27 Haziran 2009 Cumartesi

Fast and Furious 4 Full Film İndir




Los Angeles sokaklarında yeni bir suç dalgası başlayınca kaçak yaşayan eski dolandırıcı Dom Toretto (Vin Diesel) ile ajan Brian O’Conner (Paul Walker) arasındaki eski husumet yeniden alevlenir. Ancak ortak düşmanlarıyla mücadele etmek zorunda kalınca ikisi arasında belli belirsiz de olsa yeni bir güven ortamı oluşmaya başlar. Ortak düşmanı safdışı etmenin başka yolu olmadığı için birbirlerine güvenmek zorundadırlar.

Omuz omuza mücadeleye girişen iki erkek intikam almanın en iyi çaresini bulmuştur: Direksiyon başındayken mümkün olan en yüksek limitleri zorlamak.


600 milyonu aşan hasılat elde eden Hızlı ve Öfkeli ( Fast and Furious ) serisinin ilk üç filminden sonra dördüncü film 3 Nisan 2009 Cuma günü 140 milyon dolarlık bir masrafla girdi.

Bu filmde Vin Diesel ve Paul Walker tekrar buluştu ve mekan bu sefer Los Angeles sokakları ile Meksika çölleri. Los Angeles çöllerinde yeni bir suç dalgası alevlenir ve eski kaçaklardan bu iki kahramanımız arasındaki husumet de bunun birlikte alev alır. Fakat ortada bir ortak düşman vardır ve bu iki düşman da ortak düşman için omuz omuza vermek zorunda kalırlar. Birbirlerine güvenmelidirdirler. Ateşle barut yan yana anlayacağınız. Her zaman sevdiğim bir tarzı ortaya yansıtmışlar. İki zıt kutubun kader ortaklığı. Başarının sırrı mümkün olan limitleri sonuna kadar zorlamaktır.

Araba yarışı veya araba filmlerinden hoşlanan kesimin asla kaçırmadığı ve kaçırmayacağı filmlerin başında gelen seride bu defa daha farklı etkenlerle de seyirci sinemalara akın edeceklerdir. Bu da oyuncuların kimliği diyebiliriz. Vin Diesel tekrar filme dönmüş durumda ve Paul Walker ile başbaşadırlar. Tokyo Drift’te son dakikada arabasının içerisinde ana kahramnımıza kafa tutarken filmi bitiren Vin diesel’in döneceği belliydi. Şehirde iki kızla da buluşurlar. Bunlar Mr. and Mrs. Smith filminden Jordana Brewster ve Lost, Swat, Resident Evil’dan başka ilk Hızlı ve Öfkeli filminde de gördüğümüz Michelle Rodriguez.

Yönetmen koltuğunda ise bu defa henüz 9. filmini çeken ve Tokyo Drift filminin de yönetmeni olan çekik gözlü yönetmen Justin Lin bulunuyor. Senaryo ise yine Tokyo Drift filmini yazan ardından da Wanted filmiyle tavan yapan Chris Morgan ile karakter yazarı Daha Hızlı Daha Öfkeli filminden Gary Scott Thompson.

3 Nisan 2009 ‘da Türkiye’de de vizyona ABD yapımı 11o dakikalık aksiyon filmi İngilizce dili ve Türkçe alt yazısıyla Türk sinemalarında oynuyor şuanda. Hızlı ve Öfkeli ( Fast And Furious ) severlerin bu filmi kaçırmayak olduğuna eminim.




Scak 

Videolar

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum:

Yorum Gönder