11 Temmuz 2009 Cumartesi

Depth Charge Filmini İndir

depth-chargeTür: Aksiyon / Gerilim
Ratings: IMDB: 5,0
Yönetmen Terrence O
Oyuncular: Lloyd Barachina, Hallock Beals, Andrew Breznick, Yorgo Constantine, Aurelius DiBarsanti
Süre: 84 mins

The Haunting Of Sorority Row DVDRip Kaydet

Yapım: 2007 ~ Kanada
Tür: Dram, Erotik, Gizem, Korku
Yönetmen: Bert Kish
Senaryo: Jed Seidel
Görüntü Yönetmeni: Mathias Herndl
Süre: 1 saat 30 dk
Oyuncular:Leighton Meester, Kailin See, Lisa Marie Caruk, Agam Darshi, Meghan Ory, Adrian Petriw, Jessica Huras, Lara Gilchrist, Carlo Marks, Elyse Le
Konusu:Bir fakülte çömezi, kendisine onun, söz vermeyi kararlaştırdığı prestijli kız öğrenci birliğinin hakkında uğursuz olan bir şey olduğu şüphelilerdir. O, önceki yıldan bir sözün kaybolmasını kuşatıyor olan bir esrar olduğunu bulmaya gelir. Çok fazla soru ve garip olaylar, bu hikayeye epey bir kıvırmayı ekler.
http://www.filmizle.eu/wp-content/uploads/2009/07/the-haunting-of-sorority-row.jpg

TBS Divx Film Kaydet

Yapım : 2008 Hollanda
Tür : Polisiye / Gerilim / Aksiyon
Oynayanlar : Theo Maassen, Lisa Smit, Bob Schwarze, Ria Marks
Müzik : Paleis Van Boem

Konusu:Johan, babasını ve kızkardeşini öldürmekten akli dengesi yetersiz mahkumların kaldığı TBS kliniğinde cezasını çekmektedir. Kalıcı bir hapishaneye nakledileceğini öğrenir ve onu kurtarabilecek tek kişi de annesidir. Ama bugüne kadar yargı önünde konuşmayı reddetmiş ve gerçekleri sakladığını düşündüğü annesi ifade vermeye yanaşmaz. Başka bir seçeneği kalmadığını düşünen Johan annesini ifade vermeye ikna edebilmek için firar eder. Polisin takibinden kurtulmak için de 13 yaşında bir kızı rehine alır. Peşlerine polisi takan Johan ve Tessa, Johan’ın annesini bulmak için Hollanda’dan Belçika’ya doğru yol alırlar…..

http://www.filmizle.eu/wp-content/uploads/2009/07/tbs.jpg

Pauly Shore Is Dead DVDRip İndir

Yapım:2003 - ABD
Tür:Komedi
Yönetmen:Pauly Shore
Senaryo:Kirk Fox, Pauly Shore
Yapımcı:Dean Gelber, Pauly Shore
Görüntü Yönetmeni:Sebastian Jungwirth
Müzik:Matt Sorum, Lanny Cordola
Konusu:
Pauly Shore is Dead, 2003 yapımlı bir filmdir. Film aslında belgesel tadında geçen gerilim ve komedi karışımlı oldukça ilginç bir yapım. Yönetmenliğini de pauly shore nin yaptığı film Pauly Shore`un (komedyen) başına gelenlerin ve ölümüyle sonuçlanmasının konusu alınmaktadır. Senaryosu ve yapımcılığıda Pauly Shore`ait olan film dünya çapında sinemalara girmemiş, direk DVD`ye çıkmıştır. Pamela Anderson, Charlie Sheen, Ben Stiller, Ellen DeGeneres, Chris Rock, Ashley L. Anderson, Camilla Anderson gibi isimler rol almakta olan film, 82 dakika sürüyor.
http://www.filmizle.eu/wp-content/uploads/2009/07/pauly-shore-is-dead.jpg

Ölümle Yaşam Arasinda Divx Film İzle

olumle-yasam-arasinda

Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 12 Aralık 2003
Yönetmen : Alan Parker
Yapım : 2003, ABD
Süre : 130 dk.
Oyuncular
Kevin Spacey (Dr. David Gale) , Kate Winslet (Elizabeth)
Laura Linney (Constance Hallaway) , Gabriel Mann (Zack)
Rhona Mitra (Berlin) , Leon Rippy (Braxton Belyeu)
Matt Craven (Dusty) , Jim Beaver (Duke Grover)
Filmin Konusu:
Kevin Spacey filmde, Teksas’ta idam karşıtı bir üniversite profesörünü canlandırıyor. Ancak adam önce tecavüz, sonra da adam öldürme suçundan hapse düşüyor.
Hakimler de, kanunlardan yola çıkarak adamın kalemini kırıyorlar. Kate Winslet ise adamın son üç gününde röportaj yapmak üzere görevlendiriliyor. Röportaj esnasında geri dönüşlerle, flu olan olay aydınlanacaktır…

Madagaskar 2 Dublajli İndir

Tür : Komedi / Aksiyon / Animasyon
Gösterim Tarihi : 28 Kasım 2008
Yönetmen : Eric Darnell , Tom McGrath
Yapım : 2008, ABD
Seslendirenler : Bernie Mac ( Zuba) , Ben Stiller (Alex) , Sacha Baron Cohen ( Julien) , David Schwimmer (Melman) , Jada Pinkett Smith ( Gloria) , Chris Rock ( Marty) , Cedric the Entertainer (Maurice)
New York Hayvanat Bahçesi sakinleri Aslan Alex, Zürafa Melman, Zebra Marty ve Hipopotam Gloria’nın maceraları, ilk filminin kaldığı yerden devam eder.
İlk filmde New York’tan Madagascar Adası’na kaçan kahramanlarımız, bu sefer Afrika’da maceralarına devam ederler.
İkinci filminde de seslendirme ekibinin aynen korunduğu Madagaskar serisi -ismini ilk maceralarının geçtiği adadan almasına rağmen- birkaç filmle devam edecektir.
http://www.filmizle.eu/wp-content/uploads/2009/07/madagaskar-2.jpg

Savaş Bölgesi Divx İndir

Yapım : 2008, ABD
Yönetmen : Lexi Alexander
Senaryo : Matt Holloway, Nick Santora, Kurt Sutter, Art Marcum
Oyuncular : Dominic West, Julie Benz, Colin Salmon, Dash Mihok, Wayne Knight, Ray Stevenson, Doug Hutchison
Yapımcı : Avi Arad, Gale Anne Hurd
Görüntü Yönetmeni : Steve Gainer
Müzik : Christopher Franke
Gösterim Tarihi : 5 Aralık 2008
Punisher (Cezalandırıcı) için, ailesinin intikamını almak için, harekete geçen, amerikan film endüstrisinin beyaz perdeye kazandırdığı yeni “Rambosu” diyebiliriz. Yayınlanan ilk fragmanında izleyiciye istenileni veremediği anlaşılmış olacakki, yapımcılar “red band” fragmanıyla yeniden karşımıza çıktılar. İzleyeceğiniz “red band” fragmanlar içerisinde belkide en soluksuz ve dehşet verici anları bu fragmanın yansıttığı kesin.
http://www.filmizle.eu/wp-content/uploads/2009/07/savas-bolgesi.jpg

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs Divx İndir

http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/b/Buz-Devri-3-1244547092.jpg

“Buz Devri” ve “Buz Devri: Erime Başlıyor”un sıfırın altında yaşayan kahramanları, mükemmel bir macera ile BUZ DEVRİ 3 – DİNOZORLARIN ŞAFAĞI”nda tekrar karşımızdalar.


Scrat yine asla ele geçiremediği meşe palamudunun, (ve bu sefer belki aşkın da) peşindedir. Manny ve Ellie yavruları minik mamutun doğmasını beklemektedirler. Miskin Sid, bulduğu dinozor yumurtalarından çıkan yavrularla kendine geçici bir aile kurar fakat bu, Sid için pek de iyi olmayacaktır. Kılıç dişli kaplan Diego da arkadaşlarıyla ilişkisinde çok yumuşak bir tavır sergileyip sergilemediğini sorgulamaktadır. Sid’i başına aldığı belalardan kurtarmak için çıktıkları yolculukta kendilerini birden gizemli bir yeraltı dünyasında bulan ekip, karşılaştıkları dinozorlar, aklını kaçırmış gibi duran değişik hayvan türleri, yeni bir bitki örtüsü ve tek gözlü, acımasız dinozor avcısı gelincik Buck ile heyecan dolu ve bir o kadar da eğlenceli bir maceranın ortasında kalırlar. Tarihin en cesur kahramanları Manny, Sid, Scrat, Scratiye, Diego, Buck ve arkadaşları başka hiçbir memelinin cesaret edemeyeceği yerlere gidiyor, maceraya hazır olun.

Yanliş Zaman Yolculari DVDRip İndir

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 21 Eylül 2007
Yönetmen : Aren Perdeci
Senaryo : Aren Perdeci , Ahmet Sesigürgil
Görüntü Yönetmeni : Serkan Güler
Müzik : Saki Çimen , Edvard Aris
Yapım : 2007, Türkiye
Oyuncular
Murat Onur (Mahir) , Canan Cemali (Aslı) , Sinem Tuncer (Sinem) , İlker Uysaler (Çocuk Mahir) , Sermet Tezel (Sermet) , Karolin Sarı (Matmazel Sona)
30 yaşında genç bir yazar olan Mahir, bir süredir yeni bir roman üzerine çalışmaktadır. Yayınevinin de baskısı ile çalışmalarını hızlandırmıştır. Ama hiç hesapta olmayan kötü bir olay, hayatının bu kritik döneminde tüm konsantrasyonunu mahfeder.
Yıllardan beri oturmakta olduğu evinde, yeniden geçmiş anılara gömülür. Bir taraftan yayınevi baskısı giderek artarken çocukluğuna ve ilk gençliğine damgasını vurmuş ilk aşkı ve tüm yaşadıkları, bambaşka bir kurgu ile romanının karakterleri olmaya başlar.
http://www.filmizle.eu/wp-content/uploads/2009/07/yanlis-zaman-yolculari.jpg

Bronson Filmi İndir İzle

Tür : Dram / Gerilim / Biyografi / Suç / Psikolojik
Yönetmen : Nicolas Winding Refn
Senaryo : Brock Norman Brock , Nicolas Winding Refn
Görüntü Yönetmeni : Larry Smith
Yapım : 2009, İngiltere , 92 dk.
http://beyazperde.mynet.com/images/film/4841-bro-b.gif
Oyuncular

Tom Hardy (Charles Bronson) , Matt King (Paul) , Kelly Adams (Irene) , Katy Barker (Julie)
İngiltere’nin 80’li yıllarda, şiddet dolu davranışlarından ötürü en popüler mahkûmlarından biri olan Michael Peterson’ın gerçek yaşam öyküsünden uyarlanan film, 19 yaşındaki genç Michael’ın çok çabuk öfkelenen karakter çizgileriyle başlıyor.

Dünya üzerinde isminin kalıcı olmasını isteyen Michael’ın aklına bir gün postane soymak fikri gelir ve eline aldığı silahıyla hiç düşünmeden bunu gerçekleştirir. İlk olarak 7 yıl olarak kararlaştırılan hücre hapsi, hapishane içerisindeki uygunsuz hareketleri sonucunda 34 sene olur.

Tüm bu seneler boyunca Peterson’ın aklı, yarattığı ‘Charles Bronson’ karakterinin kontrolündedir. Bronson’ın aklındaysa popüler kültürün dokunaklı sonu vardır. 21. yüzyılın ‘Otomatik Portakal’ı olarak nitelendirilen film, yüksek şiddet içeren sahneleriyle de adını duyurmakta.

The Matarese Circle

Tür : Gerilim / Macera / Casusluk
Yönetmen : David Cronenberg
Senaryo : Michael Brandt , Derek Haas , Robert Ludlum (Kitap)
Yapım : 2010, ABD

Oyuncular

Tom Cruise (Vasili Taleniekov) , Denzel Washington (Bradley Scofield)
1979 yılında yazılan romanda ilginç ve sürükleyici bir Soğuk Savaş çatışması anlatılıyor. Kitapta birbirlerinden ölesiye nefret eden, temsil ettiği kimliklerin zıtlığının yanı sıra kişisel bir hesapları da olan ve birbirini öldürmeye kafaya koymuş iki casus ile tanışıyoruz. Tahmin edeceğiniz gibi biri Sovyet ajanı diğeri ise Amerikalı.

Soğuk Savaşın her iki aktörü de kendi ajanlarıyla gurur duyuyor çünkü onlar alanlarında en iyisi. Fakat bu sıcak düşmanlık şaşırtıcı bir şekilde yerini zorunlu bir işbirliğine bırakıyor. Matarese adını taşıyan gizli ve son derece tehlikeli bir yeraltı grubu (aynı zamanda bir seçkinler kulübü) dünyayı ele geçirme planları yapmakta ve iki dev gücü tehdit eden bir güç konumuna gelmektedir.

Üstelik çoktan Amerika ve Sovyetlerin içine sızmıştır. Dolayısıyla düşmanlar işbirliği yapmaya başladığında, dünyayı kurtarmak gibi bir amaçla yola çıksalar da, kendi ülkelerinin de hedefi haline gelirler.http://beyazperde.mynet.com/images/film/4844-matara-b.gif

RoboGeisha Divx Film İndir

Tür : Fantastik / Korku / Bilim Kurgu / Dövüş
Yönetmen : Noboru Iguchi
Senaryo : Noboru Iguchi
Görüntü Yönetmeni : Yasutaka Nagano
Müzik : Yasuhiko Fukuda
Yapım : 2010, Japonya
http://beyazperde.mynet.com/images/film/4846-roboka-b.gif
Oyuncular

Yoshihiro Nishimura , Asami Mizukawa , Naoto Takenaka , Suzuki Matsuo , Kentaro Shimazu
Machine Girl'ün senarist ve yönetmeni Noboru Iguchi, Japon sinemasındaki çılgın yeni dalganın en önemli isimlerinden biri. Korku, komedi, fantazi, bilim kurgu, gore, serüven gibi türleri karıştırarak, başka bir ülkeden gelmesi düşünülemeyecek bir karma tür yarattılar.

RoboGeisha'da robot geisha'lar var, Japon klasiklerinin vazgeçilmez devleri var ve bitmek bilmeyen, fantastik bir savaş var. Meraklısı için filmin çekimleri tam gaz devam ediyor.

Daybreakers Divx İndir

Tür : Korku / Bilim Kurgu / Dram / Felaket
Yönetmen : Michael Spierig Peter Spierig
Senaryo : Michael Spierig , Peter Spierig
Görüntü Yönetmeni : Ben Nott
Müzik : Christopher Gordon
Yapım : 2010, ABD / Avustralya
http://beyazperde.mynet.com/images/film/4849-daybra-b.gif
Oyuncular

Ethan Hawke (Edward) , Willem Dafoe (Elvis) , Sam Neill (Charles Bromley) , Isabel Lucas (Alison Bromley)
Bir tür filmi olmasına rağmen sıkı karakter oyuncularını kadrosuna toplayan proje, geleceğin vampirleşen dünyasını anlatacak.

2017 yılında tüm dünya bir salgın sonucu vampirleşmeye başlayacak. Bir grup bilim adamı ise birikimini bildiğimiz insanlığı geri getirmek için kullanacak.

Ethan Hawke, insancıl bir bilim adamı olarak karşımıza gelirken, Claudia Karvan da onun ilgi duyduğu kadını canlandıracak.

Doc Hollywood Divx Film İndir


Tür:Komedi / Romantik
Yönetmen:Michael Caton-Jones
Senaryo:Neil B. Shulman, Jeffrey Price, Laurian Leggett
Senaryo (Kitap):Neil B. Shulman
Yapımcıeborah D. Johnson, Neil B. Shulman, Marc Merson
Görüntü Yönetmeni:Michael Chapman
Müzik:Carter Burwell
Süre:1 saat 44 dk


Gösterim Tarihi: 02 Ağustos 1991 (Türkiye)
Bir romantik komedi. Beverly Hillsteki bir hastaneden teklif alıp Los Angelesa doğru yola koyulan plastik cerrah Benjamin Stone trafikten kurtulmak için otobandan çıkar. Bildiğin yol en kısa yoldur kuralını unutan Benjamin, varlığından daha önce haberdar olmadığı bir kasabada kaza yapar.

Beş Kiz Filmi Divx İndir

Tür: Korku
Yönetmen: Greg Swinson, Ryan Thiessen
Görüntü Yönetmeni: Ryan Thiessen
Senaryo: Greg Swinson, Marshall Hicks (Kitap)
Oyuncular: Jennifer Barnett, Angela Brunda, Danielle Lilley, Sandra Paduch, Mia Yi, Veronica Garcia, Dave Jarnigan
Yapım: 2006, ABD
Yapımcı: Greg Swinson, Ryan Thiessen, Rick Stroud
Muzik: Shannon McDowell, David Risdahl
Film Süresi: 1 saat, 35 dk.


Yollarını kaybeden beş genç kızın karabasana dönüşen serüvenlerini anlatıyor.

Lise futbol maçında eve dönerken beş genç kız umutsuz bir şekilde yollarını kaybederler. Yardım almak için uğradıkları ıssız bir yerde bulunan markette bir araca çarparlar. Geride bir farı bulunan hasarlı jeepi bırakarak ne yapacaklarını bilmeden ve başlarına geleceklerinden korkmuş olduklarından olay yerinden kaçıp hızla karanlık ve ıssız yollara yönelirler. Bölge halkının “Gözler” olarak diye adlandırdıkları yerden korku içinde ilerleyen kızlar, arkalarında birden beliren tek farlı jeepi gördüklerinde artık çok geçtir. Hasarlı jeepin şöförü birbiri ardına acımasız, korkunç saldırılarına başladığında beş kız masumiyetlerini muhtemelen de hayatlarını kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalırlar..

Tanrının Unuttuğu Çocuk Divx Fİlm İndir


Yapım:2001 ~ ABD, Polonya
Tür Dram
Yönetmen:Yurek Bogayevicz
Senaryo:Yurek Bogayevicz
Senaryo (Kitap):Yurek Bogayevicz
Yapımcı:Philip Krupp
Görüntü Yönetmeni:Pavel Edelman
Müzik:Jan Kaczmarek
Süre:1 saat 40 dk


Romeki (Haley Joel Osment), köye, iyi kalpli bir Katolik çiftçinin evine yollarlar. Ailesinden çığlık çığlığa kopartılan çocuk, ağlaya ağlaya köye gelir. Bu ücra köy, büyük yerleşimlerden uzak, sakin bir yerdir. Gönderildiği ailenin iki oğlu daha vardır. Hayal güçü zengin ve zeki bir çocuk olan Tolo ve Romekin yaşındaki Vladek, yabancı çocuğu kısa sürede benimserler.Fakat köydeki diğer çocukların onu aralarına almaları hiç de kolay olmaz. Film ilerledikçe, bu küçük köye kadar sızan Nazi zulmünün izlerini hissetmeye başlarız. Köyün hemen dışından geçen demiryolu, Yahudi esirleri salkım saçak taşımakta, iyi kalpli geçinen köylüler, kaçmaya çalışan zavallıları soyup soğana çevirip bir de Nazilere teslim etmektedir. Romeke Yahudi olduğunu asla, hiç kimseye söylememesi sıkı sıkıya tembih edilir. Çocuğun Yahudi olduğunu bilen rahip, kimsenin şüphesini çekmeden onu din dersine katar. Bu arada, Romek, 13 yaşındaki Mariaya gönlünü kaptırır. İlk yarısında, Romekn dramını anlatan, köye gelip, çocuklarla kavga dövüş anlaşmasını hikaye eden film, daha sonra ağırlaşır ve insan ruhunun karanlık yüzünün ortaya çıkışına ve küçük bir çocuğun, acıyla yoğrulup, olgunlaşmasına odaklanır.

Bela şehri Divx Film İndir


Tür: Komedi
Yönetmen: Dong-won Kim
Ülke: Güney Kore (121 dk.)


Oyuncular:Jun-ho Jeong* Woong-in Jeong* Sang Jung Kim* Woon-taek Jeong* Go Eun Han* Sang-min Park* In-seong Lee* Han-seon Jo* Seung-woo Lee* Mi-seon Jeon


Bircinayet masası dedektifi olmak isteyen trafik polisi Choong-dong*doğruluğu ve dürüst karakteriyle tanınması nedeniyle birçete lideri olan Gwang-seop’u hedef alan davaya atanır.Kısa bir süre sonra* Gwang-seop’un çetesine gizligörevle sızar..