6 Temmuz 2009 Pazartesi

Kurt Filmi Divx İndir İzle

Tür : Dram / Fantastik / Gerilim
Yönetmen : Mike Nichols
Senaryo : Jim Harrison , Wesley Strick
Görüntü Yönetmeni : Giuseppe Rotunno
Müzik : Ennio Morricone
Yapım : 1994, ABD , 125 dk.

Oyuncular

Jack Nicholson (Will Randall) , Michelle Pfeiffer (Laura Alden) , James Spader (Stewart Swinton) , Kate Nelligan (Charlotte Randall) , Richard Jenkins (Dedektif Bridger) , Christopher Plummer (Raymond Alden) , Dame Eileen Atkins (Mary) , David Hyde Pierce (Roy)
Yayıncı Will Randall, giderek yaşlanmakta olan pasif bir adamdır. Genç ve daha başarılı bir adam çalıştığı yerde işe girince Randall kendini tehdit altında hissetmeye başlar.

Bu sıralarda geçirdiği bir kaza sonucu bir kurt tarafından ısırılır. Isırılmanın ardından giderek saldırganlaşmaya, daha agresif ve aktif bir adam haline gelen Randall iş yerinde patronun kızı Laura'yla tanışır. Laura yavaş yavaş bu adama aşık olmakta, neler yaşadığını öğrenememesine rağmen Randall'a yardım etmeye çalışmaktadır. Ancak giderek kurt adama dönüşen Randall'ın kendisi için oluşturduğu tehditten habersizdir.

Jim Harrison ve Wesley Stick’in Randall'ın fiziksel değişimi olduğu kadar psikolojik değişimlerine de odaklanan senaryosu Mike Nichols'un yönetmenliğiyle ve oyuncuları Jack Nicholson ile Michelle Pfeiffer'ın başarılı performanslarıyla birleşince ortaya izlemesi keyifli bir yapım çıkıyor.
http://beyazperde.mynet.com/images/film/4803-wolf-b.gif

Güzel Bir Gün Film İndir İzle Divx

Tür : Romantik / Komedi
Yönetmen : Michael Hoffman
Senaryo : Terrel Seltzer , Ellen Simon
Görüntü Yönetmeni : Oliver Stapleton
Müzik : James Newton Howard
Yapım : 1996, ABD , 108 dk.

Oyuncular

Michelle Pfeiffer (Melanie Parker) , George Clooney (Jack Taylor) , Mae Whitman (Maggie Taylor) , Alex D. Linz (Sammy Parker) , Charles Durning (Lew) , Amanda Peet (Celia)
Melanie Parks eşinden boşanmış, oğlu Sammy'le ilgilenen bekar bir kadındır. Jack Taylor ise gazetecidir. Yeni evlenmiş olan eski eşi kızları Maggie'yi bir haftalığına Jack'e bırakmıştır.

İkisi de çok önemli işlerinin olduğu bir gün çocuklarının okul gezisini kaçırırlar. İki çocuk da tam da böyle önemli bir günde başlarına kalınca ikili tüm gün boyunca çocukları birbirlerinin sorumluluğuna bırakarak günü atlatmaya karar verirler. Zaman geçip sokaklar kalabalıklaştıkça bu planın tahmin ettikleri kadar kolay olmayacağının farkına varırlar.

Güzel Bir Gün, George Clooney ve Michelle Pfeiffer'ın başrollerini paylaştıkları temponun hiç düşmediği eğlenceli bir romantik komedi.

İçimizdeki Düşman Filmi Kaliteli İndir

Tür : Dram / Savaş / Tarihi
Gösterim Tarihi : 3 Temmuz 2009
Yönetmen : Florent Emilio Siri
Senaryo : Florent Emilio Siri , Patrick Rotman , Patrick Rotman
Görüntü Yönetmeni : Giovanni Fiore Coltellacci
Müzik : Alexandre Desplat
Yapım : 2007, Fransa , 111 dk.

Oyuncular

Benoît Magimel (Lieutenant Terrien) , Albert Dupontel (Sergent Dougnac) , Aurélien Recoing (Commandant Vesoul) , Marc Barbé (Capitaine Berthaut) , Eric Savin (Le sergent tortionnaire) , Mohamed Fellag (Idir Danoun) , Lounès Tazairt (Saïd)
Cezayir, 1959…Askeri operasyonlar yoğunlaşmaktadır. Kabil’in yüksek dağlarında yaşanan savaş sırasında Fransız ordusunda bir bölüğün komutanı öldürülür.

Bunun üzerine idealist Teğmen Terrien, bölüğün başına getirilir. Bu bölükte hayattan ümidini kesmiş Çavuş Dougnac ile tanışır. Aralarındaki farklar ve içindeki bulundukları savaş ortamının zorlukları bu iki adamın da kişiliklerini sınayacaktır. İsimsiz bir savaşta kaybolmuş bu iki adam, aslında en büyük düşmanın kendileri olduklarını fark edeceklerdir.

Film Fransa'nın 1999 yılında sadece bir savaş olarak nitelendirdiği, eski Fransız sömürgesi Cezayir içinse bir özgürlük savaşı olan savaş sırasında gerçekte tam olarak neler yaşandığını çarpıcı biçimde gözler önüne seriyor.
http://beyazperde.mynet.com/images/film/4824-postk-a.gif

İki Dil Bir Bavul Divx Film İndir

Tür :
Yönetmen : Orhan Eskiköy Özgür Doğan
Senaryo : Orhan Eskiköy
Görüntü Yönetmeni : Orhan Eskiköy
Yapım : 2008, Türkiye , 81 dk.

Oyuncular

Emre Aydın

Türk öğretmenin, uzak bir Kürt köyündeki bir yılı. Öğretmen Kürtçe bilmez, çocuklar Türkçe. Öğretmen ilk kez gördüğü bu coğrafyada, bir yılını çocuklara Türkçe öğretmekle geçirir. Bir yılın sonunda çocuklar Türkçe öğrenebilecekler mi?

İki Dil Bir Bavul, üniversiteden yeni mezun olmuş ve uzak bir Kürt köyüne atanmış Türk öğretmenin bir yılını, onun okula yeni başlayan ve Türkçe bilmeyen çocuklarla yaşadıklarını anlatır.

Bir yıl boyunca öğretmenin farklı bir topluluk ve kültür içindeki yalnızlığına, çocuklar ve köylülerle yaşadığı iletişim problemine, çocuklardaki değişime tanık oluruz. Bu süreç boyunca öğretmen ve çocuklar birbirlerini yavaş yavaş tanımaya ve anlamaya başlarlar.

16. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin ödül töreni esnasında Nuri Bilge Ceylan'ın Türk izleyicisine izlemesini şiddetle tavsiye ettiği film, SİYAD Ödülü ve Jüri Yılmaz Güney Özel Ödülü'nün de sahibi oldu.

Sebastian's Voodoo Filmi Divx İndir

http://beyazperde.mynet.com/images/film/4831-voodoo-b.gif

Tür : Animasyon / Kısa Film
Yönetmen : Joaquin Baldwin
Senaryo : Joaquin Baldwin
Müzik : Nick Fevola
Yapım : 2008, ABD , 4 dk.
Bir vudu bebeği arkadaşlarını iğnelenmekten kurtarmalıdır. Fakat bunu yapmak büyük bir fedakarlık gerektirmektedir.

Kırkı aşkın festivalden ödülle dönen film, kariyerinin henüz başında olan Joaquin Baldwin'in bir önceki filmi olan Papiroflexia'dan aşağı kalmayarak yönetmenin başarısını bir kez daha kanıtladı.

Kızıl Uçurum DvdRip İndir

http://beyazperde.mynet.com/images/film/4830-red_cliff-a.gifTür : Savaş / Dram / Aksiyon / Tarihi
Gösterim Tarihi : 17 Temmuz 2009
Yönetmen : John Woo
Senaryo : John Woo , Khan Chan , Cheng Kuo , Heyu Sheng , Guanzhong Luo (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Yue Lu , Li Zhang
Müzik : Tarô Iwashiro
Yapım : 2008, Çin , 148 dk.

Oyuncular

Tony Leung Chiu Wai (Zhou Yu) , Takeshi Kaneshiro (Zhuge Liang) , Fengyi Zhang (Cao Cao) , Chen Chang (Sun Quan) , Wei Zhao (Sun Shangxiang) , Jun Hu (Zhao Yun)
M.S. 208 yılında Çin'de Han Hanedanı'nın son zamanlarında, Üç Krallık döneminin başlamasına sebep olan çok büyük savaşlar yaşanır.

Çin Edebiyatı klasiklerinden olan 'Romance of the Three Kingdoms'tan uyarlanan film, Çin tarihinin dönüm noktası olan ve Üç Krallık döneminde meydana gelen en kanlı savaş olarak bilinen Red Cliff Savaşı'na dayanır.

Hong Kong asıllı yönetmen John Woo'nun yönetmenliğini yaptığı Kızıl Uçurum, 80 milyon dolarlık bütçeyle Asya film tarihinde en büyük bütçeye sahip film olarak yerini aldı.

Kapan Divx Film İndir Bedava

http://beyazperde.mynet.com/images/film/4829-hush-a.gif Tür : Gerilim
Gösterim Tarihi : 10 Temmuz 2009
Yönetmen : Mark Tonderai
Senaryo : Mark Tonderai
Görüntü Yönetmeni : Philipp Blaubach
Müzik : Theo Green
Yapım : 2008, İngiltere , 91 dk.

Oyuncular

William Ash (Zakes Abbot) , Christine Bottomley (Beth) , Andreas Wisniewski (The Tarman) , Claire Keelan (Wendy) , Stuart McQuarrie (Thorpe) , Robbie Gee (Chimponda)
Etrafta kimse yokken tek başına ne yaparsın?

Zakes Abbott kız arkadaşı Beth'le birlikte bir otoyolda yolculuk ediyordur. Yolda bir kamyona çarpmaktan son anda kurtur. Ama kamyon şöförü sinirlenip Zakes'i otoyolda kovalamaya başlar.

Kovalamaca esnasında kamyonun kapısı aralandığında Zakes bir kadın cesedi görür. Bunun gerçekliğini sorgularken bir benzinliğe girdiğinde de kız arkadaşı birden ortadan kaybolur. Sevgilisini deli gibi etrafta ararken kendini kimsenin geçmediği otobanda kedinin kovaladığı fare gibi hisseder.

The Children Filmini İndir Divx

http://beyazperde.mynet.com/images/film/4836-tc-a.gif
Tür : Korku
Gösterim Tarihi : 31 Temmuz 2009
Yönetmen : Tom Shankland
Senaryo : Tom Shankland , Paul Andrew Williams (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Nanu Segal
Müzik : Stephen Hilton
Yapım : 2008, İngiltere , 84 dk.

Oyuncular

Eva Birthistle (Elaine) , Stephen Campbell Moore (Jonah) , Jeremy Sheffield (Robbie) , Rachel Shelley (Chloe) , Hannah Tointon (Casey) , Raffiella Brooks (Leah)
Sen onları dünyaya getirirsin, onlar seni bu dünyadan koparırlar...

Sakin bir Noel tatili, çocukların ailelerine karşı düşmanca tavırlarda bulunmasıyla korkunç bir hayatta kalma savaşına döner.