6 Temmuz 2009 Pazartesi

Kurt Filmi Divx İndir İzle

Tür : Dram / Fantastik / Gerilim
Yönetmen : Mike Nichols
Senaryo : Jim Harrison , Wesley Strick
Görüntü Yönetmeni : Giuseppe Rotunno
Müzik : Ennio Morricone
Yapım : 1994, ABD , 125 dk.

Oyuncular

Jack Nicholson (Will Randall) , Michelle Pfeiffer (Laura Alden) , James Spader (Stewart Swinton) , Kate Nelligan (Charlotte Randall) , Richard Jenkins (Dedektif Bridger) , Christopher Plummer (Raymond Alden) , Dame Eileen Atkins (Mary) , David Hyde Pierce (Roy)
Yayıncı Will Randall, giderek yaşlanmakta olan pasif bir adamdır. Genç ve daha başarılı bir adam çalıştığı yerde işe girince Randall kendini tehdit altında hissetmeye başlar.

Bu sıralarda geçirdiği bir kaza sonucu bir kurt tarafından ısırılır. Isırılmanın ardından giderek saldırganlaşmaya, daha agresif ve aktif bir adam haline gelen Randall iş yerinde patronun kızı Laura'yla tanışır. Laura yavaş yavaş bu adama aşık olmakta, neler yaşadığını öğrenememesine rağmen Randall'a yardım etmeye çalışmaktadır. Ancak giderek kurt adama dönüşen Randall'ın kendisi için oluşturduğu tehditten habersizdir.

Jim Harrison ve Wesley Stick’in Randall'ın fiziksel değişimi olduğu kadar psikolojik değişimlerine de odaklanan senaryosu Mike Nichols'un yönetmenliğiyle ve oyuncuları Jack Nicholson ile Michelle Pfeiffer'ın başarılı performanslarıyla birleşince ortaya izlemesi keyifli bir yapım çıkıyor.
http://beyazperde.mynet.com/images/film/4803-wolf-b.gif



Scak 

Videolar

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum:

Yorum Gönder