22 Ocak 2012 Pazar

Snatch – Kapışma Filmi Full Türkçe Dublaj izle

 Loading ...


Yapım : İngiltere.
Yapım Yılı : 2000
Türkiye Gösterim Tarihi : 10 Kasım 2000
Yönetmen : Guy Ritchie.
Yapımcı : Matthew Vaughn.
Filmin Türü : Suç, Gerilim ve Komedi türündedir.
Filmin Dili : Türkçe Dublaj.
Filmin Başrol Oyuncuları ve Diğer Oyuncu Kadrosu : Brad Pitt, Benicio Del Toro, Jason Flemyng, Jason Statham, Vinnie Jones, Rade Serbedzija, Dennis Farina, Lennie James, Sam Douglas, Mickey Dee, Adam Fogerty, David Legeno, Sorcha Cusack, Stephen Graham, Ewen Bremner, William Beck, Charles Cork, Alan Ford, Andy Beckwith ve Robbie Gee oynamışlardır.

İki usta oyuncu Brad Pitt ve Jason Statham’ın başrolünü oynamış olduğu Snatch Filmi, izleyicileri ve film eleştirmenleri tarafından da övgüler almayı başarıyor. Oteriteler filmin başından sonuna kadar çok akıcı bir şekilde ilerlediğini ve her anından ayrı bir keyif alınacağını ifade ediyorlar.

Kapışma Filmini Full ve Online Olarak Türkçe Dublaj Tek Parça Halinde Bedavaya izleyebilirsiniz, Kapışma Seyret, Snatch izle.

Filmin Konusu : Çaylak lisanssız boks organizatörleri Turkish ve ortağı Tommy, yasadışı boks işindeki büyük isim tuğla kafayı maç için ikna ederler. Çingene Mickey, maç yerine kendi kurallarıyla oynamaya başlayınca iş çıpğrından çıkar. Bu rand dört parmak Franky ve seksen altı karatlık elmas Londra’da kaybolmuştur. Franky’nin tuzağa düşürüldüğünü öğrenen kuzen Avi, Frakny’yi kontrol etmesi ve elması bulması için sağ koluyla Londra’ya gelir.

Kapışma izleKapışma Full izleKapışma Online izleKapışma Türkçe Dublaj izleKapışma Filmini izle






Scak 

Videolar

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum:

Yorum Gönder