22 Ocak 2012 Pazar

Korkunç Bir Film 3 Full Türkçe izle

 Loading ...

Yapım : Amerika Birleşik Devletleri Yapım Yılı : 2004
Türkiye Gösterim Tarihi : 20 Şubat 2004
Yönetmen : David Zucker
Yapımcı : Bob Weinstein, Grace Gilroy, Phil Dornfeld, Harvey Weinstein, Robert K. Weiss, Kevin Marcy, Harvey Weinstein
Filmin Türü : Fantastik, Gerilim, Komedi, Korku, Macera
türündedir.
Filmin Dili : Türkçe Dublaj
Filmin Başrol Oyuncuları ve Diğer Oyuncu Kadrosu : Anna Faris, Leslie Nielsen, Charlie Sheen, Queen Latifah, Denise Richards, Pamela Anderson, Eddie Griffin, Jeremy Piven, Jenny McCarthy, Simon Rex, Method Man, Redman , RZA, Jianna Ballard, Ja Rule, George Carlin, Byron Chief-moon, Ajay Naidu, Master P, Simon Cowell, Macy Gray, Fat Joe, D.l. Hughley, Phil Dornfeld, David Edwards, Lori Stewart, Jim Bremner, Patricia Idlette, Monica Dillon, Marny Eng, Raekwon, Edward Moss, Doron Bell, William B. Taylor, Troy Yorke, Frank C. Turner, Abigail Adams, Deanne Henry, Beverley Breuer, Naomi Lawson-baird, Eric Breker, Cliff Solomon, Marco Soriano, Dolly Madsen, John Hainsworth, Jessie Young, Dee Jay Jackson oynamıştır.

Komedi tarzında film severlerin ilgi ve beğenerek izleyecekleri türde bir film olan Korkunç Bir Film 3 ( Scary Movie 3 ) ilginç film konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Filmin başrollerinde Pamela Anderson gibi erkeklerin idolü olan bir yıldızda rol almıştır.

Korkunç bir film 3 sinema filmini full ve online olarak indirmeden türkçe izleyebilirsiniz.

Filmin Konusu : Filmin konusunu öyle uzuncana anlatmamıza gerek yok. Sizlerinde bildiği gibi korku filmleri ile dalga geçen bu filmde kahramanlarımızın başına birbirinden ilginç olaylar gelmektedir. İyi Seyirler…

Korkunç Bir Film 3 Full izleScary Movie 3 izleKorkunç Bir Film 3 izle






Scak 

Videolar

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum:

Yorum Gönder