4 Temmuz 2009 Cumartesi

Zaman Yolcusunun Karısı Filmini Divx İndir

http://beyazperde.mynet.com/images/film/4821-time-b.gif

Tür : Dram / Romantik / Bilim Kurgu
Yönetmen : Robert Schwentke
Senaryo : Bruce Joel Rubin , Audrey Niffenegger (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Florian Ballhaus
Müzik : Mychael Danna
Yapım : 2009, ABD

Oyuncular

Rachel McAdams (Clare Abshire) , Eric Bana (Henry DeTamble) , Ron Livingston (Gomez) , Brooklynn Proulx (Genç Clare) , Arliss Howard (Richard DeTamble) , Hailey McCann (Alba) , Stephen Tobolowsky (Dr. David Kendrick) , Alex Ferris (Genç Henry)
Maceracı ruhlu Henry DeTamble'ın çok nadir rastlanan genetik bir bozukluğu vardır. Henry, istem dışı kendi hayatının farklı dönemlerine seyahat edebilmektedir. Bu farklı zamanlara yaptığı yolculukların birinde gelecekte eşi olacak 6 yaşındaki Clare Abshire ile tanışır.

Ressam olan Clare, yıllar sonra tekrar karşılaştıklarında uzun süredir beklediği Henry ile evlenir. Başta Henry'nin aniden ortadan kaybolmalarının üstesinden gelebileceğini düşünen Clare giderek yalnız kalmaya başladıkça aşkını da sınamak zorunda kalacaktır.

Audrey Niffenegger'ın çok satan bilim-kurgu romanından beyazperdeye uyarlanan Zaman Yolcusunun Karısı, Rachel McAdams ve Eric Bana gibi başarılı isimleri bir araya getiriyor.

Year One Divx İndir İzle

http://beyazperde.mynet.com/images/film/4822-yearo-a.gif

Tür : Macera / Komedi
Yönetmen : Harold Ramis
Senaryo : Harold Ramis , Gene Stupnitsky , Lee Eisenberg , Harold Ramis (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Alar Kivilo
Müzik : Theodore Shapiro
Yapım : 2009, ABD , 97 dk.

Oyuncular

Jack Black (Zed) , Michael Cera (Oh) , Oliver Platt (High Priest) , David Cross (Cain) , Christopher Mintz-Plasse (Isaac) , Vinnie Jones (Sargon)
Atalarınızla tanışın!

İki tembel avcı-toplayıcı olan Zed ve Oh, köylerinden kovulunca onlar da antik dünyada epik bir yolculuğa çıkarlar.

İlkel çağlarda geçen bir yol komedisi olan Year One , vizyona girdiği ilk hafta Box Office Us 'te 4. sırada yerini aldı.

My Sister's Keeper DVDRip İndir



Tür : Dram
Yönetmen : Nick Cassavetes
Senaryo : Jeremy Leven , Nick Cassavetes , Jodi Picoult (Kitap)
Müzik : Aaron Zigman , Caleb Deschanel
Yapım : 2009, ABD , 109 dk.

Oyuncular

Abigail Breslin (Andromeda ’Anna’ Fitzgerald) , Walter Raney (Pawn Shop Proprietor) , Sofia Vassilieva (Kate Fitzgerald) , Cameron Diaz (Sara Fitzgerald) , Heather Wahlquist (Aunt Kelly) , Jason Patric (Brian Fitzgerald) , Evan Ellingson (Jesse Fitzgerald) , Alec Baldwin (Campbell Alexander)
Sara ve Brian Fitzgerald kızları Kate'in lösemi olduğunu öğrenirler. Çocuklarının sadece bir kaç yıl ömrü kalmıştır. Bunun üzerine çift Kate'e donör olması için Anna adında bir bebek sahibi daha olur.

İlk yaptıkları şey Anna'nın göbek bağından alınan kanı kullanmak olur. Yıllar geçtikten sonra artık Anna'dan Kate'e kemik iliği nakli yapılması gerekmektedir. 11 yaşındaysa, Kate'in böbrek nakline de ihtiyacı vardır.

Bu olanların üzerine Anna, ailesinin onu bu amaçla kullanmasından dolayı onlara dava açar. Bu karar tüm aileyi parçalamıştır, çünkü Kate'e böbrek nakli yapılmazsa ölecektir.

My Life in Ruins Divx Film İndir İzle

http://beyazperde.mynet.com/images/film/4806-ruin-a.gifTür : Komedi
Yönetmen : Donald Petrie
Senaryo : Mike Reiss
Görüntü Yönetmeni : Jose Luis Alcaine
Müzik : David Newman
Yapım : 2009, ABD / İspanya , 95 dk.

Oyuncular

Nia Vardalos (Georgia) , Richard Dreyfuss (Irv) , Alexis Georgoulis (Poupi) , Alistair McGowan (Nico) , Harland Williams (Big Al) , Rachel Dratch (Kim)
Georgia, Yunanistan çevresinde rehberlik yapan bir Yunan Amerikan turist rehberidir. Bu görevinde, topluma pek de uymayan birbirinden çok farklı tiplerden oluşan ve kültür ve tarih öğrenmek yerine T-shirt almayı yeğleyen bir grup turiste rehberlik ediyordur.

Bu kişilik ve kültür farklılıkları karmaşasında, hiçbir şey yolunda gitmiyordur. Fakat bir gün gruptan Irv Gordon, Georgia'ya nasıl eğleneceğini ve onun aşkı bulabileceği en son insan olarak gördüğü kişiye dikkatlice bakması gerektiğini gösterir. Georgia ve turun otobüs şoförü birlikte gerçek aşkı bulacaklardır.

Kalbinin Sesini Dinle/My Big Fat Greek Wedding 'in yıldızı, sonunda Yunanistan'a gidiyor.

Metrodan Kaçış Divx Film İndir Kaydet

http://beyazperde.mynet.com/images/film/4812-123-a.gif Tür : Gerilim / Dram / Gizem
Gösterim Tarihi : 31 Temmuz 2009
Yönetmen : Tony Scott
Senaryo : Brian Helgeland , John Godey (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Tobias A. Schliessler
Müzik : Harry Gregson-Williams
Yapım : 2009, ABD / İngiltere , 106 dk.

Oyuncular

Denzel Washington (Walter Garber) , John Travolta (Ryder) , Luis Guzman (Phil Ramos) , Victor Gojcaj (Bashkim) , John Turturro (Camonetti) , James Gandolfini (Mayor)
Bir adam New York Şehir metrosunu silahla zabdeder. Yolcuları rehin alır ve onları ancak fidye karşılığında serbest bırakacaktır.

Bu olaylar güvenlik şefi Walter Garbe'ın gününü alt üst eder ve onu suçun arkasındaki ustaca planla yüzleşmek zorunda kalır.

Denzel Washington ve John Travolta'nın başrollerinde olduğu film, vizyona girdiği ilk hafta Box Office US 'te üçüncü sırada yerini aldı.

Land of the Lost Divx İndir İzle

http://beyazperde.mynet.com/images/film/4805-land-a.gif

Tür : Bilim Kurgu / Komedi / Macera
Gösterim Tarihi : 24 Temmuz 2009
Yaş Sınırı : 13+
Yönetmen : Brad Silberling
Senaryo : Chris Henchy , Dennis McNicholas , Sid Krofft , Marty Krofft
Görüntü Yönetmeni : Dion Beebe
Müzik : Michael Giacchino
Yapım : 2009, ABD , 93 dk.

Oyuncular

Will Ferrell (Dr. Rick Marshall) , Anna Friel (Holly Cantrell) , Danny McBride (Will Stanton) , Jorma Taccone (Cha-Ka) , John Boylan (Enik) , Matt Lauer (Kendisi)
Dr. Rick Marshall son serüveninde, uzay- zaman kasırgasının içine araştırma asistanı Holly Cantrell ve dar kafalı Will Stanton ile birlikte çekilir.

Bu alternatif evrende, bu üçlü Chaka adında bir eski zaman insanıyla arkadaş olurlar. Chaka dinazor ve diğer fantastik yaratıkların bulunduğu bu dünyada onlara yol gösterecek tek kişidir.

Acaba bu üçlü bizim dünyamıza geri dönebilecek ve Dr. Rick Marshall bu keşfiyle sıfırdan bir kahramana dönüşebilecek midir?