22 Ocak 2012 Pazar

Sıkı Aynasızlar

Filmin Orjinal Adı: Sıkı Aynasızlar ~ Hot Fuzz İzle
Yapım: 2007 – İngiltere
Tür: Aksiyon, Macera , Komedi
Süre: 121 dakika
Yönetmen: Edgar Wright
Oyuncular: Peter Jackson, Simon Pegg, Jim Broadbent, Nick Frost, Steve Coogan, Timothy Dalton, Paddy Considine, Billie Whitelaw, Danny Lee Wynter, Edward Woodward
Senaryo: Simon Pegg, Edgar Wright
Yapımcı: Tim Bevan, Eric Fellner, Nira Park
Konusu:Unutulmaz komedi filmi “Shaun of the Dead”in yaratıcılarından bol aksiyon yüklü yepyeni bir komedi… Nicholas Angel (Simon Pegg), Londra’nın gelmiş geçmiş en başarılı polis memurudur. Diğer polis memuru arkadaşlarının her birinden yüzde 400 daha fazla tutuklama yaparak rekor kırmıştır. O kadar mükemmel bir polistir ki, diğer polislerin hepsi onun yanında görevini yapmıyormuş gibi kalır. Angel’ın üstleri bu duruma daha fazla seyirci kalamazlar. Diğer polislerin morali bozulmasın diye onu yeteneklerinin pek fazla işe yaramayacağı gözden ve gönülden uzakta bir yere tayin ederler. Yeni görev yeri, sakin ve suç işlemeyen insanların yaşadığı, yıllardır hiçbir polisiye olay belirtisi görülmeyen Sandford köyüdür.

Bir önceki film 23 numara başlıklı 23 Numara ~ The Number 23 full İzle, 23 Numara ~ The Number 23 HD İzle ve 23 Numara ~ The Number 23 hemen İzle online izleyin.






Scak 

Videolar

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum:

Yorum Gönder