicole Ari Parker , James Patrick Stuart (Mr. Pratt) , Ronny Cox , Talen Ruth Riley (Ella)

The Brothers Bloom Divx Film İndir

http://www.xmanster.net/wp-content/uploads/2009/10/bloom.jpg

Winged Creatures AKA Divx Fİlm İndir

http://www.xmanster.net/wp-content/uploads/2009/10/frag.jpg

Metal Gear Solid Philanthropy Divx Film İndir

Metal Gear Solid Philanthropy 2009

Metal Gear Solid Philanthropy 2009 filmini izle, online hemen full tek link indirmeden hemen sinema internetten canlı,Metal Gear Solid Philanthropy 2009 film izle film seyret

Yapım:2009 ~ ABD, Japonya
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu
Yönetmen:Kurt Wimmer
Senaryo:Hideo Kojima, David Hayter
TÜR : Aksiyon - Macera - Bilim-Kurgu

Ölümcül Deney 4 DVDRip İndir

yeni filmler

Ölümcül Deney 4 – Resident Evil 4

Yapım:2010 ~ ABD,Almanya,İngiltere,Japonya
Tür
3 Boyutlu, Aksiyon,Bilim Kurgu,Gerilim,Korku
Yönetmen:Paul W.S. Anderson
Senaryo:Paul W.S. Anderson
Yapımcı:Paul W.S. Anderson, Jeremy Bolt, Greg Stechman, Don Carmody

Filmin kadrosu tek kelime ile harika ama her kafadan bi ses çıkıyor, yani kadro gerçekmi yalanmı belli değil, ama sabırsızlıkla beklenen bu serinin sonu müthiş olacak gibi duruyor vizyona 2010 yılında çıkacağı açıklanan film tam bir bomba etkisi yaratacak türden. Milla Jovovich` in performansını önceki serilerde görmüşsünüzdür, zaten filmin en etkili ismi tek başına savaşan bir bayan şahin :)

Efsane Geri Dönüyor DVDRip İndir İzle

http://i37.tinypic.com/2dwdmqd.jpg

Bir zamanlar tüm evrenin yöneticisi olan Mata Nui, bir gün bedeninden atılır ve kendini uzak ve ıssız bir gezegen olan Bara Magna’da bulur. İstemeden karıştığı bir Glatorian savaşını kazandıktan sonra gezegenin yerlileri olan Agori köyü sakinleri Mata Nui’den düşmanları Skrall ve Kemik Avcıları kabilesini yenmek konusunda yardım isterler. Yeni dostlarına yardım etmek için çalışmaya başlayan Mata Nui, öte yandan da vücuduna dönüp onu vücudundan süren kötü güçlerden intikam almanın yollarını aramaktadır… Ancak Kemik Avcıları kabilesiyle mücadele ederken ortaya çıkan sırlar maceranın bütün gidişatını değiştirecektir…

Son Veda Divx Film İndir

Çello çaldığı orkestra dağıldığında, Daigo KOBAYASHI (Masahiro Motoki) müzik kariyerine veda eder ve karısı Mika (Ryoko Hirosue) ile kuzeydoğudaki Yamagata Bölgesi’ndeki memleketine döner. İyi iş koşulları sunan bir ‘yardımcı aranıyor’ ilanı görür. Turizm acentesi olduğunu varsayarak görüşmeye gittiği ofisin arka duvarına yeni tabutlar dizilmiştir. Şirketin sahibi olan Sasaki (Tsutomu Yamazaki), Daigo’nun özgeçmişine şöyle bir bakarak işe alır. Bu noktada Daigo şirketin tam olarak ne iş yaptığını sorar ve iş tanımında cesetlerin yakılmadan önce törensel olarak ‘tabutlanmasının’ yer aldığını öğrenir. Tereddüt eder ancak Sasaki işi alması için onu zorlayınca kabul eder ve Mika’ya işe ‘törenlerin’ dahil olduğunu söyler. Bu şekilde Yamagata’da Hirano civarında Sasaki’yle yolculuk etmeye başlar.

Aci Divx Film İndir

http://img.sinemalar.com/images/sanatci/Erol-Demiroz.jpgŞan’ın “bu öyküyü muBir dede ile torunun yürekleri burkan hikayesini anlatan film Erzincan’ın, iki bin metre yüksekliğindeki bir dağ köyünde kış şartlarından dolayı güçlükle çekildi.tlaka paylaşmam gerekiyordu, bu filmi izleyen herkes hayatından kesitler bulacak ” dediği ‘Acı’nın başrollerini Bursa ve Erzurum Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Nesrin Cavadzade ile ’Sürü’ filminin unutulmaz ağabeyi Erol Demiröz paylaşıyor.

Ölümcül Tuzak Divx Film İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/t/The-Hurt-Locker-1254383461.jpgHerkesin potansiyel düşman ve her objenin de ölümcül bomba olduğu Irak'ta, elit askerler dünyanın en zor görevlerinden birinde yer alır. Sıcak savaşın ortasında bombaları imha etmekle yükümlüdürler.

Takım lideri William James, hem bu yaygın bombalardan hem de psikolojik ve duygusal etkilenmelerle uğraşmaktadır. James'in iki askeri kendini cürretkarca savaşın ortasına atar. James ise ölümü aldırmadığı için askerlerine yardıma gider. Yeni vahşi liderini korumaya çabalayan adamlar, şehri kaosa sürekler.

Karanliktakiler DVDRip İndir Online İzle

http://img.sinemalar.com/images/ss_kucuk/41539/Karanliktakiler-5.jpgEgemen (Erdem Akakçe) 30’lu yaşlarını aşmış, bir reklam ajansında ofis boy olarak çalışan ve ilerleyen yaşına rağmen annesi Gülseren (Meral Çetinkaya) ile aynı evde yaşamak zorunda olan genç bir adamdır. Annesinin zihinsel kararmalarıyla geçen bir hayat Egemen için, evlerinin içine gizlenmiş, belki de sadece onlar için hazırlanmış ufak bir cehennem gibidir.

Kampüste Çiplak Ayaklar Online Film İzle

Şiva hindu dininde bir tanrıdır. anlamı koruyan , gözetendir.Şiva şizofren bir kızın hayalidir.
O değişirken " Deniz " karakteri doğar. o değişirken çevresini de değiştirir..Türkiyedeki gençlerin özgür ve modern,kültürlü olduklarını ısrarla anlatan bir filmdir..Asla tam komedi değildir..
http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/k/Kampuste-Ciplak-Ayaklar-1252581677.jpg

Oyuncu Online İzle

Yönetmenliğini Mark Neveldine ve Brian Taylor‘ın üstlendiği Gamer bilim-kurgu/aksiyon türünde bir yapım. Başrollerde Gerard Butler, Michael C. Hall, Kyra Sedgwick, Milo Ventimiglia, Alison Lohman, John Leguizamo ve LudacrisSlayers” adında çok oyunculu bir oyun platformu kurulmuştur. Oyuncular hükümlülerden seçilmektedir. 30 oyundan sağ olarak çıkan oyunculara özgürlük vaat edilmektedir. Bu oyunun yıldız oyuncusu Kable (Gerard Butler) bir taraftan özgürlüğünü kazanmak için bu ölümcül oyunda mücadele verirken bir taraftan da oyunun yaratıcısı olan Ken Castle’ı (Michael C. Hall) devirmek istemektedir. Fakat bu hiç de kolay olmayacaktır… bulunuyor. Filmin konusunu kısaca özetlersek; gelecekte insanların diğer insanları kontrol edebildiği “

Matrak Adamlar Online İzle

Ünlü bir stand-up ustası olan George Simmons, kan dolaşımındaki bir sorun nedeniyle ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrenir. George'un bir yıldan az ömrü kalmıştır. Ira ise ümit vaadeden ve George'u örnek alan bir stand-up komedyenidir. Ira ve George günün birinde aynı klüpte sahne alırlar. Ira'nın yeteneğini fark eden George, onu asistanı olması için ikna eder. Ira’nın hayatına girmesi ile George bir çalışandan çok, bir arkadaş edinmiştir.
http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/f/Funny-People.jpg